Abychom se lépe poznali...
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Jmenuju se Michal je mi 17 bydlim v Lubech u Chebu coz je mesto kytararu:-) (mimochodem par metru od baraku mam Strunal - tam se delaj akustiky , housle a spousta dalsich) na kytaru hraju pul roku mam levnou napodobeninu stratocastera(notne upravenou , hlavne vzhledove) vetsinu dne travim u kytary ,nebo u compu anebo u piva a studuju elektrotechniku. Posloucham In Flames,Killswitch Engage,Bullet for My Valentine apod. Hrat jsem zacal na intru v sokolove a ted uz nas tam na elektriku hraje 6:-)
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Takze sem tu novej, tak se taky predstavim 
Menuju se Michal, je mi 15, sem z Kutny Hory, kde se (podle me) elektricky kytare moc lidi nevenuje a kdyz uz jo, tak ne moc aktivne. Na kytaru hraju celkem dlouho...driv to byla spanelka asi 2 roky a ted elektrika rok a pul.
Ted hraju zhruba 3 mesice v mistni punkrckovy kapele BezDozoru, no a to je tak vsechno
Menuju se Michal, je mi 15, sem z Kutny Hory, kde se (podle me) elektricky kytare moc lidi nevenuje a kdyz uz jo, tak ne moc aktivne. Na kytaru hraju celkem dlouho...driv to byla spanelka asi 2 roky a ted elektrika rok a pul.
Ted hraju zhruba 3 mesice v mistni punkrckovy kapele BezDozoru, no a to je tak vsechno
Bryyy
Tak,ja som Katarína,19, zapadne SR
S hudbou zijem odmalicka da sa povedat, v rodine mame vela ludi,co hraju na nejaky nastroj a tak...
Viem hrat na klavir, flautu, gitaru ( a na nervy
)
Hravam na spaniele- Martinez MCG120-a som s nou maximalne spokojna
Mojim postrachom je hra s trsatkom na elektrickej gitare-lebo kedze som sa tomu nikdy nevenovala,tak je to pre mna spanielska dedina
a vobec to neviem..strach a hroza
Kapelu nemam a nikdy som v ziadnej nehrala..hravam vystupenia bud solo alebo s mojou spoluhrackou z hudobky, povacsinou kusky klasickej hudby-dua a tak, ale najdu sa aj iste vybocenia-piesne od dua Rodrigo y Gabriela (ak by niekto chcel vidiet,jedna je aj tu http://www.youtube.com/watch?v=nWplu16_Pow ) . Teraz je mojej hudobnej "kariere" asi koniec,lebo idem studovat na vysoku skolu a neviem,ci budem mat na to cas...
Sice uz ubehlo vela dni odkedy som hrala svoje prve vystupenie, ale aj tak mam pocit,ze vlastne som este uplne hudobne "mimino" a nic neviem
a stale mam na sebe co zlepsovat..a obcas mam pocit,ze hrat asi neviem vobec 
Tak,ja som Katarína,19, zapadne SR
S hudbou zijem odmalicka da sa povedat, v rodine mame vela ludi,co hraju na nejaky nastroj a tak...
Hravam na spaniele- Martinez MCG120-a som s nou maximalne spokojna
Kapelu nemam a nikdy som v ziadnej nehrala..hravam vystupenia bud solo alebo s mojou spoluhrackou z hudobky, povacsinou kusky klasickej hudby-dua a tak, ale najdu sa aj iste vybocenia-piesne od dua Rodrigo y Gabriela (ak by niekto chcel vidiet,jedna je aj tu http://www.youtube.com/watch?v=nWplu16_Pow ) . Teraz je mojej hudobnej "kariere" asi koniec,lebo idem studovat na vysoku skolu a neviem,ci budem mat na to cas...
