Blink 182

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Co se vám více líbí?

Můžete vybrat 1 možnost

22
48%
24
52%

Celkem hlasů: 46

B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Re: Blink 182

Příspěvek od B.Mikey »

Já teda proti dvoum, třem akordům vůbec nic nemám (taky tvoří asi polovinu z rifů, který jsem kdy splácal), ale zrovna ty Ryby mě nechytly..Blinkáče můžu :wink:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Milerinho píše:já rybičky tak moc neposloucham, vim že je spousta lepších kapel co se týče umění hrat na nástroje ale pochybuju, že si někdy slyšel víc jak 1 píšničku od rybiček (Sory jestli se mejlim, ale pochybuju že jo) třeba kytarista s bubeníkem jsou podle mě na dobrý urovni!! Kort (jestli tě to utěší :lol: :lol: ) tak zrovna bubeník působí ještě v metalový kapele :roll: :lol:
Je fakt, ze nejak moc pisnicek jsem od nich neslysel, ale cca 2-3. Nejsem si jistej, jestli bych vic poznal do sebe :-)

Jinak podobne bych mohl argumentovat u funeral doom metalovych kapel, ze to jsou skveli muzikanti, ze v tak pomalych tempech neni sranda se trefovat do rytmu a tak (coz je pravda)... Ale tak to proste neni :-) A ackoli se mi ta hudba leckdy libi, tak bych proste o nich nikdy neprohlasil, ze jsou kdovijak muzikantsky zdatni, zvlaste pak ne technicky. A vubec to ani neznamena, ze nejsou, ale proste to z te hudby nejde moc rozlustit.

Mimochodem ono je to taky o tom, co kdo povazuje za "dobryho muzikanta". Zjistil jsem, ze pro vetsinu lidi je dobrej muzikant ten, co na podiu udela nejvetsi show, ale s timto nazorem se rozhodne nestotoznuji a dost mozna to je jadrem rozporu v tehle diskuzi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

jo sem stejnýho nazoru. pro mě je dobrej showman ten kterej dělá show a dobrej muzikant, kterej dobře hraje. At může hrát jazz, blues, punk, metal to je jedno. Jen mě zarazila tvoje reakce. Konec OT
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Tyvole hádka vo rybičkách :D Vo tom se přece nedá dohadovat...
Milerinho

Příspěvek od Milerinho »

to nebyla hádka:) Jen jsme si vyměnily názory.
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

Blink 182? kinder-punk :roll: :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

dfleischer píše:Blink 182? kinder-punk :roll: :D

Obrázek
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

dfleischer píše:Blink 182? kinder-punk :roll: :D
Di se vyspat prosimtě.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

BLinky taky můžu, a že originalita=nápad=0 ? Řekl bych, že právě oni jsou ti kopírovaní :!:
Co se dobrých muzikantů týče, tak pro mě to není ten, co má dokonalou techniku a rychlost, ale ten, který dělá pořádně to, co dělá. A to Rybičky dělaj. Navíc jsou to sice čtyři akordy, ale do toho jsou vyhrávky a všechno. Není to tradiční primitivní punk, kde se fakt jen střídaj akordy
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Zejus

Příspěvek od Zejus »

Moleek píše:BLinky taky můžu, a že originalita=nápad=0 ? Řekl bych, že právě oni jsou ti kopírovaní :!:
Co se dobrých muzikantů týče, tak pro mě to není ten, co má dokonalou techniku a rychlost, ale ten, který dělá pořádně to, co dělá. A to Rybičky dělaj. Navíc jsou to sice čtyři akordy, ale do toho jsou vyhrávky a všechno. Není to tradiční primitivní punk, kde se fakt jen střídaj akordy
Ze jsou blinci kopirovani o tom neni pochyb. Ale zda se mi ze postupem casu zacli kopirovat sami sebe (zni to divne). Priklad: All the small things. Skvela pisnicka ale jeji chrakter se opakuje na tech dalsich. jiank no flame
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

dobry muzikant je ten, kdo tu hudbu citi, ne ten kdo umi vsechny techniky.. nejlip se to pozna pri jamu, dokaze spolupracovat i vest.. svuj nazor na blink uz jsem tu asi psal, nic proti nim nemam, neni to tupy cz punkrock typu D A H G a kdyz jo, vzdycky to udelaji trosku jinak, aby to nebylo tak tupy. kazdy se vyviji a 182 jsou toho krasnym prikladem, posledni album je dospele, i kdyz jsou to porad ty 3 akordy.. all the small things je stara vec, uderna, srandovni, jednoducha. ale hraje, ma to svoje a pri rozhodovani mezi nejakym zbytecne pretechnizovanym metalem s klavesama a timto volim urcite blink..
Thesces

