kombo do domu
Pravidla fóra
kombo do domu
Ahoj může mi někdo poradit nějaký levnější kombo? výkon tak do 30W a aby se hodilo do metalu
no, nerekl jsi co je levnejsi
chces to vazne jenom na metal?
pokud ne, tak doporucim Vox Valvetronix 15W nebo Roland Cube 20X, oboji vcelku univerzalni komba s efektama.
Nebo pripadne Fender FM 15 a nejakej multiefekt k tomu.
chces to vazne jenom na metal?
pokud ne, tak doporucim Vox Valvetronix 15W nebo Roland Cube 20X, oboji vcelku univerzalni komba s efektama.
Nebo pripadne Fender FM 15 a nejakej multiefekt k tomu.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Do domu je 30W zbytečně moc. Postačí bohatě 20, 15, 10 i méně (kdo zná MicroCube s 2W, ten ví své...)
Jinak doporučuju něco z řad Roland Cube nebo Crate FlexWave, ten výkon si rozmysli sám...
Jinak doporučuju něco z řad Roland Cube nebo Crate FlexWave, ten výkon si rozmysli sám...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Na dom můžu doporučit Fender G-DEC Junior. Je to 15W a no dom je to víc než dost. Bydlím v paneláku a nedovolím si dát Volume víc jak na dvojku. Zkoušel jsem i Roland Micro Cube a Micro Cube RX a ten Fender se mně líbil zvukově nejvíc. Navíc má kromě bicích i doprovod což je také velké plus.
Kopie Ibanez RG-handmade, Vintage LP V100TSB, Vintage VS6 SG GH, ADA MP1 Classic, Fender G-DEC Junior
- absolute__
já mám crate fw15 a sem uplně spoko. Nevýhodou u trohodle komba je to, ze kdyz si das clean, tak to moc nejde poznat, kdyz to das hlasiteji..dost to v tom skvrci, ale na ten metal, hardrock etc. to e uplna pohoda, muzu doporučit 
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!