China Gibson
Pravidla fóra
-
woro90-1
Re: China Gibson
Zatímco kytarou od kytaráře třeba podpoříš člověka, co bije svoji ženu 
Cenou, rychlostí dodání, materiály a osazením. A nemůžeš vůbec nic říct, protože čínské zboží je tady všude kolem, pravděpodobně na něm sedíš, píšeš na něm na fórum a večer si roztíráš na chleba čínský česnek.Teorge píše:Čím se pak takové LP liší od nějakého, které si necháš udělat třeba u místního kytaráře?
To je totiž strašný pokrytectví. Moralizuje se tu předhazováním faktu, že se nákupem falešného Gibsona podporuje plagiátorství, ale kdo může říct, že je to falešný Gibson, když tam není logo? Vyrobit si identickou kytaru doma je v pořádku, ale vyrobit ji v Číně je špatně? A to tu nikdo z vás moralistů nemá doma čínské výrobky s kapkou dětské krve? Jak to víte? A co kytaru z Číny (třeba Ibanez nebo jinou nadznačku), kterou vyrobily ty samé ruce jako případný plagiát, který se tu řeší? Koho tedy potom nákupem obyčejné čínské kytary podporuji, když ne ty samé firmy, co vyrábí plagiáty?
A jinak - řeší se tu s****y a je to naprosto offtopic. Po zamčení by se určitě ozvaly hlasy stěžující si na cenzuru, ale možná by nebylo od věci si nejprve přečíst pravidla fóra.
5. Odpovědi v topicu:
- Odpovídejte konstruktivně a k věci. Diskuze by se má stále držet tématu, které bylo na začátku.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
O tvým životním stylu sem si udělal krásnej obrázek,protože ho tady dokonale prezentuješ a opět si ho potvrdil tímhle krásným postem.Mastr píše:Kdybys trochu četl... tak jsem psal, že chodím v ORIGINÁLNÍCH adidaskácha troufám si tvrdit, že jsou to vyhozené prachy za značku. V levných botech od vietnamce by se mi chodilo stejně a vydržely by mi stejně dlouho, jelikož je to to samé v bledě modrém akorát, že bez značky. Ale furt je to jen 1500 a ne 30000. Kdyby ses trošku koukal tak bys zjistil, že kytar mám víc, 2 které jsem si stavěl sám, jednoho epiphona a k tomu China gibson. O mém životním stylu víš kulové a o mě jako takovém ještě míň takže se laskavě vzpamatuj. Po pár nižších řadách Gibsonu (i tak stály hodně), které mi za poslední dobou prošly rukama pro mě nápis made in USA nic neznamená. Je mi úplně putna jestli ta kytara bude originální nebo jestli ji bastlil někdo doma na koleni když se mi bude líbit zvuk a vzhled není co řešit a nepotřebuju vyhazovat 30klacků navíc, proto si taky kytary i stavím.
Každému normálnímu člověku (i muzikantovi) jde o to najít kompromis mezi cenou a jeho nároky - to je jednoduchá ekonomie.
Až uslyším srovnání zvuku China s EMG versus USA s EMG kde bude ten rozdíl tak propastný, že bude opravdu stát za 30000 korun. Tak si na ten originál klidně našetřím. Zatím nemám jediný důvod.
Fade-mám asi 30 stáhlejch MP3 U2 backingtrack,ale to je jen pro mě na cvičení,takže zase tak čistej nejsem
Woro-nevynáším soudy,psal jsem jasně-můžeš si to dohledat-cituji-v tom případě si pro mě falešnej člověk,tedy v tom případě,že plagiáty a fejky podporuje.Nebo co si myslíš o člověku(ted je to jedno,kdo,nevztahuju to na Mastra),kterej si koupí vědomě tričko Lacoste z tržnice za 150Kč a nosí ho do společnosti a ještě se vytahuje jak s tím vyjebal?
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Nejvyšší čas poslat tenhle thread k těm ostatním gibsoňáckým. Historie se opakuje.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dvakrát jsem Vás varoval, že opakovaný flame, s těmi samými argumenty, které stejně nic neřeší se tu nebude tolerovat. Panedge opět dokázal, že upozornění pro něj neplatí, takže mu poděkujte za LOCK.
Důvod zamknutí je - vedení OT i přes upozornění, osobní napadání mezi uživateli přes upozornění, vyvolávání a realizace flamu přes varování.
Pokud se toto rozhodnutí někomu nelíbí odkazuji ho do patřičných míst: hudebniforum-cz/stiznosti-na-admina-mod ... 6-380.html
Dodávám, že nejde o cenzuru, ani podporování padělatelů - hájím pouze to nejlepší pro hudebniforum.cz
LOCK
Důvod zamknutí je - vedení OT i přes upozornění, osobní napadání mezi uživateli přes upozornění, vyvolávání a realizace flamu přes varování.
Pokud se toto rozhodnutí někomu nelíbí odkazuji ho do patřičných míst: hudebniforum-cz/stiznosti-na-admina-mod ... 6-380.html
Dodávám, že nejde o cenzuru, ani podporování padělatelů - hájím pouze to nejlepší pro hudebniforum.cz
LOCK
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com