Hoyerka
Pravidla fóra
Hoyerka
Zdravim nevíte někdo co je tohle za typ kytary ?,myslím že je to tka 60.-70. léta ale nikde nemohu najít typ. Domnívám se že jt to typ 5060 ale nevím :?:Byl jsem sní u pana Steinbauera v ČB vše by mělo být origo kromě snímačů,ty se mu nezdály...
Re: Hoyerka
typ? nevím,jestli sem to srávně pochopil
ale je to les Paul...
a vypada ta kejtra dost solidně
Snímače mohl klidně někdo vyměnit ve snaze kytaru "modernizovat" - prostě přiblížit klasickému LP osazením PAF.luka7 píše:Zdravim nevíte někdo co je tohle za typ kytary ?,myslím že je to tka 60.-70. léta ale nikde nemohu najít typ. Domnívám se že jt to typ 5060 ale nevím :?:Byl jsem sní u pana Steinbauera v ČB vše by mělo být origo kromě snímačů,ty se mu nezdály...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
No, jestli se Ti nelíbí, já si jí klidně vezmu 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
No jako mě se líbí a moc
a hlavně hraje sama
,že je to LP to vim
,ale o týhle kytaře jsem na netu nic nenašel...
.Vyměnil jsem jí za hlavu Marshalll JTM 60.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
vypadá tojak nějaká japonka....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
5060 vypadá takhle (fotka se nevejde na výšku)
http://www.oldenburger-music-station.de/hoyerlp.jpg
tzn. jinak ...
http://www.oldenburger-music-station.de/hoyerlp.jpg
tzn. jinak ...
I´m wheels... movin´wheels
No právě jinej přepínač,kobylka ten model 5060..... newim no co je to za typ neni k nalezení..