Tlouštka strun a rychlost hraní

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
bob91

Příspěvek od bob91 »

ty urcite věříš v boha :lol:
Ne, ja jsem neverici.

To all: Nemyslel jsem to ve zlem, nechci vas nejak urazit, nebo tak neco, to fakt ne.Tu diskuzi jsem si procetl a vim, ze k nejakym velkym hadkam nedochazelo, ale proste mi prislo, ze se vyznavaci metalu a punku navzajem moc nerespektuji a mysli si, ze jenom ten jejich styl je ten spravny a to mi prijde jako blbost.No co, nejsem tady od toho, abych vam nejak radil, nebo treba domlouval (:-D ), nebo tak neco.Pokud s mym nazorem nesouhlasite, tak ho klidne ignorujte ;) (klidne ignorujte i me, kdyz to uznate za vhodne :-D )

bob91
Mahoney

Příspěvek od Mahoney »

já v boha věřím...
můj bůh je Jimi Hendrix
Dimavery ST203,Kustom 66 Dart - limited edition,
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

bob91 píše:
ty urcite věříš v boha :lol:
Ne, ja jsem neverici.

To all: Nemyslel jsem to ve zlem, nechci vas nejak urazit, nebo tak neco, to fakt ne.Tu diskuzi jsem si procetl a vim, ze k nejakym velkym hadkam nedochazelo, ale proste mi prislo, ze se vyznavaci metalu a punku navzajem moc nerespektuji a mysli si, ze jenom ten jejich styl je ten spravny a to mi prijde jako blbost.No co, nejsem tady od toho, abych vam nejak radil, nebo treba domlouval (:-D ), nebo tak neco.Pokud s mym nazorem nesouhlasite, tak ho klidne ignorujte ;) (klidne ignorujte i me, kdyz to uznate za vhodne :-D )

bob91
já nevěřím v nic.... jinak my se tu opravdu nerespektujeme, žijeme v rovnocenném bratrství... Třeba Samimu (zarytýmu metlošovi) teď pomáhám s děláním jejich kapelního webu. S Axelem si občas píšu na icq... No vlatně se tu na fóru znám líp s metlošama než s punx...

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

protože tu pomalu žádní punx nejsou :D ty, CD_Jojn a dál? :lol:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
cd_jojn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cd_jojn »

Dark Axel píše:protože tu pomalu žádní punx nejsou :D ty, CD_Jojn a dál? :lol:
Já nejsem jen punkáč ... sem multikulturní a metlu taky poslouchám :lol: ale jako k punku mám blíž no... a taky na nic jinýho na kytaře nemám :lol:
Ibanez GAX 30 + CRATE GT65
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

to si jen myslíš... punk není tak lehkej neblbněte.... Ratass je punk a plno dalších.... odněGrunge Indie Hardcore, Emo, všechno spadá pod nás punx....

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
cd_jojn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cd_jojn »

rasta_blasta píše:to si jen myslíš... punk není tak lehkej neblbněte.... Ratass je punk a plno dalších.... odněGrunge Indie Hardcore, Emo, všechno spadá pod nás punx....
Jj já vím, já mluvil spíš o punkrocku.. na tom většina začátečníků začíná. Dá se tam najít dost jednoduchejch písniček. Ale i složitější kousky. :D
Ibanez GAX 30 + CRATE GT65
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

cd_jojn píše:
rasta_blasta píše:to si jen myslíš... punk není tak lehkej neblbněte.... Ratass je punk a plno dalších.... odněGrunge Indie Hardcore, Emo, všechno spadá pod nás punx....
Jj já vím, já mluvil spíš o punkrocku.. na tom většina začátečníků začíná. Dá se tam najít dost jednoduchejch písniček. Ale i složitější kousky. :D
tak ňák...

Nauthizar

Příspěvek od Nauthizar »

používám 12. D´addaria a Bčkový ladění a nemůžu si stěžovat ... jinak jsem pro metal :) můj vzor http://www.youtube.com/watch?v=i38m-xGX7io :)
B.C.Rich jr.V body art skull pile , 10.struny D´addario , trsátka jim dunlop jazz III , Peavey studio pro 112 65W , zoom g2 , zoom 505 I , ibanez soundtank chorus .kabely Proel homemade a warwick
bob91

Příspěvek od bob91 »

Kdyby si neznaly clovek precetl tenhle topic, tak si mysli, ze existuji dva hudebni styli a to Punk a Metal :-D Ja osobne teda mam radsi Rock a Rock and Roll (nebo jak se to pise :-D ).
helloween

Příspěvek od helloween »

punk je pěkná s****a hrajou jen lehký trojhmaty akorát že rychle tak je z toho každej hotovej to není umění
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

helloween píše:punk je pěkná s****a hrajou jen lehký trojhmaty akorát že rychle tak je z toho každej hotovej to není umění
:evil: :evil: :evil: Jestli chces psat prispevky tohohle typu, tak je jdi psat jinam. Muzika neni jen o komplexnosti a poctu not v pisnicce...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
helloween

Příspěvek od helloween »

jo máš recht sorry :oops:
helloween

Příspěvek od helloween »

ale nechápu proč tu většina lidí uráží metal každá muzika má něco do sebe
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

lidi, nevíte, jestli někdo nedělá sérii 009/008?
Mysli to takhle:
Vrchní tři (E H G) z 009sady- tzn. 009, 011,016
a basový (D A E) z 008sady - 022,030,038
Fakt se mi to nechce brát po kusovkách, protože se to hrozně prodraží...
Nikdo mě pls nepřesvědčujte do něčeho jinýho,nerad sóluju jen na vrchních strunách a basový se blbě mačkaj a vytahujou...
Die Hard or Die Home
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

cožé ? tak to sem ještě neslyšel takovouhle nechutnost natahovat na kytaru . já tam tahám 10 na 11 a to pořád benduju soluju atd.... ale vosmičky na basovky , to vůbec nehraje :!: :!: :!: jinak jak řiám takovouhle k**** kombinaci sem ještě nikde neviděl :D
a zbav se co nejrychlejc toho zlozvyku natahovat takhle slabý struny
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Greeg píše:cožé ? tak to sem ještě neslyšel takovouhle nechutnost natahovat na kytaru . já tam tahám 10 na 11 a to pořád benduju soluju atd.... ale vosmičky na basovky , to vůbec nehraje :!: :!: :!: jinak jak řiám takovouhle k**** kombinaci sem ještě nikde neviděl :D
a zbav se co nejrychlejc toho zlozvyku natahovat takhle slabý struny
Nepřesvědčuj a nevnucuj svůj názor - proti gustu žádnej dišputát.
Btw příště kroť svý emoce a nechovej se jak nadřazený egoistický hovado :!:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

neni to můj názor ale pravda ! no jak myslíte ......
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Greeg píše:neni to můj názor ale pravda ! no jak myslíte ......
Ale o tvojí pravdu tady nikdo nestojí ale o přemrštěný odsuzování něčích zvyků taky ne! :!:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

no já nevim jak ty , ale já bych osmičky vžádnym případě nedoporučil , to že to nemá zvuk je jasný ,ale řekl bych že je jednoduší a víceméně pohodlnější hrát třeba na ty 9 nebo 10, možná je to individuelní , radši už nebudu pokračovat v tomhle topicku :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“