Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Hendrek »

To fakt nevím. Ale jo, seká se to trochu víc, než obvykle.
A jsi ve špatném vlákně, kdyžtak spíše tady: volejte-administratora-4914
Pokud tedy nemáš stížnost na mne, že s tím neumím nic udělat.

Edit: při odesílání tohoto příspěvku se mi to seklo a vyskočilo toto:
_STYLESHEETS_1b7823e5d5224a1b__
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\inetpub\hudebniforum_cz_beta\vendor\twig\twig\lib\Twig\Cache\Filesystem.php on line 43
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Mně před 1,5 h. řuchnul i bazar při odesílání odpovědi zájemci - nemůže to mít něco společného?
torst

Příspěvek od torst »

cherreda: bazar jde asi sólo. Taky mi padá, ale to už je tradice. Hendrek: Omluva za špatné téma. Roloval jsem přehled a tohle mi přišlo jako nejbližší.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

cherreda píše: 30.11.2018 15:27 Mně před 1,5 h. řuchnul i bazar při odesílání odpovědi zájemci - nemůže to mít něco společného?
torst píše: 30.11.2018 15:32 cherreda: bazar jde asi sólo. Taky mi padá, ale to už je tradice. Hendrek: Omluva za špatné téma. Roloval jsem přehled a tohle mi přišlo jako nejbližší.
Podle IP jsou na stejném serveru, takže ta souvislost tam bude. Ta chyba vypadá na nějaké přetížení, s tím ale my nic neuděláme a správce/server admin o tom snad ví (jestli ne, tak je něco špatně :-)).
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Jasné - vis maior. ;)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Ahoj,
navrhuji označit uživatele Petr13 hodností "Nedůvěryhodný žvanil". Jeho příspěvky vycházejí z toho, že jeho děti chodí do ZUŠ a nejsou podloženy žádnou osobní zkušeností - vše je ve zcela teoretické rovině. Případně se jedná o věci jako parametry načtené z netu. Samo o sobě by to asi nevadilo, kdyby se nesnažil působit, jakože věci rozumí. Udělení hodnosti je možná příliš příkré, kdybych byl mod/admin, dal bych mu ale upozornění.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

I zkušenost rodiče dětí ze ZUŠ je zkušenost. Navíc je to vše v tématu věnujícím se digitálním pianům, takže z mého pohledu není k žádné výtce důvod. Akustická i digitální piana mají každé své klady i zápory. Je logické, že v tématu o digitálech budou vyzdvihovány klady digitálních nástrojů na úkor záporů akustických. Kdyby se tazatel ptal na akustické piano a bylo mu podsouváno digitální, už by to bylo o něčem jiném. Doporučuji zakopat válečnou sekeru.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Hmm - já si taky myslím kluci (Asanoth, Petr13), že jste to oba chytli za špatný konec. Dejte tomu trochu empatie a větší volnosti. Budoucí Rachmaninov nebude shánět info na podobném fóru, jako je to naše, a všem ostatním je všechno ostatní skoro fuk.
Dejte do toho to nejlepší z vašich zkušeností a i doporučení; ale respektujte druhou stranu. Bude to pozitivní pro všechny ;-)

Díky za kolektiv HF.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“