SLASH
- lukas sterovsky
Re: SLASH
To má teda skvělý kámoševoogac píše:nj, zní to strašně jako celek.. ale toleruju to, protože to hraje se svýma přátelama na svých narozkách.. tak proto..
Prostě se potřebuje zviditelnit..je to škoda...jinak pro jeho fanoušky doporučuju: http://slash-thebook.blog.cz/
aha hm, dobře.. přemluvil si mě.. jestli to nahrál i ve studiu tak fakt zklamal, příšerný.. 
jinak ta knížka je mazec, mám jí doma v angličtině samozřejmě a jsou tam hodně zajímavý věci..
jinak ta knížka je mazec, mám jí doma v angličtině samozřejmě a jsou tam hodně zajímavý věci..

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
Slyšeli jste už ten song "By The Sword" (w/ Andrew Stockdale) co vyjde na Slashově sólovce? To se mě teda dost líbí.. 
jo tak oni wolfmother celkově jsou dobrýB.Mikey píše:Slyšeli jste už ten song "By The Sword" (w/ Andrew Stockdale) co vyjde na Slashově sólovce? To se mě teda dost líbí..
Tak néasi..ale ta kombinace toho zpěvu s kytarou je skvělá..
jj mně se taky ten song líbí.. slyšel jsem to když to sám slash házel na FB..
btw, ten riff je moc povedenej.. už jsem ho ale slyšel dost dřív zde: http://www.youtube.com/watch?v=G_SfmrJSgaI

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
Helejte jak je to s tou jeho deskou? Kdy vychází nebo už vyšla?
- lukas sterovsky
Oficiální datum vydání Slashova nového sólo alba je 6. dubna.žebrák píše:Helejte jak je to s tou jeho deskou? Kdy vychází nebo už vyšla?
V Japonsku už 24.3.
tak to snad ne, videl jsem seznam hostu kteri tam vystupujou a nejsou to "pofiderni" lide (tim myslim nejake rappery apod.)Wocass píše:Né, že bych se zrovna extra těšil, ale jsem velmi zvědav. Pokud to nebude v ducha v jakém nahrál s "přáteli" Paradise city, tak by to mohl být povedený výtvor.
- lukas sterovsky
Přesně, tuším správně, že tam byl i Ozzy?soldi3r píše:tak to snad ne, videl jsem seznam hostu kteri tam vystupujou a nejsou to "pofiderni" lide (tim myslim nejake rappery apod.)Wocass píše:Né, že bych se zrovna extra těšil, ale jsem velmi zvědav. Pokud to nebude v ducha v jakém nahrál s "přáteli" Paradise city, tak by to mohl být povedený výtvor.
tak teda je to trochu jinak, nakonec jsem si to nasel na netu protoze jsem si nebyl uplne jistej a jsem trochu zklaman...
Among the guests appearing on the album are Black Eyed Peas singer Fergie's (a.k.a. Stacy Ann Ferguson), Dave Grohl, Flea, Chris Cornell, Duff McKagan, Wolfmother's Andrew Stockdale, Iggy Pop, Alice Cooper, Nicole Scherzinger, Meat Loaf, Maroon 5's Adam Levine and Ozzy Osbourne, who contributes vocals to the first single.
jsou tam velice zajimava jmena jako Ozzy, Flea, Duff McKagan, Dave Grohl a treba Iggy Pop
ale vidim tam i Fergie
tak uvidime no
Among the guests appearing on the album are Black Eyed Peas singer Fergie's (a.k.a. Stacy Ann Ferguson), Dave Grohl, Flea, Chris Cornell, Duff McKagan, Wolfmother's Andrew Stockdale, Iggy Pop, Alice Cooper, Nicole Scherzinger, Meat Loaf, Maroon 5's Adam Levine and Ozzy Osbourne, who contributes vocals to the first single.
jsou tam velice zajimava jmena jako Ozzy, Flea, Duff McKagan, Dave Grohl a treba Iggy Pop
ale vidim tam i Fergie
tak uvidime no
Já třeba proti Fergie nic nemám a přijde mi jako kvalitní zpěvačka
..dokázal bych si jí představit se Slashem třeba v nějaký akustický písničce..
jako to aj nerikam ze je spatna, ja si ji akorat nedokazu prestavit tak popovoou zpevacku zpivaci s rockovym kytaristou, mozna udelaj dobrou pisnicku, ale snad to nebude neco ve stylu toho predelaneho paradise cityB.Mikey píše:Já třeba proti Fergie nic nemám a přijde mi jako kvalitní zpěvačka..dokázal bych si jí představit se Slashem třeba v nějaký akustický písničce..