Steve Vai
Re: Steve Vai
Tak jaké dojmy? 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- zyglrox
- last.fm: http://www.last.fm/user/Endrue
- Bandzone: https://bandzone.cz/pohodadrez
Naprostá pecka a spokojenost. Pořád nabývám dojmu, že hrál na playback, protože ta kytara hrála sama. Zvuk byl jako z cd. Ale sem tam se objevila nějaká ta chybka, takže je to opravdu člověk.mtmccox píše:Tak jaké dojmy?
Mile mě překvapil zbytek kapely, která měla spoustu prostoru se projevit. Za mě moc povedený koncert.
Ibanez: PGM300 WH, Sire Larry Carlton: S7 Vintage Black, Fender: Squier Standart fat strat 032 - 1700 Walnut Satin, EKO: MM 300fretless, Carvin: Legacy, Vox: V212BN, Bayger: Buffer, TC Electronic: PolyTune 2 BlackLight, Morley: Mark Tremonti wah, Boss: CS-3, Majik Box: Fuzz universe, Xotic: SL Drive, HomeBrew Electronics: Detox EQ, Xotic: EP Booster, Dunlop: Volume X, TC Electronic: Helix Phaser, TC Electronic: Alter Ego Delay
Je pravda, že zvuk byl výborný, nemám co bych vytknul, až na to, že bicí bych občas lehce zeslabil.
Ale hrálo mu to jako bizon.
Celkově neuvěřitelná nádhera, Steve je mimozemšťan, borec borců a mega-showman.
Největší nářez kromě starých klasik tedy bylo Velorum, a nejpříjemněji mě překvapilo The Audience is Listening. A všechny ty orgie s úchylnými nástroji, světýlky, oblečky, diváky .. nestačil jsem utírat sliny.
Škoda jen sezení v Lucerně, kdyby se udělal kotel, tak se před pódium vejde 3x víc lidí.
Ale hrálo mu to jako bizon.
Celkově neuvěřitelná nádhera, Steve je mimozemšťan, borec borců a mega-showman.
Největší nářez kromě starých klasik tedy bylo Velorum, a nejpříjemněji mě překvapilo The Audience is Listening. A všechny ty orgie s úchylnými nástroji, světýlky, oblečky, diváky .. nestačil jsem utírat sliny.
Škoda jen sezení v Lucerně, kdyby se udělal kotel, tak se před pódium vejde 3x víc lidí.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY