vyber levne kytary pro zacatecnika
Pravidla fóra
Já jsem pro Humbucker u kobylky (aspoň v tomhle případě) na zkreslení je lepší a co já vím tak Maideni i Zepelini hrali na humbuckery (kdo se chce hádat tak aspoň u těch Maidenu to vim jistě...maj distorsion rails)
A jestli by dotazujícímu nevadilo mít něco trochu jinýho než přesně strat tak ja bych doporučil se podívat na www.hudebniraj.cz a na kytary Vintage a koupit tu nejlevnější (cca 4600Kč). Hrál sem na ni a je zvukově super
aby taky ne když je na ní všechen HW od Willkinsonu
a dřevo taky není žádná šmelka....P.S. Tohle je můj soukromej názor
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
... za kterou platis pulku cenyTobiwan píše:ber určitě toho affinyty ten má licenci
ta vintage by nemusela byt spatna volba. Jimmy page hral predevsim na LP a obcas na SG, ovsem taky obcas rozepinal snimace
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
to mel, ale LP podle me vede.Nevrin píše:...a taky Page měl kytary se singly (tele, strat, danelectro,...).
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Vintage schvaluju..vychazi sice o 1500 draz ale hardware na squieru(hlavne snimace) sou fakt sunky(osobni zkusenost-vazne si nevymyslim:))..takze by si do ty kytary pak stejne vrazel novy treba za 3-4t takze tech 1500 se vlastne docela ztrati.
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
no musim říct, že mám LP a zrovna se učim Black Doga a protože sem měnil snímače tak sem si je hned udělal rozpínacíAsanoth napsal:
to mel, ale LP podle me vede.
a vsichni kdo maj LP a hrajou zeppelin resi rozepinani
to jsem zapomněl zmínit (proto sem navrhoval Vintage) brácha měl tuhle affinitu a ty snímače fakt za nic nestojej... Willkinsony na těch Vintagekách jsou řekl bych kvalitativně podobný jako R.M.hardware na squieru(hlavne snimace) sou fakt sunky
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
muze, ale nemusi.Tobiwan píše:já nevim proč to tolik řešíte podle mě začátečníkovy může hodně dlouho bejt jedno jaký tam má snímače než se naučí... a pak to může ňejak pořešit a koupit si něco co se mu začne lííbit
kdyby mu to bylo jedno, tak sem asi nepise.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C