Sounder

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Re: Sounder

Příspěvek od Prejdák »

Cítíš, že šestnáctiletí jsou méněcenní? :) :roll:
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

To jsem nikdy netvrdil :lol:

A lehounce ale opravdu jenom lehounce beru zpět, neb firma UNIVEX byla zapsána v r. 1998 a to opravdu bude za několik let, let 16 :lol: Jak dlouho se ovšem zabývá dovozem hudebních nástrojů se mi bohužel zjistit nepodařilo.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Já bych to tak moc neřešil, není to dovoz nebo prodej Mesa Boogie ale levných kytar. A spíš bych důvěřoval tomu co psal Mastr, asi toho pána zná, ví jaké kytary vzít a které ne a vybere z těch dobrých kusů. Já osobně tomu dokonce i docela věřím. A když jsem před nějakou dobou vybíral elektriku tak jsem se na ty Soundery taky díval a pán mi pokud si dobře pamatuju vžy rychle a slušně odpověděl. Moc bych to nehrotil ikdyž je pravda, že některé udáje asi nesedí
mycek

Příspěvek od mycek »

Atkins píše:To jsem nikdy netvrdil :lol:

A lehounce ale opravdu jenom lehounce beru zpět, neb firma UNIVEX byla zapsána v r. 1998 a to opravdu bude za několik let, let 16 :lol: Jak dlouho se ovšem zabývá dovozem hudebních nástrojů se mi bohužel zjistit nepodařilo.
Hele. Když jste takový šťoural...tak vám uniklo, že společnost Univex vznikla na jaře 94. V 98 pouze změnila formu na právnickou osobu.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

No nic, stejně by měli administrátoři tohle vlákno smazat, neb se silně blíží komerční reklamě...

P.S. Tak jako se mažou jiná vlákna, byť byla pouze o prodavačích...
P.P.S. Nero, to mebylo mířeno vůči Tvé osobě
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Uff, ne zrovna jednoduchá situace. Samouřejmě, že tohle fórum nemá sloužit komerčním účelům, nicméně zatím si nemyslím, že byla hranice únosnosti překročena. Taky jsem nezavíral thready, kde se řešily aparáty/efekty Berserker.

Nicméně to tu budu hlídat a kdyby to zašlo daleko, řešení bude nasnadě.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
911

Příspěvek od 911 »

Chápu dnešní mladé hudbymilující a peněznemající,že chtějí už,už na něco hrát,také jsme byli takoví.Moje první Galaxiska před 30ti lety stála přes 2tisíce korun a musel jsem na ni měsíc hákovat o prázdninách.Mimochodem hraje a ladí dodnes.Dnes je to to samé,slušná kytara se koupí také za měsíční výplatu.Ze zvědavosti jsem se podíval na ten web kytar Sounder a z několika fotek jsem pochopil ,proč strat stojí 1500kč.Na nich je vidět naprosto tragické zpracování,jak lemování,či zasazení pražců.Na druhou stranu každému musí být jasné,že za tu cenu se nekoupí nic.Materiál,osazení,práce,distribuce,marže, to se mi jeví spíš jako zázrak.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

911 píše:Chápu dnešní mladé hudbymilující a peněznemající,že chtějí už,už na něco hrát,také jsme byli takoví.Moje první Galaxiska před 30ti lety stála přes 2tisíce korun a musel jsem na ni měsíc hákovat o prázdninách.Mimochodem hraje a ladí dodnes.Dnes je to to samé,slušná kytara se koupí také za měsíční výplatu.Ze zvědavosti jsem se podíval na ten web kytar Sounder a z několika fotek jsem pochopil ,proč strat stojí 1500kč.Na nich je vidět naprosto tragické zpracování,jak lemování,či zasazení pražců.Na druhou stranu každému musí být jasné,že za tu cenu se nekoupí nic.Materiál,osazení,práce,distribuce,marže, to se mi jeví spíš jako zázrak.
Já kupoval Galaxisku před 20 lety a stála 1.500,- Kčs ve slevě v Kotvě... :D Naštěstí už je dávno pryč, jen nechápu, jak ti může ladit s tou nazdařbůhkobylkou.. :mrgreen:
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Proč "nazdařbuh" kobylkou? Vždyť ta kobylka byla v podstatě stejně laditelná jako t-o-matic.
911

Příspěvek od 911 »

biker_xx píše:
911 píše:Chápu dnešní mladé hudbymilující a peněznemající,že chtějí už,už na něco hrát,také jsme byli takoví.Moje první Galaxiska před 30ti lety stála přes 2tisíce korun a musel jsem na ni měsíc hákovat o prázdninách.Mimochodem hraje a ladí dodnes.Dnes je to to samé,slušná kytara se koupí také za měsíční výplatu.Ze zvědavosti jsem se podíval na ten web kytar Sounder a z několika fotek jsem pochopil ,proč strat stojí 1500kč.Na nich je vidět naprosto tragické zpracování,jak lemování,či zasazení pražců.Na druhou stranu každému musí být jasné,že za tu cenu se nekoupí nic.Materiál,osazení,práce,distribuce,marže, to se mi jeví spíš jako zázrak.
Já kupoval Galaxisku před 20 lety a stála 1.500,- Kčs ve slevě v Kotvě... :D Naštěstí už je dávno pryč, jen nechápu, jak ti může ladit s tou nazdařbůhkobylkou.. :mrgreen:
Prostě se povedla,už na ni leta nehraji,ale mám ji pořád,jednou ji třeba za něco vyměním.Tenkrát stála myslím 2250 Kčs+červený koženkový futrál.
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Atkins píše:Proč "nazdařbuh" kobylkou? Vždyť ta kobylka byla v podstatě stejně laditelná jako t-o-matic.
Já měl Galaxisku s vibrapákou, kde kobylka vůbec nebyla připevněná k tělu kytary, ale byla jen přimáčknutá strunama na tělo pře obyčejný filcový podložky, aby se mohla hejbat při "práci" s pákou.. :-)
Trochu je to vidět tady, třetí v řadě:
Obrázek
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1986 Gibson Explorer
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
911

