Ja se ted treba snazim naucit Smooth od Carlose Santany, nemyslim ze je zas tak tezka, ale dava mi docela zabrat
http://www.911tabs.com/link/?1927970
no, malem me chytla krec do ruky, dlouho sem (to) nehral...wono celkove deep purple nebo konkretneji ritchie blackomore, to muzes vybirat, co skladba, to gut vec na cviceni..Giof píše:nebo Highway star od Purplů je dobrá na takovéhle celkové protrénování..
tak tak, to vybrnkávání, a riffky jsem hrál docela brzo... ale přiznám se že solo jsem zvládl až po dlouhé době...RJ píše:Starway to heaven mi přijde jako jedna z těch lehčích, i to solo se dá zahrát docela v pohodě
ono jde taky o to, jak zvladnout. ja ho zahral asi po pul roce, ale nastesti uz si nepamatuju jakCaggan píše:tak tak, to vybrnkávání, a riffky jsem hrál docela brzo... ale přiznám se že solo jsem zvládl až po dlouhé době...RJ píše:Starway to heaven mi přijde jako jedna z těch lehčích, i to solo se dá zahrát docela v pohodě
s LW nemužu souhlasit, pokud to zahraju já musí to zahrát každý... ta píseň se musí jen pochopit, že to složeno z pár akordá do kterých je hraná jedna stále se trošku měnící vyhrávka, semtam doplněná nějakým jednoduchý riffkem. skus se to učit tak že budeš jen držet akordy které tam jsou a jen držet trsatkem na struny rytmus abys věděl co s levou rukou... a pak to přijde samoPrejdák píše: Jimi Hendrix-Watchtower, Little wing [aspoň já s něma mám problém]