Lampové kombo do 10 000
Pravidla fóra
- Pepekkarel
Re: Pomoc kupuji lampové kombo do 10 000
díky dám...a tímto taky děkuji všem co se do toho témata vyjádřili a pomohli mi!
- Pepekkarel
Re: Pomoc kupuji lampové kombo do 10 000
Zdravím všechny!Tak jsem se dnes vrátil z kytar a koupil jsem si kombo Laney VC 15 a musím říci, že s mojím soundkingem (neznáte:D..tranzistor 30W) se to nedá srovnávat.Ten čistej kanálek prostě super, zkreslenej by potřebovat trošku přištavit ale s tím jsem počítal.Těch 15W stačí bohatě(zatím:D). Děkuji všem co mi radili a nebo hlasovali vážím si vašich rad a poznatků. Snad toto téma přinese nějaké odpovědi jiným hledajícím.
všestrané kombo do 10 000
zdravím
chtěl bych poradit nějáký kombo který by se hodilo skoro na všechnu hudbu ... začínaje Blink 182 přez Led zeppelin až po Avenged sevenfold
ideálně do 10 000
chtěl bych poradit nějáký kombo který by se hodilo skoro na všechnu hudbu ... začínaje Blink 182 přez Led zeppelin až po Avenged sevenfold
ideálně do 10 000
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
Re: všestrané kombo do 10 000
sry , ale všestranné kombo neexistuje , tak ako není všestranné auto , hlavne né do 10 000 , prečítaj si o tom niečo , je toho mraky
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
miro:nekecej, co třeba randall MTS (a jeho varianty) plus výběr modulů.. (Akorát se blbě shání a s patřičnejma modulama se do desítky určo nevleze..)
vyhnulu: doporučil bych sloučení tématu s pomoc-kupuji-lampove-kombo-do-10-000. To si zároveň pročti, narazíš tam na spoustu dobrých typů..
vyhnulu: doporučil bych sloučení tématu s pomoc-kupuji-lampove-kombo-do-10-000. To si zároveň pročti, narazíš tam na spoustu dobrých typů..
Neříkám, že všestranné, ale dosti univerzální mi v této cenové vždycky přišlo LC od Laney. Na bazaru by ses do limitu určitě vlezl.
http://www.hudebnibazar.cz/inzerat.php? ... rder=datum
V limitu a dva a půl roku záruka.
http://www.hudebnibazar.cz/inzerat.php? ... rder=datum
V limitu a dva a půl roku záruka.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
tak sry , ale všestranné v čom , že má čistý aj ako Marshall aj ako Fender ? skreslený aj britich aj US ? to máš hneď 4 rozdielne zvuky , + hi-gain , máš to v nejakom kombe do 10 000 ? dobre , normálne kombo do 10 nepoviem , ale všestranné je , že na tom zahráš všetko a bude to hrať dobre aj potichu aj vyhulené , takže všestranné kombo je taká všehochuť , však sú nejaké parametre a podla toho si niečo kúpim , ja mám to LIne 6 Duoverb , na to sa dá povedať všestranné , zahráš na tom skoro všetky známe aparáty , ale jak originál nehrá ani jeden , kombo do 10 berem ale , všestranné nie , to je iba pojem , realita bude iná , keby bolo také kombo a za takú cenu tak ho určite mám a nie len ja , ale netvrdím , že aj funky nemóžeš hrať na JCM 800 , alebo metal na Roland Jazz chorus , dokonca som metal hrával na jazz chorus v 90 rokoch
fakt , ale dneska si každý štýl pýta viac-menej niečo konkrétne , namyslím to v zlom ,len aby nebol niekto prekvapený , že ten alebo ten aparát je síce na metal super ale na folk až tak nie
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Sloučeno, díky za linkJosé píše: vyhnulu: doporučil bych sloučení tématu s pomoc-kupuji-lampove-kombo-do-10-000. To si zároveň pročti, narazíš tam na spoustu dobrých typů..
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Pepekkarel
Re: Lampové kombo do 10 000
Souhlasím se sajmonem. V tomto tématu jsem se rozhodoval a mám kombo Laney VC 15 skoro dva roky a jsem s ním naprosto spokojen díky všestranosti. V ohledu cena/kvalita je to super věc jak na čistý tak na zkreslený kanál (doposud nepoužívám zkreslovací efekt protože mi to bohatě stačí). Na bazaru bych si být tebou vybral, protože tam si vybereš a neudělej stejnou chybu jak já, pokud najdeš na bazaru co se ti líbí nekupuj nové.
Já tady naposledy psal o LC.
( VC mi naopak moc nesedl )
Naposledy upravil(a) Sajmon dne 9.02.2014 19:41, celkem upraveno 1 x.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Pepekkarel
já jsem myslel obecně komba Laney a jejich typy
a dále že mám dobrou zkušenost se svým
(nevím hele mě sedí)
Holt každému sedí něco jiného, to je normální. 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
OT o výměně lamp přesunut sem: komba-zesilovace-reproboxy/lampy-flasky ... ml#p654984.
A pro příště poprosím, abyste se drželi pravidel fóra. Díky.
A pro příště poprosím, abyste se drželi pravidel fóra. Díky.