Re:

Příspěvek od Thesces »

KIWI píše:No takže :-) Blink 182 byla jedna z kapel kterou jsem absolutně nesnášel, kvůli tomu, že opravdu nic neumí co si budeme povídat. To by nevadilo, páč si myslím ani nehrajou na to že jsou mistři, jenže moje pubertální spolužačky (opakuju, je to tak 2-3 roky zpět) tvdily jak je milujou, jak jsou božský jak uměj všechno nejlíp...no znáte. Takže tím se mi naprosto zhnusili. Teď už mi zdaleka tak nevaděj...teď je vystřídali my Chemical Romance, kvůli mému debilnímu spolužákovi...
Jinak z těch nově vzniklejch projektů se mi zdá lepší +44...
Kritizuješ hezky. Ukaž cos dokázal ty, myslím že nedosáhneš ani z 10% to co blink 182.
Miluju takovýdle lofase co jen sedí doma a kritizujou.
PRS
Thesces

Příspěvek od Thesces »

Blink je kapela která se vypracovala sama chytlavou melodií a textama lidově řečeno o prdeli. Lidi je je milujou a kopírujou. Myslim že dokázali maxim co mohli. Nechápu lidi co kritizujou ale sami nedokážou nikdy ani minimun toho co Blink. Ten kdo sedí doma a závidí nikdy nedokáže nic, než ten kdo na nic nečeká a sám se snaží.
PRS
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Takže nemám nárok kritizovat kohokoli, kdo je úspěšnějí než já?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Thesces

Příspěvek od Thesces »

Myslim že právo na názor má každej, ale když někdo zpochybňuje něčí práci, která je úspěšná a sám neukáže svojí...
PRS
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Takže znova: pokud za sebou nemám plaketu vlastní zlaté desky, tak nemůžu kritizovat někoho, kdo objíždí koncertní pódia?

Hudba podobných kapel mě nikdy nebrala a brát nikdy nebude, protože tam chybí jakýkoli (pro mě) originální nápad a je to střední proud, který většinou loví posluchače ve vodách puberťáků, jakým je jedno, co zrovna kapela hraje a o čem zpívá. Než tu zazní argument, proč teda podobně nevydělává peníze kopa dalších, když je to tak jednoduché - kdyby průměrná, což průměrná, i podprůměrná kapela sehnala dost peněz na promo a managera, co je bude všude cpát, taky se jim podaří na pár let vyletět nahoru.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Thesces

Příspěvek od Thesces »

Tomu se řiká komerce. A to rozhodně není případ Blink-u.
PRS
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

A to proč? Ať si od nich pustím cokoli, je to totální komerce, která může od rána do večera běžet na MTV.

PetrPeter 1975 - 2008
Trey
last.fm: http://www.last.fm/user/Roonagu
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/roonagu

Příspěvek od Trey »

Asi tak,já jsme dost jistej že skoro každej tady na foru by našel ve svym okolí minimálně jednu lepší skupinu než třeba zde zmiňované Rybičky,ale protože nemají masivní propagaci tak je spousta lidí nebere,protože je přeci nehrajou v radiu,a tak to neni dost cool na to je poslouchat.Takhle nějak to často je s hudebníma kvalitama X úspěch.
Kdyby se vzalo takhle tak by jsem podle tý logiky nemohli kritizovat ani toho vola Rytmuse,protože to je jeden z těch co má úspěch(a to je taky jeho jedinej argument když ho někdo kritizuje).

PS:Blink 182 nejsou komerce?Promiň,ale skupina která je nominovaná v "soutěžích" na MTV je komerční.
Dustborn - http://bandzone.cz/dustborn
Arthemion - http://bandzone.cz/arthemion
Strandberg Boden NX7, Badstroke Invader 7, Ibanez RGA420Z, Jackson RR24, DOWINA DCE111-LE
Quad Cortex, Marshall JVM410H, ENGL E650 Ritchie Blackmore,
mikrofony: Shure SM7B, T.bone SCT2000
Thesces

Příspěvek od Thesces »

Komerce v každý písničce kerou si pustíš ? Takle to vypadá když někdo píše o něčem o čem moc neví
PRS
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“