Steve Vai

Vše o kapelách a hudebnících ...
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Re: Steve Vai

Příspěvek od mtmccox »

Tak jaké dojmy? :-)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
zyglrox
last.fm: http://www.last.fm/user/Endrue
Bandzone: https://bandzone.cz/pohodadrez

Příspěvek od zyglrox »

mtmccox píše:Tak jaké dojmy? :-)
Naprostá pecka a spokojenost. Pořád nabývám dojmu, že hrál na playback, protože ta kytara hrála sama. Zvuk byl jako z cd. Ale sem tam se objevila nějaká ta chybka, takže je to opravdu člověk.
Mile mě překvapil zbytek kapely, která měla spoustu prostoru se projevit. Za mě moc povedený koncert.
Ibanez: PGM300 WH, Sire Larry Carlton: S7 Vintage Black, Fender: Squier Standart fat strat 032 - 1700 Walnut Satin, EKO: MM 300fretless, Carvin: Legacy, Vox: V212BN, Bayger: Buffer, TC Electronic: PolyTune 2 BlackLight, Morley: Mark Tremonti wah, Boss: CS-3, Majik Box: Fuzz universe, Xotic: SL Drive, HomeBrew Electronics: Detox EQ, Xotic: EP Booster, Dunlop: Volume X, TC Electronic: Helix Phaser, TC Electronic: Alter Ego Delay
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Je pravda, že zvuk byl výborný, nemám co bych vytknul, až na to, že bicí bych občas lehce zeslabil.
Ale hrálo mu to jako bizon.

Celkově neuvěřitelná nádhera, Steve je mimozemšťan, borec borců a mega-showman.
Největší nářez kromě starých klasik tedy bylo Velorum, a nejpříjemněji mě překvapilo The Audience is Listening. A všechny ty orgie s úchylnými nástroji, světýlky, oblečky, diváky .. nestačil jsem utírat sliny.

Škoda jen sezení v Lucerně, kdyby se udělal kotel, tak se před pódium vejde 3x víc lidí.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“