Guitar Volume Right - soutěž
Pravidla fóra
Heh taky to asi zkusím, chci bejt ten jeden náhodně vylosovanej
. A pokud rozšíří ceny mohl bych dostat treba triko
.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
-
golgiho_aparat
Taky by mě to zajímalo jak to nahrávaj místní borci. Tak nekdo pls napiste jestli mate nejaky tipy.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
kytara - pedalboard (wah, fuzz, booster, phaser, chorus, delay) - multiefekt (ZOOM 3030, slouzi jako EQ a hlavne jako speaker sim.) - pocitac (prastary pentium 300 + jakasi levna zvukovka). V PC to jeste trochu obrabim nejakejma pluginama, EQ, malicko komprese, a hlavne reverb at to neni tak suchy.
Vysledek je na tom webu (mohlo to bejt zmixovany jeste trochu lip, ale uz me to nebavilo se s tim piplat...)
Vysledek je na tom webu (mohlo to bejt zmixovany jeste trochu lip, ale uz me to nebavilo se s tim piplat...)
jo jasný už to chápu ten speaker simulátor mi chybí a proto je to tak na sh*t
.Jak se to dá obejít treba prez nejakou hifi nebo tak??
PS: máš to pěkný gratuluju.
PS: máš to pěkný gratuluju.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
jasný díky já nejak uvidim jak to pujde a nejak to vyfachám. Mam v tom softui nejaky simulace ampů tak si s tim chci trochu pohrát.
EDIT: eště jedenu věc nevím jak vyřešit když vedu z komba zvuk do PC neslyším se(to je mi jasný je to na sluchátka). Ale to maji ty vaše multiefekty dva výstupy nebo jak se to řeší? Mě napadla obyčejná rozdvojka, nebo nastavit na kompu aby to co snímá pouštěl do svejch repráků ale to mi nejak nejde.
EDIT: eště jedenu věc nevím jak vyřešit když vedu z komba zvuk do PC neslyším se(to je mi jasný je to na sluchátka). Ale to maji ty vaše multiefekty dva výstupy nebo jak se to řeší? Mě napadla obyčejná rozdvojka, nebo nastavit na kompu aby to co snímá pouštěl do svejch repráků ale to mi nejak nejde.
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
JJ taky sem ho vyhral - viz.Krutaspetr, kvalitně nic moc pže sem to dělal celkiem narychlo tak sem ani ne zkoušel jakla je to tonina jen čistě improvizaceGiof píše:Hehetak jsem vyhrál tričko lick that lick
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
- Scotty
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem chtěl taky triko ak sem tam poslal první kravinu která mě napadla protože tam byli 3 lidi jenže než mě zařadili tak jsem byl 6

92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Kytara:STAGG - Heavy C - Serie 450
Komba:STAGG 20 GA,Kustom DART 10,Hocke 50w lampa
Efekt:Digitech RP250
Keyboard:Yamaha E413
Kytara:STAGG - Heavy C - Serie 450
Komba:STAGG 20 GA,Kustom DART 10,Hocke 50w lampa
Efekt:Digitech RP250
Keyboard:Yamaha E413
-
golgiho_aparat
musis to pichnout do spravny diry(ja vim, nekdy to byva problemgolgiho_aparat píše:takze kdyz pichnu kytru do komplu, tak by to melo jit slyset? proc teda nic neslysim? ani z komba pres sluchatkovy vystup...
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
gratuluju štěpovi (golgiho_aparat) k postupu 
EDIT: tý jo i rozhovor s karlem
EDIT: tý jo i rozhovor s karlem
Naposledy upravil(a) caroline22 dne 8.02.2009 11:32, celkem upraveno 1 x.
every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já se nakonec zřejmě nezůčastním, nemám u těhle backingů co říct, jak si to tak zkouším hrát. prostě mi to nesedí, je to příliš... přijde mi to jakoby prostě vzali X stylů a zkusiliod každého vytvořit nějaký track, který podle nich zní přesně jak by ten styl měl znít
dokáže to někdo shrnout jedním slovem, které mi chybí?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
tady jde o to, ze oni vzali jeden track a ten 6x upravili do ruznejch styluDark Axel píše:já se nakonec zřejmě nezůčastním, nemám u těhle backingů co říct, jak si to tak zkouším hrát. prostě mi to nesedí, je to příliš... přijde mi to jakoby prostě vzali X stylů a zkusiliod každého vytvořit nějaký track, který podle nich zní přesně jak by ten styl měl znít
motiv je porad stejnej.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C