Crate FW 120

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
skupidu

Re: Crate FW 120H

Příspěvek od skupidu »

Disasterpiece píše:
skupidu píše:Co dělat když zesilovací hlava hraje čistej zvuk a ten zkreslenej nehraje ????
Prepnout na zkreslenej kanal, pridat gain, pridat volume.
Rozepis se o tom, tohle je jak sazet sportku.

No jo ale kdyz to prepnu tak ten zkreslenej hraje hrozne potichu a kdyz dam volume na plno tak hraje furt potichu proste to neprepiná
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Re: Crate FW 120H

Příspěvek od Disasterpiece »

skupidu píše:
Disasterpiece píše:
skupidu píše:Co dělat když zesilovací hlava hraje čistej zvuk a ten zkreslenej nehraje ????
Prepnout na zkreslenej kanal, pridat gain, pridat volume.
Rozepis se o tom, tohle je jak sazet sportku.

No jo ale kdyz to prepnu tak ten zkreslenej hraje hrozne potichu a kdyz dam volume na plno tak hraje furt potichu proste to neprepiná
Tak tu hlavu reklamuj.
Eman

Re: Crate FW 120

Příspěvek od Eman »

Zdravím, koupil jsem si tohle kombo a na každým kanále mám ozvěnu nevíte co s tím?
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Vypni si reverb / delay.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Když jsem měl GT212 což je "předchůdce" tohodle komba tak nestačilo jen vypnout reverb, protože i po vypnutí bylo něco málo slyšet, ale musel jsem ještě stočit potenciometr reverbu úplně na nulu a pak byl klid, zkus to i u tohodle komba ;)
Eman

Příspěvek od Eman »

To právě mám reverb i Delay na nule
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Obrázek
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Eman

Příspěvek od Eman »

Dobrý spamovat ti jde ale každej jednou začíná
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Obávám se, že tvojí neschopnost podívat se do manuálu to neomlouvá.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Eman

Příspěvek od Eman »

Říkám že reverb mám na nule
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Pak předpokládám, že při aktivním hledání odpovědi na svou otázku, jsi četl i tento post o několik stránek zpátky: komba-zesilovace-reproboxy/crate-fw-120 ... ml#p286577

EDIT: Sorry, že jsem byl nepříjemnej. Koukám, že v tom manuálu to fakt zrovna vysvětlené není.

Mejla

Příspěvek od Mejla »

tak nevim jestli už to tu někdo psal, ale chtěl bych se zeptat, jestli tu neni někdo, kdo s timhle aparátem má nějaký nahrávky na bandzonu s kapelou třeba, chtěl bych si poslechnout, jak vám to hraje...pokud možno někdo, kdo hraje HC, nebo podobnou tvrdou muziku. dík
Mejla

Příspěvek od Mejla »

tak jsem si koupil hlavu s boxem, 4 měsíce starý a mám problém. Všechno to hraje i efekty jdou, akorát to docela bzučí, nevíte čím by to mohlo bejt? nemůže to bejt špatnym nastavenim toho FUSE? toho kostření nebo co to je za čudl, ten černej vedle zdroje...připadá mi, že to bzučí jako elektrika...
Moleek

Příspěvek od Moleek »

MejlaSN píše:tak jsem si koupil hlavu s boxem, 4 měsíce starý a mám problém. Všechno to hraje i efekty jdou, akorát to docela bzučí, nevíte čím by to mohlo bejt? nemůže to bejt špatnym nastavenim toho FUSE? toho kostření nebo co to je za čudl, ten černej vedle zdroje...připadá mi, že to bzučí jako elektrika...
Jestli myslíš pouzdro s pojistkou, tak to nech utažený nadoraz, prosímtě :)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Moleek píše:
MejlaSN píše:tak jsem si koupil hlavu s boxem, 4 měsíce starý a mám problém. Všechno to hraje i efekty jdou, akorát to docela bzučí, nevíte čím by to mohlo bejt? nemůže to bejt špatnym nastavenim toho FUSE? toho kostření nebo co to je za čudl, ten černej vedle zdroje...připadá mi, že to bzučí jako elektrika...
Jestli myslíš pouzdro s pojistkou, tak to nech utažený nadoraz, prosímtě :)
já na to nehodlám šahat, jen nevim, čim by to mohlo bejt, protože to bzučí jakoby od zdroje. týpek od kterýho jsem to koupil říkal, že to nereklamoval, protože mu to dělalo od začátku a myslel si, že je to normální. Je to ještě v záruce na rok a půl, tak to kdyžtak vyreklamuju, ale tak nevim čim by to mohlo být.
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

nevrní ti náhodou trafo? to trafa občas dělaj, chudák proud tam kmitá 50x za vteřinu a pokud neni dostatečně staženej magnetickej obvod nebo přidělaný trafo k šasi tak to může rezonovat no
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Stanley06 píše:nevrní ti náhodou trafo? to trafa občas dělaj, chudák proud tam kmitá 50x za vteřinu a pokud neni dostatečně staženej magnetickej obvod nebo přidělaný trafo k šasi tak to může rezonovat no
no řekl bych že by to mohlo být tim trafem, akorát že v elektrice se vůbec nevyznám, takže nevim co s tim...
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

a proč bys to měl řešit ty když máš kombo v záruce? dej to na reklamaci, buď ti s tim něco udělaj nebo ti řeknou že je to normální
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Mejla

Příspěvek od Mejla »

tak to musim brát tak, že záruku nemůžu uplatnit, protože momentálně nemam fakturu...max. číslo objednávky, ale to je mi prd platný...tady posílám video s tim jak to vrní. Myslíte, že je to dělá to trafo?
Popř. kdybyste někdo byl z Vysočiny, poblíž Pelhřimova a rozumíte tomu, tak bych byl rád za každou pomoc.

Naposledy upravil(a) Mejla dne 26.02.2012 15:25, celkem upraveno 1 x.
Mejla

Příspěvek od Mejla »

tak to dělá to trafo...asi málo staženej ten magnetickej obvod...btw. jak ho víc stáhnout?
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“