Ten Smrčka by mě zajímal: Jsou někde k nalezení nějaký nahrávky? Zatím jsem o tom přečetl akorát 2 recenze že je to kvalitní a dobrý, čemuž věřím. Ale rád bych se dozvěděl něco o charakteru, a to ideálně sluchem. A vyjde na kolik?
Tak zatím jsem vybíral vybíral, a mám pár kandidátů. Spoustu pedálů jsem vyřadil, protože mi přišly takový zahuhlaný, třeba jako ten Lovepedal. I když zahuhlanost nebyl jedinej "problém"(některý mi prostě jen nesedly) Možná je to videem, možná ne, těžko říct, když jsem an to nehrál:
Nejlíp si stojí asi
Menatone KotB a
CM Plexitone. Ten Menatone se mi líbí asi aj o trochu víc, protože nemá ten hi gain kanál navíc a zdá se, že bude mít víc možností najít si svůj zvuk. Charakter to má dost podobnej. Nicméně obojí je sakra drahý

Další v řadě je
Tech21 Sansamp British, kterej má perfektní zkreslení a široký možnosti, dokonce i stojí málo.

Jediný, co mu chybí, je ten Booster a taky to, že to neni tak uplně Plexi. Což nemusí bejt na škodu, že

Tváří se dost univerzálně, ovšem zas k čemu univerzálnost, když je na její nastavení nustno točit knoflíky. Na YTB je ještě jedno video, ale to je silně pedofilní a naštěstí se mi seká natolik, že jsem nebyl sto ho přehrát

na tech21nyc.com jsou další dvě ukázky, znějící dost profi, ale to jsou ukázky upravený ve studiu.
MI Audio Crunch Box splňuje moje představy asi nejmíň, nicméně je pořád v normě

a je levnej. Což Sansamp taky.
Tak teď si snad lze udělat snad představu, jakej zvuk hledám.
Má ještě někdo nějakej další návrh?

Díky všem.
Jo, eště jedna věc: Na jedný diskuzi jsem se dočetl, že Plexitone od CM by moh bejt cosi jako lepší verze(s kanálem navíc) Hot British. Ovšem to je pedál od Radial Tonebone a je taky drahej jak prase(navíc mi jeho zvuk taky uplně nesedí). Nvíte něco o jakymsi prastarym CM efektu, zvanym Hot British?
Díky