výběr LP

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Tapen
Kontaktovat uživatele:

výběr LP

Příspěvek od Tapen »

pic chlapi.. :) chtel bych pomoct s vyberem nakeho pekneho LP bylo by to tak do 9000kc...na punk rock..us sem koukal a pripada mi to vsechno stejny , tak sem dyztak hodte naky navrhy dik :)
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Re: výběr LP

Příspěvek od Banan58 »

Nechceš toho Corta co mám v podpisu? Koupil sem ho tady asi před měsícem od Dark Axela a zjistil, že ho nevyužiju a že mi teď jen leží doma. Je dost upravovanej (smímače, elektronika, lak). Kdyžtak SZ.

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

do 9t bych cekoval na bazaru jetou Epi LP Standard/Custom..nizsi rady ee. Pokud chces novou tak bud Vintage nebo BaCHy vypadaji slusne
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

pokud se ti nelíbí pa-tvar cortky, tak se koukej po značkách Vintage. Nebo bazarovej Epiphone.
panedge

Příspěvek od panedge »

Tak zrovna teď je pěknej ep. standard na tržišti na prodej za 8 táců
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
termyx

Příspěvek od termyx »

tak tak..můžu jenom doporučit... :mrgreen: :mrgreen:

trziste/p-epiphone-lp-std-crate-v18-2-1 ... 16074.html
to a to a za chvíli zas tohle
Tapen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tapen »

termyx píše:tak tak..můžu jenom doporučit... :mrgreen: :mrgreen:

trziste/p-epiphone-lp-std-crate-v18-2-1 ... 16074.html
moc pěkný...:Dale sem fakt náročnej nesedí mi barva:Dbral bych černou nebo bílou:D:D
ale fakt dik moc... a kdybyste videli nekde bazarovou za 9 tuhle http://kytary.cz/esp-ltd-ec-401-olympic-white/HN103102/ tak dete vědět
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Hele, bacha, tohle neni LP. Jednak v tom jsou EMG, takže to bude hrát totálně jinak, a taky je ta kytara jinak postavená(uplně jinej krk například). Jako LP to jenom vypadá. Samozřejmě, pokud jsi ji zkoušel a vyhovuje Ti, tak tady tropím planej poplach :D
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
elien

Příspěvek od elien »

to ltd je pekny kusok mal som v ruke ltd ec 1000 a bola celkom fajn ale za 401 by som 16000 nedal...jedine bazar
micafica

Příspěvek od micafica »

Já bych osobně doporučil také Epinu - většinou nemají chybu!! Za cenu co jsi ochoten zaplatit seženeš (zvlášť přes bazar) pěkný kousek.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Tapen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tapen »

tak sem se rozhod že nějakou chviličku budu eště šetřit :) prodám ibanez a bude to tahle:
http://www.muzikant.cz/kytary-6/elektri ... -71279.php
snad je to dobrá volba :D
micafica

Příspěvek od micafica »

Myslím si, že je to velmi dobrá volba ... zbytek se dá časem vytunit, a i když jsem člověk, který propaguje nesoudit dle vzhledu, tak je moc pěkná ... Bílá LPčku prostě sluší ....
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
elien

Příspěvek od elien »

a zadobru cenu co som pozeral tak novy custom vacsinou okolo 15000kc
911

Příspěvek od 911 »

Tapen píše:tak sem se rozhod že nějakou chviličku budu eště šetřit :) prodám ibanez a bude to tahle:
http://www.muzikant.cz/kytary-6/elektri ... -71279.php
snad je to dobrá volba :D
Řekl bych,že je celkem nabídka v těchto kytarách,třeba tento. Prodám el.kytaru EPIPHONE Les Paul - Custom Černá,nebo Tvoje vysněná !!! prodám EPIPHONE LES PAUL CUSTOM white!!! je teď na bazaru za 13000kč a na ceně je možno se domluvit.Tak hurá s kladivem na prasátko,pokud je pěkně vykrmené :lol:
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

Saghi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saghi »

hele já mám doma Avalanche Les Paul Standard a jsem s ním dost spokojenej...dost...jen budu měnit ted snímače, ale ty výrobní nejsou nijak moc špatný, ale znáš tyhle výrobní snímače no... já jí koupil v music city po vánocích ve výprodeji s 50%slevou (za 5000) tak myslim že když počkáš, možná se to vyplatí... kdybys chtěl nějaký podrobný fota bo tak, tak mi napiš SZ
Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"

Homemade : FootSwitch
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Asanoth píše:Hele, bacha, tohle neni LP. Jednak v tom jsou EMG, takže to bude hrát totálně jinak, a taky je ta kytara jinak postavená(uplně jinej krk například). Jako LP to jenom vypadá. Samozřejmě, pokud jsi ji zkoušel a vyhovuje Ti, tak tady tropím planej poplach :D
Hele, zvukově dělají rozdíl jen ty snímače. Když si do ruky vezmeš EC-401 s pasivama (strkají do toho nějaký Seymoury, mám dojem), tak to zní klasicky lespaulovsky. Jasně, parametry krku, počet pražců, elektronika jsou jiné, ale nehraje to totálně jinak - pořád to je pořádný kus mahagonu s lepeným mahagonovým krkem, dvěma humbuckery a pevnou kobylkou... Neplašil bych zas tak moc :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

No, myslím, že rozdíl EMG a Bursbucker je hodně radikální. Nehledě na to, že je, jak jsem řekl, jinak postavená, takže pokud se mu dobře hraje na LP, tak se mu nejspíš nebude dobře hrát na tohle(myslím, že oba jsme se o tom přesvědčili na vlastní kůži ;) ).

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
elien

Příspěvek od elien »

Myslim ze by sme si mali ujasnit ci chce normalne LP typu Gibson alebo len nieco co ma tvar LP lebo za 9000 si myslim ze zaujemca moc Gibsonov v ruke nemal a preto hlada nieco toho tvaru pricom menzura, typ prazcov, snimace, ine klenutie idu stranou, preto je nanom ci mu ten ltd bude sediet viac ako epi a naopak ale to mu asi nikto neporadi. Ak je to inak ako pisem tak sorry... inak potom naj bude asi nejaky epi custom z bazaca
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Asanoth píše:No, myslím, že rozdíl EMG a Bursbucker je hodně radikální. Nehledě na to, že je, jak jsem řekl, jinak postavená, takže pokud se mu dobře hraje na LP, tak se mu nejspíš nebude dobře hrát na tohle(myslím, že oba jsme se o tom přesvědčili na vlastní kůži ;) ).
Vždyť já psal, že jediný rozdíl jsou ty snímače. Pak to pokračovalo "Když si do ruky vezmeš EC-401 s pasivama (strkají do toho nějaký Seymoury, mám dojem)"... :D A mluvím jen o zvuku, ne o tom, jak se na to hraje. Saamozřejmě, profil krku je jiný atd...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Jasně, to je pravda.
Ale i rozdíl Seymour/Gibson je dost znatelnej, ne? Já je teda nikdy nezkoušel na tý samý kytaře.

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“