Když jsem měl GT212 což je "předchůdce" tohodle komba tak nestačilo jen vypnout reverb, protože i po vypnutí bylo něco málo slyšet, ale musel jsem ještě stočit potenciometr reverbu úplně na nulu a pak byl klid, zkus to i u tohodle komba
tak nevim jestli už to tu někdo psal, ale chtěl bych se zeptat, jestli tu neni někdo, kdo s timhle aparátem má nějaký nahrávky na bandzonu s kapelou třeba, chtěl bych si poslechnout, jak vám to hraje...pokud možno někdo, kdo hraje HC, nebo podobnou tvrdou muziku. dík
tak jsem si koupil hlavu s boxem, 4 měsíce starý a mám problém. Všechno to hraje i efekty jdou, akorát to docela bzučí, nevíte čím by to mohlo bejt? nemůže to bejt špatnym nastavenim toho FUSE? toho kostření nebo co to je za čudl, ten černej vedle zdroje...připadá mi, že to bzučí jako elektrika...
MejlaSN píše:tak jsem si koupil hlavu s boxem, 4 měsíce starý a mám problém. Všechno to hraje i efekty jdou, akorát to docela bzučí, nevíte čím by to mohlo bejt? nemůže to bejt špatnym nastavenim toho FUSE? toho kostření nebo co to je za čudl, ten černej vedle zdroje...připadá mi, že to bzučí jako elektrika...
Jestli myslíš pouzdro s pojistkou, tak to nech utažený nadoraz, prosímtě
MejlaSN píše:tak jsem si koupil hlavu s boxem, 4 měsíce starý a mám problém. Všechno to hraje i efekty jdou, akorát to docela bzučí, nevíte čím by to mohlo bejt? nemůže to bejt špatnym nastavenim toho FUSE? toho kostření nebo co to je za čudl, ten černej vedle zdroje...připadá mi, že to bzučí jako elektrika...
Jestli myslíš pouzdro s pojistkou, tak to nech utažený nadoraz, prosímtě
já na to nehodlám šahat, jen nevim, čim by to mohlo bejt, protože to bzučí jakoby od zdroje. týpek od kterýho jsem to koupil říkal, že to nereklamoval, protože mu to dělalo od začátku a myslel si, že je to normální. Je to ještě v záruce na rok a půl, tak to kdyžtak vyreklamuju, ale tak nevim čim by to mohlo být.
nevrní ti náhodou trafo? to trafa občas dělaj, chudák proud tam kmitá 50x za vteřinu a pokud neni dostatečně staženej magnetickej obvod nebo přidělaný trafo k šasi tak to může rezonovat no
Stanley06 píše:nevrní ti náhodou trafo? to trafa občas dělaj, chudák proud tam kmitá 50x za vteřinu a pokud neni dostatečně staženej magnetickej obvod nebo přidělaný trafo k šasi tak to může rezonovat no
no řekl bych že by to mohlo být tim trafem, akorát že v elektrice se vůbec nevyznám, takže nevim co s tim...
tak to musim brát tak, že záruku nemůžu uplatnit, protože momentálně nemam fakturu...max. číslo objednávky, ale to je mi prd platný...tady posílám video s tim jak to vrní. Myslíte, že je to dělá to trafo?
Popř. kdybyste někdo byl z Vysočiny, poblíž Pelhřimova a rozumíte tomu, tak bych byl rád za každou pomoc.
Naposledy upravil(a) Mejla dne 26.02.2012 15:25, celkem upraveno 1 x.