Příspěvek od 911 »

Měl jsem to na fest.Když vidím ty fotky,tak můj sen byla Diamantka,ale ta stála skoro 3000kčs, a to už byla palba pro studenta,prostě ještě jeden měsíc házet cihly do vagonů.Sakra to byla doba.Ono je to vlastně pořád stejný.Náš basák tenkrát také začínal na tuto basu Diamant.

Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

To je docela zvláštní, neměla by se hýbat i když není ukotvena, teď jsem to zkoušel na své Alexandře (v podstatě velmi podobný systém) a při pohybu pákou se kobylka nehne.
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Atkins píše:To je docela zvláštní, neměla by se hýbat i když není ukotvena, teď jsem to zkoušel na své Alexandře (v podstatě velmi podobný systém) a při pohybu pákou se kobylka nehne.
Já už si to moc nepamatuju, je to asi 15 let, co jí nemám. Jen si pamatuju, jak když jsem poprvé měnil strnu, jsem ty starý sundal a kobyla ufujazdila na podlahu. Ještě, že byla kytara tak špinavá, že byly po kobylce vidět stopy, jinak bych vůbec nevěděl, kde má bejt. Ale matně si vzpomínám, že při vibrování se ta kobylka kejvala.
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1986 Gibson Explorer
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Ono je to vlastně pořád stejný.Náš basák tenkrát také začínal na tuto basu Diamant.
Já jsem tenkrát na elektriku neměl, musel jsem se spokojit s ruskou "španělkou" za 255,- a snímačem "Brilant de Luxe" za 73,- :lol:
Nemyslím si, že by to bylo opravdu stejný, dnes jsou kytary výrazně levnější (taky mnohdy výrazně horší) vzhledem ke kupní síle.
Tenkrát sis z průměrné výplaty elektriku opravdu nekoupil (no nějakou tu jednosnímačovou hrůzu asi jo :D), dnes si z průměrné výplaty těch Sounderů koupíš hned několik.
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Atkins píše:
Ono je to vlastně pořád stejný.Náš basák tenkrát také začínal na tuto basu Diamant.
Já jsem tenkrát na elektriku neměl, musel jsem se spokojit s ruskou "španělkou" za 255,- a snímačem "Brilant de Luxe" za 73,- :lol:
Tento snímač jsem letos našel na půdě .. jo, taky jsem si takhle (cca 1974?) vyrobil první "elektriku" ze španělky .. :mrgreen:
Pak Jolana Iris, na který jsem po nějaký době zalil epoxidem s pilinama ten F otvor (za ten jsem se dost styděl, že to není plnohodnotná solidbody :lol: a přelakoval na bílo, aby to nebylo znát..
I´m wheels... movin´wheels
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Irisku měl můj bratr, moc se mi líbila, i když já jsem už tenkrát byl více na ty lubovky, měli jsme kapelku - měli jsme jenom jeden ale úžasnej zesík "mono 50", měl málo "děr", tak jsme si vyráběli "rozdvojky", v té době jsem hrál na basu a měl jsem úžasnou basičku Jolana Rubín Bas (Ano, bolševik psal jednu dobu bass s jedním "s" :D) - za tři měsíce to mělo "krk jak luk" :lol: :lol: :lol:
Veselá léta
P.S. "Brilant de Luxe" stále mám, stejně jako strunu "Resonet" (16,- Kčs,-), kovovou slide placičku a trsátko Jolana, jako připomínku veselejšího období mého dětství. Jo, taky jsem míval východoněmecký capodaster ale ten už se někam vytratil. :D
Tak mnoho zdaru a pokud možno ladící nástroje a kolegy :D
Jo! A ještě, tenkrát byly ukrutně dobrý a ukrutně nesehnatelný struny "Gold Fuchs" - pamatuješ? Tak si kluci na elektriku dávali Banjovky - měly takový legrační rezatý géčko.
xid00

Příspěvek od xid00 »

jáse omlouvám, že sem byl trchu sprostější, ale vytáší me to, že tu byly víceméně 2 thready, kytarách který tady málokdo držel v ruce, nebo dokonce nikdo (první thread), a hodnotěj že je blbá a já nevim co, a pčitom sami sekýrujou za to že to někdo dlá...
Guitars: Les Paul Epiphone Custom Ebony, Strat Cruiser by Crafter
Kombo: Cruiser by Crafter 10w, brzy přibude buť roland cube 20x nebo Line6 Spider II HD150
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Atkins: banjovky - jojo, naprostá klasika :mrgreen:
I´m wheels... movin´wheels
911

Příspěvek od 911 »

Začínal jsem na toto,po rezonetu je tam jen výřez,mám to dodnes na zdi.Uvnitř je Cremona Luby cena 470 Kčs.Také jsme začínali na Tesla 50 mono.Struny Olympic.
Obraz0021.jpg

Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“