a gibson explorer ´59
Fender Strat do 3000 Euro (vybrán Gibson LP Standard)
Pravidla fóra
To jo, docela lehká..proti takovýmu HotRodu je to pohoda
přikrmuju zvexem B.o.Rock , ale i samotný to krásně jemně kreslí od malý hlasitosti, takovej ten chlupatej "tweed sound"
ale abysme to moc neodvedli OT -
biker_xx : fakt doporučuju zajet tam, pokud chceš víc investovat do kytary, tak tam nemůžeš šlápnout vedle.
přikrmuju zvexem B.o.Rock , ale i samotný to krásně jemně kreslí od malý hlasitosti, takovej ten chlupatej "tweed sound"
ale abysme to moc neodvedli OT -
biker_xx : fakt doporučuju zajet tam, pokud chceš víc investovat do kytary, tak tam nemůžeš šlápnout vedle.
I´m wheels... movin´wheels
v tyhle cenovy kategorii je zbytecny koukat po american standard nebo deluxe imho, custom shopy jsou min kusovy a porad tam mas jistotu urcity kvality. i kdyz je relic sebehnusnejsi tak tam davaj super drevo & snimace
urcite bych prohmat custom shop rady jako closet classic a spol. jestli mas rad starsi malmsteenovy zvuky tak urcite neco se singlama, i kdyz on pouziva dimarzio HS 3. nebo se za tyhle prachy da poridit nejakej starej strat (prvni pulka sedmdesatejch let), ale tam zas musis dost vybirat a davat pozor na ruzny modifikace a spol.
jinak ten fullerton jsem mel v ruce a nepresvedcilo me to
za ty prachy ani nahodou. ale imho je to dany proste kusovosti vsech stratu
jinak ten fullerton jsem mel v ruce a nepresvedcilo me to
zacni vybirat an urovni Standartbiker_xx píše:Průběžně všem děkuju za rady a podněty. Jako nemusím nutně utratit všechno, co povezu...Asi začnu vybírat někde na úrovni deluxe a půjdu vejš, uvidíme, co mě přesvědčí. Já jsem magor v tom smyslu, že jestli mě něco nadchne, utnu to, koupim a valim domů...
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
American StandartAsanoth píše:zacni vybirat an urovni Standartbiker_xx píše:Průběžně všem děkuju za rady a podněty. Jako nemusím nutně utratit všechno, co povezu...Asi začnu vybírat někde na úrovni deluxe a půjdu vejš, uvidíme, co mě přesvědčí. Já jsem magor v tom smyslu, že jestli mě něco nadchne, utnu to, koupim a valim domů...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- Regular John
No vyzkoušej určitě American Standarda, American Deluxe, nějaké ty Vintage Reissue (to jsou fakt moc pěkné kousky!) a pokud budou, tak určitě i Custom Shopy, ty už ale mívají takový charakterističtější zvuk.
Humbucker - sice to ze strata udělá trochu univerzálnější kytaru, ale za (pro mě dost vysokou) daň - z půlky ti to zabije zvuk, příjdeš totiž o typický zvuk krkového singlu a mezipolohu krk/střed (ta bude znít už jinak). Já osobně bych doporučil spíše třísinglovou verzi, není problém na ní dostat velké zkreslení na klasický hard rock.
Humbucker - sice to ze strata udělá trochu univerzálnější kytaru, ale za (pro mě dost vysokou) daň - z půlky ti to zabije zvuk, příjdeš totiž o typický zvuk krkového singlu a mezipolohu krk/střed (ta bude znít už jinak). Já osobně bych doporučil spíše třísinglovou verzi, není problém na ní dostat velké zkreslení na klasický hard rock.
zas ruku na srdce, kdo ma strata a pouziva opravdu dost ciste kobylkovou polohu (ne mezipolohu)
ja osobne hraju tak 60-70% veci na mezipolohu kobylka stred (v zavesu je v cetnosti pouzivani krkovy singl a mezipoloha krk stred), samotny kobylkac nepouzivam v kapele prakticky vubec protoze ten zvuk je moc kousavy a tenky - na country pidlikacky nebo fuzz prasarny ano, jinak je to do kapely malo "masa". pro me je malmsteen taky spis krkovej singl, aspon na to hraje vetsinu tech svejch molovejch hadu.
- Regular John
ja to pouzivam vsechno tak rovnomerneRegular John píše:Já kobylkovou polohu používám, ten kousavý zvuk se mi právě líbí, parádně sedí na nějaký ten starý rock z 50-60. let. Ale trochu stahuju Tone, aby zas tak moc "nekousal". Nejoblíbenější je ale krková poloha...
takze 3x SC
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Vůbec koukám, že na inzerci je taky kde co... Mi to tu, hoši, k***a, nějak zamotáváte..Asanoth píše:http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=410856
Mrkněte sem:
http://www.youtube.com/watch?v=TbdJXUPf-oQ
klidně to zkoukněte celý, ale od 3:40 je něco, co jsem měl tak trochu na mysli, i když ze začátku trochu až moc velkej rachot. Hodně namaštěný, ale pořád Fender. Vim, vy pravověrný budete asi remcat, ale každýmu pochuti, ne?
http://www.youtube.com/watch?v=TbdJXUPf-oQ
klidně to zkoukněte celý, ale od 3:40 je něco, co jsem měl tak trochu na mysli, i když ze začátku trochu až moc velkej rachot. Hodně namaštěný, ale pořád Fender. Vim, vy pravověrný budete asi remcat, ale každýmu pochuti, ne?
- citizen.one
no nechci rejpat, ale od 3:40 hraje na strata se 3ma singlama, takze myslim ze to ze singlu asi dostal...
koneckoncu treba glen proudfoot (snad se to tak pise
) z Prazskyho vyberu ma taky strata a zvuk jako krava...viz treba http://www.youtube.com/watch?v=iaFUuNU2lfY
koneckoncu treba glen proudfoot (snad se to tak pise