Sice uz ubehlo vela dni odkedy som hrala svoje prve vystupenie, ale aj tak mam pocit,ze vlastne som este uplne hudobne "mimino" a nic neviem
gitara : Martinez MCG120
struny : Savarez (standard tension)
trsatka+efekt+kombo : nemam
struny : Savarez (standard tension)
trsatka+efekt+kombo : nemam
Už sem se chtěl představit dávno ale nějak sem na to zapoměl a teď sem konečně se k tomu dostal....takže jmenuju se Zdeněk je mi 23 let a sem ze Zlonic (kousek u Slanýho popř. u Kladna). Na elektrickou kytaru hraju skoro 3 roky a předtim asi 3 mesice na akustiku. Ke kytaře mě dovedli kámoši..jeden hraje jen doma a druhej měl kapelu ve Slaynm (Against the Rest) takový HC. Už od základky sem hodně poslouchla kytarový věci+nějaký to disco
který se ze mě na střední ůplně vytratilo
. Kapely mýho rannýho mládí byly 3sestry,Kabát,Blinkáči a SUM41 no a teď mám hodně sklony spíš k metalovejm věcičkám..né že bych rock a punk zanedbával ale metal je mi o něco milejší. Hraju na strata jak je uvedeno v popise ale mám v plánu přejít na nějakýho Ibaneze nebo ESP/LTD.. Mimo kytary patří muj volný čas pivečku,kámošum,přítelkyni a florbalu.
FADE(Fokus) Stratocaster H-S-S -> R.M. pickup AlNico HB
tak já se teda taky představím
Jmenuju se Jakub jsem z Klatov a je mi 17. Na elektriku hraju dva roky předtím sem se učil na španělku v "lidušce" asi 8 let. Mám strata od fokusu s vyměněným snímačem. Neustále hledam nákou kapelu z okolí se kterou bych moh hrát ale bohužel klatovy jsou na tohle dost zabitý (není to jen můj názor). Jinak se učím soukromě ty dva roky u člověka který je mi v mnoha ohledech vzorem. Jo kdyby jste někdo byl odtud a chtěl si při nejmenším jen tak zajamovat tak se ozvěte. Hraju od všeho něco...od blues, španělský muziky až po slabší metal a hard rock
Jmenuju se Jakub jsem z Klatov a je mi 17. Na elektriku hraju dva roky předtím sem se učil na španělku v "lidušce" asi 8 let. Mám strata od fokusu s vyměněným snímačem. Neustále hledam nákou kapelu z okolí se kterou bych moh hrát ale bohužel klatovy jsou na tohle dost zabitý (není to jen můj názor). Jinak se učím soukromě ty dva roky u člověka který je mi v mnoha ohledech vzorem. Jo kdyby jste někdo byl odtud a chtěl si při nejmenším jen tak zajamovat tak se ozvěte. Hraju od všeho něco...od blues, španělský muziky až po slabší metal a hard rock
Epiphone les paul custom black beauty (tří humbuckerová verze)
Fade stratocaster sunburst (hum. Duncan SH-4)
kombo Laney MXD 65 hardcore
kvákadlo Dunlop Cry Baby GCB95
Boss Super overdrive SD-1
španělka Schneider (Luby u Chebu)
Fade stratocaster sunburst (hum. Duncan SH-4)
kombo Laney MXD 65 hardcore
kvákadlo Dunlop Cry Baby GCB95
Boss Super overdrive SD-1
španělka Schneider (Luby u Chebu)
Já bych se teda moh taky predstavit, jmenuju se Venca a jsem z jižních čech a bydlim v jedne vesničce blízko Strakonic. Jemi 17. V 16ti jsem začal hrat na basu, ale to me prestalo bavit a tak jsem hral asi trictvrte roku na westernovku. Presel jsem na elektriku a na tu hraju 2 dny
. Zatim v zadny skupine nehraju, ale chteli jsme neco založit, tak uvidime. Jinak, mel jsem asi dva mesice problemy s bareckama, ale uz je to dobry.
A poslouchám tohle: Alkehol, Harlej, Tlustá berta, Avril Lavigne, Aušus, Zvláštňý škola, Volant, Wanastovi vjeci, Parkán, Argema..... a podobně
A poslouchám tohle: Alkehol, Harlej, Tlustá berta, Avril Lavigne, Aušus, Zvláštňý škola, Volant, Wanastovi vjeci, Parkán, Argema..... a podobně
Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Su Pavel je mi 15 .. mam kapelu virtual call jsem kytarista co hraje na basu
(nebavi me to na basu ale musim)koncert sme uz meli a dopadlo to celkem dobre(teda aspon nam tleskali:D)
poslucham Joe Satriani, Aušus, Zvláštňý škola, Volant,E!E N.V.Ú a dalsi punkove skupiny!
