SlipKnoT
Podle toho co jsem do nich slyšel bych neřekl že josu založený na melodii 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Dost často se používá označení power-metal.Metallistic píše:On je to Black Metal . . .a Death Metal dohromady. . .
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
JJafektband píše:Dost často se používá označení power-metal.Metallistic píše:On je to Black Metal . . .a Death Metal dohromady. . .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Aha jo sorry, já jsem tam přehlídl to "ne"kotyzji píše:Však jsem to taky napsal...KIWI píše:Podle toho co jsem do nich slyšel bych neřekl že josu založený na melodii
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Zkus todlenc je to ceskej metal a celkem aji ujde,jen si musis zvyknout na hlas zpevaka, zprvu mi to delalo problem,ale pak sem si zvykl. Zadny obycejny hlas...
http://re-volt.cz/index4.php
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prosetě je to celí hnusný radši si pusťte Stone Sour 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
pro me je to uplna volovina....kluci v maskach co si hrajou na tvrdaky a hrajou vymeklou sragoru.Nema to pro me vubec zadnou stavu,drive a hlavne to nehrajou od srdce.Je to takovy dobre promysleny divadylko.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
NJ je to vsechno skoro o tom samem prvotni tvorba je nadherna necekana prinasejici neco noveho , ale potom to de do §®*cek bohuzel musim uznat ze i SlipKnoT tam smerujou...no pockam na to novy album Joey rikal ze to bude brutalne rychly a brutalne tvrdy doufam ze to nebude taky brutalne komercni
Jinak k tomu zpevu Corey prosel hodne velkou zmenou->zkus si pustit nakou nahravku z MFKR a pak neco novyho a uvidis ten posun "pigdestroyer"
kterej se mi libi,neni to jako poslouchat osbourna na zivaku-netsinou zpiva tak ciste jako na studiovce,coz pro me neni zadouci....
kterej se mi libi,neni to jako poslouchat osbourna na zivaku-netsinou zpiva tak ciste jako na studiovce,coz pro me neni zadouci....
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jo ale ja sem to myslel z hlediska Coreyeho zpevu prootze tu mel kdosi narazky a tak sem to daval jako priklad jeho pokroku....
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Ha chyba a co pisnicka eeyrore? bonusova?pouze na originalce....Dark Axel píše:no tak to právě není moc dobrý, když na MFKR corey vůbec nebyl
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Tak jestli jo tak je to ale z dob MFKR,protoze tam ma brutalne vychlastanej hlas kterej uz na SlipKnot-SlipKnoT nemel tak evidentni
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±