FRAMUS COBRA

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
marw

Re: FRAMUS COBRA

Příspěvek od marw »

Chorche píše:Zdravím Tě Marwe.
byl bych asi dosti hloupý, kdybych to takto tvrdil (psal) / kdy všechno ostatní je špatné/. To bych popřel svůj příspěvek. Šlo mi pouze o pohled, jakési úcty k lidem, kteří takovou práci dělají a také jsem tím nemyslel, druhé nutit a poučovat. Psal jsem si ku příkladu s panem Rožďalem a i zde mi vadí co jsem o něm četl. Tak jsem mu napsal a zeptal se ho. Měli by lidé mít tolik zdravého a jít jaksi přímo. A zmastil-li li by někdo něco, i tak to sdílet ale s ním. Četl jsem si příspěvky a opravdu mě to mrzelo, kdy šlo o ,,rady'' a příspěvky tohoto typu. Je vždy lepší cesta přímo k člověku se kterým mám to co mám. A ani zde Tebe a jiné nechci poučovat . Já vím proč hraji na Raptory. Ty víš proč hraješ na to na co hraješ (jistě je to i otázka peněz) a jiní to vědí také a tak to má být. Kdo jsem já abych si dovolil vůbec přispívat, je to jenom tím že Petra znám a ty dohady nebyli k věci. Petr je slušný člověk a ví co dělá. Kolik peněz to stojí, máme přeci volbu. To že máš možnost, zbylou část peněz poslat na b.ú.- je dobré ne?
Jestli jsem Tě něčím rozhodil, omlouvám se Ti :-)
V pohodě, písmenka jsou jen písmenka i kdyby se smajlíci měli přetrhnout že. Já řeším věci přímo, tady je problém že nevím technicky o problému nic a tak jsem jen se snažil o informace třetí strany - masy lidí, nic jiného v tom není třeba hledat. Prakticky nejde už ani o ty peníze. Šlo jen o postup, třeba si z toho vezmeme ponaučení oba já, i Petr F.
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
mrgore

Příspěvek od mrgore »

Tak jak jsem to tu precetl, tak Cobra je na urovni nejaky Bugery za 10K nebo Valvekinga :) Zajimavy...Napisu vlastni zkusenost. Mam Cobru cca 4-5 let a jsem celkem spokojeny. Je fakt, ze clovek musi byt pri krouceni cudliku hodne opatrny, ale odehral jsem s tim desitky koncertu a nerekl bych, ze to hraje jak bugera :D Nedavno jsem mluvil po konciku s dlouholetym majitelem dual rectifieru a rekl jsem mu, ze uvazuju o vymene za mesu. Odpovedel mi, ze jsem blazen, ze to hraje jak hrom. Tohle mi pak na dalsich akcich potvrdilo nekolik lidi. Osobne jsem mel moznost to dlouhodobe porovnat se single rectifierem a marshallem JVM410HJS, a i moji spoluhraci (kteri jsou vysazeni na mesu a nic jineho pro ne neexistuje) uznali, ze cobra vede. Jde o to, na co clovek ten zesilovac pouziva a co od toho celkove ceka. Jinak lampy jsem menil v lete u p.Dyčka v Plzni a nechal jsem tam bura.
marw

Příspěvek od marw »

mrgore píše:Tak jak jsem to tu precetl, tak Cobra je na urovni nejaky Bugery za 10K nebo Valvekinga :) Zajimavy...Napisu vlastni zkusenost. Mam Cobru cca 4-5 let a jsem celkem spokojeny. Je fakt, ze clovek musi byt pri krouceni cudliku hodne opatrny, ale odehral jsem s tim desitky koncertu a nerekl bych, ze to hraje jak bugera :D Nedavno jsem mluvil po konciku s dlouholetym majitelem dual rectifieru a rekl jsem mu, ze uvazuju o vymene za mesu. Odpovedel mi, ze jsem blazen, ze to hraje jak hrom. Tohle mi pak na dalsich akcich potvrdilo nekolik lidi. Osobne jsem mel moznost to dlouhodobe porovnat se single rectifierem a marshallem JVM410HJS, a i moji spoluhraci (kteri jsou vysazeni na mesu a nic jineho pro ne neexistuje) uznali, ze cobra vede. Jde o to, na co clovek ten zesilovac pouziva a co od toho celkove ceka. Jinak lampy jsem menil v lete u p.Dyčka v Plzni a nechal jsem tam bura.
SUPEEEER, už jsem se lekl, že mám doma podložku pod noty :D
FRAMUS COBRA
MESA
PRS MIRA
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“