Kytara: Cort X6
Hlava: Crate 120W
Box: Laney 240W
Efekt: ZOOM 707 II
Struny: Yamaha
NUDIS SE?NEVAHEJ A ZAREGISTRUJ SE!
http://www.travian.cz/?uc=cz8_3047
Hlava: Crate 120W
Box: Laney 240W
Efekt: ZOOM 707 II
Struny: Yamaha
NUDIS SE?NEVAHEJ A ZAREGISTRUJ SE!
http://www.travian.cz/?uc=cz8_3047
Jsem Lenka.Bydlim kus od Strakonic. Čestice. Hraju na akustiku, dneska sem teda si přinesla od kámoše kterej už nehraje elektriku tak sem na to zvědavá. Pak umim na fletnu na klávesy taky něco dam.....je mi 17. A Lister je můj velkej idol!
kapelku bych brala......ale pochybuju že seženu lidi.takže tak.. mno
Hudba vypovídá o nás, ne my o ní!!! Punk forever!!
...vaše přání budiž rozkazem...Brousitch píše:Měli by jsme založit nové téma týkající se "ReDwarf" a nekazit tohle.
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=3446
(a nebuďte takoví bordeláři, hrůza, fakt... d-: )

kytarová škola - pojeďte!
týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele:
Hoj. Abych nestál stranou,tak se přidám taky:
Jméno : Luboš ....
Věk : 17
Dosavatní kariéra muzikanta: Úplná lama. Na akustiku jsem začal nedávno, i když jsem se k tomu chtěl dokopat už delší dobu. Elektrika-pořídím,až budou peníze
Zájmy: Sk8 a nově i snowboard, muzika-poslouchám hip-hop(možná se stanu trnem v oku leckterým přítomným metalovým bojovníkům
)-pokud mi tento fakt hodláte dát najevo, nenamáhejte se, protože by jste nebyli první, ani poslední a tudíž byste pouze zapadli do řady
Důvod, proč mě můžete potkat zrovna na foru o kytarách je ten, že pokud provozuju nějaký zvýše uvedených "sportů" (a nejen tehdy) ,měním "blbečky s čepicí po uši, rovnym kšiltem a o 5 čísel většíma hadrama" (ano i takto zavádějíci označení lidí, kteří se zabývají tím samým co vy-muzikou, ale pouze v odlišném podání) za skupiny jako jsou The Offspring
, Goldfinger, AFI (pouze straší alba) atd.
To je asi ke nectěné mojí osobě vše.
Nakonec svého příspěvku se omlouvám všem, kteří ztratili cenné vteřiny svého života čtením tohoto "popisu" a utrpěli pocit zklamání z toho,že se jejich kulturní či jakékoliv jiné obzory nijak nerozšířily.
Dosavatní kariéra muzikanta: Úplná lama. Na akustiku jsem začal nedávno, i když jsem se k tomu chtěl dokopat už delší dobu. Elektrika-pořídím,až budou peníze
Zájmy: Sk8 a nově i snowboard, muzika-poslouchám hip-hop(možná se stanu trnem v oku leckterým přítomným metalovým bojovníkům
Nakonec svého příspěvku se omlouvám všem, kteří ztratili cenné vteřiny svého života čtením tohoto "popisu" a utrpěli pocit zklamání z toho,že se jejich kulturní či jakékoliv jiné obzory nijak nerozšířily.
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
jojo na sk8u sem taky jezdil ale už moc není čas....a BAsák ten jezdí furt... Ale nikdy sme ani jeden nebyli hip hop.... Ikdyž jako proti hopu nejsem tak ostrej jako většina lidí tady.... Huhuaaa já to tady čtu ale ještě sem nic nenapsal.... 
