značka ESH..

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:tak šlo by to nechat u něho předělat ne?
100% jo. Jenom, jestli to není zbytečný.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

šlo ale bylo by to přebástlení... nový trafo koncová sekce překopat.... TO se neviplatí. Za to by mi to rozhodně nestálo.. to si rači postavím kopii JMT45
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

je pravda že staré lampy nezvládají malé zkreslení?
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:je pravda že staré lampy nezvládají malé zkreslení?
Je pravda, že starý lampy se můžou nevyplatit, až budeš muset kupovat nový odpory atd. Sice to je 20 kč navíc, ale je s tím daleko víc starostí. Další věc je, že to chvíli hraje potichu, potom zase nahlas jako prase. O starých lampách v tom vůbec nepřemejšlej, přelampovat.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Nepřemýšlím o tom je mi jasné že hned jak to koupím tak to povalí za Eshem....jak dlouho trvá přobližně to přelampování?
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Nepřemýšlím o tom je mi jasné že hned jak to koupím tak to povalí za Eshem....jak dlouho trvá přobližně to přelampování?
Teoreticky 2 dny přeprava, podle toho kolik má práce potrvá přelampování, ale kdyby neměl nic na práci, tak hodina přelampování a 2 dny přeprava k tobě.

Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

blázníš? trvá to nejmín 1 - 2 týdny, pokaždé, dyž u něj jsem tam má víc a víc aparátů, a než se k tomu dostane (dělá to pochopitelně popořadě, ale hlavně je to tak, že tomu dává nejmín času, víc věnuje svejm věcem) tak uteče dlouhá doba...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
afektband

Příspěvek od afektband »

Maples píše:blázníš? trvá to nejmín 1 - 2 týdny, pokaždé, dyž u něj jsem tam má víc a víc aparátů, a než se k tomu dostane (dělá to pochopitelně popořadě, ale hlavně je to tak, že tomu dává nejmín času, víc věnuje svejm věcem) tak uteče dlouhá doba...
Proto jsem psal teoreticky a kdyby neměl nic na práci, což u něj ale nehrozí.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Tak to nevadí než seženu zkušebnu a box tak to uteče....kdybych mu řekl vymění mi i třeba kůži?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

To sou dotazy toto :roll:, kdybych sehnal box a amp, tak neřeším jak to vypadá a hraju a raduju se ne??? :?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

co je na tom vymenit lampy ? koupit novy ty sami , vycvakat , nacvakat , a je to ne ?
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Joey píše:To sou dotazy toto :roll:, kdybych sehnal box a amp, tak neřeším jak to vypadá a hraju a raduju se ne??? :?
Sem hold puntičkář...jěštěl sem to neviděl naživo tak nevím....ale dojdou fotky takže posoudím....
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Ginie - jsou apce bez fixního biasu a ten se nastavuje podle lam různý lampy můžou mít trochu jinej bias,když není přenastaven podle lamp a je tam větší odchylka tak mají lampy mnohem menší životnost.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Red Bull píše:Ginie - jsou apce bez fixního biasu a ten se nastavuje podle lam různý lampy můžou mít trochu jinej bias,když není přenastaven podle lamp a je tam větší odchylka tak mají lampy mnohem menší životnost.
Sem myslel že tohle tady ví každý.....
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Tak to nevadí než seženu zkušebnu a box tak to uteče....kdybych mu řekl vymění mi i třeba kůži?
Jejiž proč chceš měnit koženku?

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

To sem se jen tak ptal kdyby byla hnusná.
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:To sem se jen tak ptal kdyby byla hnusná.
Nejspíš by ti jí vyměnil, ale trvalo by to zase dýl. Navíc to je práce, která se nechá udělat v klidu doma. Stejně jako přelampování. Navíc by tě to vyšlo daleko levnějš, nevim kde bere lampy, ale když jsem měl u něj rozdall 2*EL34, tak jsem platil za lampy 1200,- což se mi zdá hodně.

Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

hardcore guitarist píše:
Red Bull píše:Ginie - jsou apce bez fixního biasu a ten se nastavuje podle lam různý lampy můžou mít trochu jinej bias,když není přenastaven podle lamp a je tam větší odchylka tak mají lampy mnohem menší životnost.
Sem myslel že tohle tady ví každý.....
hele sám jsi jedinej, kdo tohle forum zahlcuje tunou naprosto nesmyslnejch a dementních dotazů, tak si aspon odpust tohle rejpání. Jeho otázka byla přinejmenším 3x lepší než tvoje průměrná...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Afekt - to se mi zdá docela dost značka Hocke od který mam apec tak nabízý napárovaný 4*EL34 myslim něco přes 1200,- Kč
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:
hardcore guitarist píše:To sem se jen tak ptal kdyby byla hnusná.
Nejspíš by ti jí vyměnil, ale trvalo by to zase dýl. Navíc to je práce, která se nechá udělat v klidu doma. Stejně jako přelampování. Navíc by tě to vyšlo daleko levnějš, nevim kde bere lampy, ale když jsem měl u něj rozdall 2*EL34, tak jsem platil za lampy 1200,- což se mi zdá hodně.
Jenom takový technický dotaz proč sis ho nenechal přelampovatu rozdalla?
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“