Kombo s 2 vstupy
Pravidla fóra
Kombo s 2 vstupy
Čuste lidi, hledám nějaké kombo s 2 vstupy do kterého by se dala strčit kytara i basa.Nemohli byste mi nějaké doporučit...dík moc
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D
Stara španělka - DADGAD
Stara španělka - DADGAD
- 60'Rock_N'_Roll
mě doma napadlo, třeba udělat jeden box (1x10', 1x 12') Ta desítka na basu a dvanáctka na kytaru. a pak by se to přepínalo A/B na noze a na tom by stály dva zesilovače. Kytarovaej a basovej. Super nápad ne?
Jinak k tématu: Jeden týpek takhle hrál přes Marshall Valveste, měl ten vstup rozdvojenej. Já hrál na kytaru a on na basu. Znělo to příšerně. Ale na kytarový kombo se basou dá hrát.
Jinak k tématu: Jeden týpek takhle hrál přes Marshall Valveste, měl ten vstup rozdvojenej. Já hrál na kytaru a on na basu. Znělo to příšerně. Ale na kytarový kombo se basou dá hrát.
1. kytarovej aparat nikdy nebude znit jako basovej a naopak!
2. pokud mas 2 vstupy - high & low a zapojis do jednoho basu a fo druhyho kytaru, tak se ti to bude mlatit do sebe, ani jeden se neuslysite dobre, poleze z toho uplny hov*o.
Jinak kdyz jsem tohle s kamosem zkousel tak jsem ja slysel jenom jeho a on zas jenom me
Proste ZAPOMEN nato, kazdej at ma svuj aparat, tohle je kravina...
2. pokud mas 2 vstupy - high & low a zapojis do jednoho basu a fo druhyho kytaru, tak se ti to bude mlatit do sebe, ani jeden se neuslysite dobre, poleze z toho uplny hov*o.
Jinak kdyz jsem tohle s kamosem zkousel tak jsem ja slysel jenom jeho a on zas jenom me
Proste ZAPOMEN nato, kazdej at ma svuj aparat, tohle je kravina...
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak nechápu, proč 12 na kytaru a 10 na basu. Snad naopak ne?60'Rock_N'_Roll píše:mě doma napadlo, třeba udělat jeden box (1x10', 1x 12') Ta desítka na basu a dvanáctka na kytaru. a pak by se to přepínalo A/B na noze a na tom by stály dva zesilovače. Kytarovaej a basovej. Super nápad ne?![]()
Jinak: Ano je to blbost. Radši oba hrajte na komba od Staggu než na jedno společný
12" je pro kytaru nejuniverzalnejsi/nejlepsi velikost repra. Na basu, pokud jeden reprak tak bych dal 15". Jinak 10"ky se taky pouzivaj, ale to maj na sobe 4x10" a pod tim 1x15" vetsinou. Ale i tak se mi to zda zbytecnost pouzivat jeden box na 2 zesaky, si muze koupit basak 1x10" a ty 1x12".Nesst píše:Tak nějak nechápu, proč 12 na kytaru a 10 na basu. Snad naopak ne?60'Rock_N'_Roll píše:mě doma napadlo, třeba udělat jeden box (1x10', 1x 12') Ta desítka na basu a dvanáctka na kytaru. a pak by se to přepínalo A/B na noze a na tom by stály dva zesilovače. Kytarovaej a basovej. Super nápad ne?![]()
Jinak: Ano je to blbost. Radši oba hrajte na komba od Staggu než na jedno společný
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Pri vice reprech staci 10ka i na basu (delaji se treba ampeg nebo marshall boxy 8x10 a hraje to pekelne, ovsem staci i 4).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
to je jasný, jenže tady se mluvilo jen o 1x10 na basu.) ono i 2 jsou fajn, taky se často používaj v kombinaci s druhým boxem s 15, ale jedna 10 na basu a 12 na kytaru v jednom je blbost,)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Peavey KB1-tohle ma dva vystupy(40/10 w) ale pro mě zbytečně drahe(nějak 5-6 litrů)kámoš má kombo Kustom,nějak za 3,a basa a kytara přes něj hraje parádně na tu cenu(ale nemužu ho nikde najít).Myslím, že ten Kustom je klávesové kombo či co
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D
Stara španělka - DADGAD
Stara španělka - DADGAD
no to mě po*erte
chcete klavesove kombo pro kytaru a pro basu? dohromady jen tak na pohráníčko?
:-D no to mě po*erte
ty vole
no ja se du zastrelit 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Výborný nápad..jinak taky sem si řikal co to je za hovadinu ale fakt se přes to da hrat..Přes to kombo hral i typek na Elektr. bicí.Caggan píše:no to mě po*ertechcete klavesove kombo pro kytaru a pro basu? dohromady jen tak na pohráníčko?
:-D no to mě po*erte
ty vole
no ja se du zastrelit
Stara španělka - DADGAD
Stara španělka - DADGAD
ale tak dyt je to fuk.
pokud jde jen o to, ze se dva kamosi chtej sejit a zahrat a nechtej tahat dve komba, tak proc ne.
jasne ze to neni na nejaky vaznejsi zkouseni, ale na domaci pohrani podle me v poho.
pokud jde jen o to, ze se dva kamosi chtej sejit a zahrat a nechtej tahat dve komba, tak proc ne.
jasne ze to neni na nejaky vaznejsi zkouseni, ale na domaci pohrani podle me v poho.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
V nudzovom pripade, pri domacom cviceni s nizkou hlasitostou a cistym zvukom by to nejak slo. Akekolvek pouzitie skreslenia je ale nemozne. Vylepsi to pouzitie simulacie reproboxu, ale zvuk sa absolutne nepresadi, takze je to pouzitelne fakt iba na domace hranie.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
klávesové kombo kustom???? to se nedá koupit...
http://kytary.cz/klavesy/komba-a-ozvuce ... Kustom:1:0
edit:
http://www.zbozi.cz/?q=kl%C3%A1vesov%C3 ... o%20kustom
http://kytary.cz/klavesy/komba-a-ozvuce ... Kustom:1:0
edit:
http://www.zbozi.cz/?q=kl%C3%A1vesov%C3 ... o%20kustom
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black