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
HeSmallRabit píše:Hoj. Abych nestál stranou,tak se přidám taky:
Dosavatní kariéra muzikanta: Úplná lama. Na akustiku jsem začal nedávno, i když jsem se k tomu chtěl dokopat už delší dobu. Elektrika-pořídím,až budou peníze![]()
Zájmy: Sk8 a nově i snowboard, muzika-poslouchám hip-hop(možná se stanu trnem v oku leckterým přítomným metalovým bojovníkům)-pokud mi tento fakt hodláte dát najevo, nenamáhejte se, protože by jste nebyli první, ani poslední a tudíž byste pouze zapadli do řady
Důvod, proč mě můžete potkat zrovna na foru o kytarách je ten, že pokud provozuju nějaký zvýše uvedených "sportů" (a nejen tehdy) ,měním "blbečky s čepicí po uši, rovnym kšiltem a o 5 čísel většíma hadrama" (ano i takto zavádějíci označení lidí, kteří se zabývají tím samým co vy-muzikou, ale pouze v odlišném podání) za skupiny jako jsou The Offspring
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sem rád, že někdo pochopil. Člověk se tady hnedle cejtí bezpečnějc..i ty prsty na klávesnici jsou jistějšíJanSpilka píše:HeSmallRabit píše:Hoj. Abych nestál stranou,tak se přidám taky:
Dosavatní kariéra muzikanta: Úplná lama. Na akustiku jsem začal nedávno, i když jsem se k tomu chtěl dokopat už delší dobu. Elektrika-pořídím,až budou peníze![]()
Zájmy: Sk8 a nově i snowboard, muzika-poslouchám hip-hop(možná se stanu trnem v oku leckterým přítomným metalovým bojovníkům)-pokud mi tento fakt hodláte dát najevo, nenamáhejte se, protože by jste nebyli první, ani poslední a tudíž byste pouze zapadli do řady
Nakonec svého příspěvku se omlouvám všem, kteří ztratili cenné vteřiny svého života čtením tohoto "popisu" a utrpěli pocit zklamání z toho,že se jejich kulturní či jakékoliv jiné obzory nijak nerozšířily.dobre ty, ja osobne nadavam je na takovyty "fake-drson" hoppers, ale ty budes zapadat do ty kategorie "vpohode clovek"
takze se nemusis bat zadnych utoku
![]()
Já hopery nesnáším, ale nevadí mi
teřab jsme nedávno hráli s kapelou v jednom podniku a než sjem začali hrát tak tam hrál hip hop v bednách a nějací týpci tam na to tančili a my sjme byli úplně posraní smíchy s kapelou
Ale zase oni se nám třeba taky pak smáli, že hrajem metal 
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele:
Nojo když to vezmeš tak, že tu jsou lidi z celý republiky, tak je to docela kousek. Jinak Trutnov znám..ne sice nijak dobře,ale dostkrát už sem se tam podíval. Vlakem se tam od nás dá dostat celkem dobřegriper píše:Neni to pobliz Trutnova?SmallRabit píše: Bydliště: Slatina nad Úpou (Královehradecký kraj)
tak ja se taky predstavim,Jmenuju se Marek jhraju 4 rokem na akustiku jinac mam elektriku(ibanez gax30).Bydlím v terlicku hradisti to je sousedska vesnice od havirova no ridicak nemam
a to by bylo asi tak vse 
Naposledy upravil(a) Marko007 dne 21.03.2008 23:35, celkem upraveno 1 x.
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Lehce OT, to me pobavilo:

Taky si myslim, ze je dulezity, abychom se poznaliDůležité: ABYCHOM SE LÍP POZNALI
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Dirt
- Bandzone: www.bandzone.cz/fiveoclocktea
- Kontaktovat uživatele:
Dirt
Je mi 21. let.
hraju na kytaru devět let
mám kapelu mimosmysly
A jsem rád, že mi vždycky dobře poradíte, takže díky:-)
hraju na kytaru devět let
mám kapelu mimosmysly
A jsem rád, že mi vždycky dobře poradíte, takže díky:-)
Esp-Ltd EC-500, Fender Telecaster Blacktop, Blackstar 1046L6 100w, Marshall 1960 AV
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
--------------------------------------------------------
http://www.bandzone.cz/fiveoclocktea [/b]
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
--------------------------------------------------------
http://www.bandzone.cz/fiveoclocktea [/b]
Takze ja
...... Menuju se Zdenek,uz mi odbilo 15 let a za chvili 16 =) sem z Brna, v zadne kapele zatim neucinkuju, ucim se na kytaru, amatersky zkousim zpivat a bubnovat obcas..
, jinak mimo kytaru hraju zavodne hazenou, chodim na spanelskej gympl... Mno asi tak secko... Jo a sem uzivatelem tohodle fora spolecne svama a sem nato pysnej