vyber levne kytary pro zacatecnika

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Tobiwan :Já jsme ale neřekl, že si má koupit Gibsona. Věta začínala Joo kdyby. Jestli nevíš, co to slovo znamená, tak na to znám takovou pěknou básničku :wink:
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Nevrin

Příspěvek od Nevrin »

Za mě taky 3x single coil, mě se ty fat straty prostě nelíbí... Jinak bych bral tu affinitu, popř jestli nechceš tremolo tak bych koukal i po teleti...
loos

Příspěvek od loos »

Já jsem pro Humbucker u kobylky (aspoň v tomhle případě) na zkreslení je lepší a co já vím tak Maideni i Zepelini hrali na humbuckery (kdo se chce hádat tak aspoň u těch Maidenu to vim jistě...maj distorsion rails) :twisted: A jestli by dotazujícímu nevadilo mít něco trochu jinýho než přesně strat tak ja bych doporučil se podívat na www.hudebniraj.cz a na kytary Vintage a koupit tu nejlevnější (cca 4600Kč). Hrál sem na ni a je zvukově super :oops: aby taky ne když je na ní všechen HW od Willkinsonu :wink: a dřevo taky není žádná šmelka....P.S. Tohle je můj soukromej názor
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Tobiwan píše:ber určitě toho affinyty ten má licenci
... za kterou platis pulku ceny ;) pulku ne, ale rozhodne to nebude malo.

ta vintage by nemusela byt spatna volba. Jimmy page hral predevsim na LP a obcas na SG, ovsem taky obcas rozepinal snimace :)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Nevrin

Příspěvek od Nevrin »

...a taky Page měl kytary se singly (tele, strat, danelectro,...).
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Nevrin píše:...a taky Page měl kytary se singly (tele, strat, danelectro,...).
to mel, ale LP podle me vede.

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Nevrin

Příspěvek od Nevrin »

Asanoth píše:
Nevrin píše:...a taky Page měl kytary se singly (tele, strat, danelectro,...).
No to je jasný :D.
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Asanoth píše: to mel, ale LP podle me vede.
a vsichni kdo maj LP a hrajou zeppelin resi rozepinani :idea:
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

Vintage schvaluju..vychazi sice o 1500 draz ale hardware na squieru(hlavne snimace) sou fakt sunky(osobni zkusenost-vazne si nevymyslim:))..takze by si do ty kytary pak stejne vrazel novy treba za 3-4t takze tech 1500 se vlastne docela ztrati.
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
loos

Příspěvek od loos »

Asanoth napsal:

a vsichni kdo maj LP a hrajou zeppelin resi rozepinani
no musim říct, že mám LP a zrovna se učim Black Doga a protože sem měnil snímače tak sem si je hned udělal rozpínací :lol: takže těd taky různě kombinuju a přemejšlim jak to hrát :oops: ale zase dokonale někoho kopírovat stejně není zdraví :evil:
hardware na squieru(hlavne snimace) sou fakt sunky
to jsem zapomněl zmínit (proto sem navrhoval Vintage) brácha měl tuhle affinitu a ty snímače fakt za nic nestojej... Willkinsony na těch Vintagekách jsou řekl bych kvalitativně podobný jako R.M. :!: (tim chci říct, že to sice nejsou SD nebo DiMarzio ale přesto supr)
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Tobiwan

Příspěvek od Tobiwan »

Asanoth píše:
Tobiwan píše:ber určitě toho affinyty ten má licenci
... za kterou platis pulku ceny ;) pulku ne, ale rozhodne to nebude malo.

co to meleš brácha koupil bulleta za dvojku a nevim jestli bys za litr sehnal stejne dobrou novou kejtru... myslim ze ani za tu dvojku
Tobiwan

Příspěvek od Tobiwan »

já nevim proč to tolik řešíte podle mě začátečníkovy může hodně dlouho bejt jedno jaký tam má snímače než se naučí... a pak to může ňejak pořešit a koupit si něco co se mu začne lííbit
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Tobiwan píše:já nevim proč to tolik řešíte podle mě začátečníkovy může hodně dlouho bejt jedno jaký tam má snímače než se naučí... a pak to může ňejak pořešit a koupit si něco co se mu začne lííbit
muze, ale nemusi.
kdyby mu to bylo jedno, tak sem asi nepise.

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“