Ernie Ball struny nebo trsatka??Brousitch píše:Shanim Ernie Ball..nevíte kde je prodávaj?
PS: jestli struny tak na Kladne a jestli trsatka (tak to ani nevim ze se delaj,ale mozny je vse)
jojo s reprákama mi teď příjde 5x2.0 od dunlopu - 3mm nemělicd_jojn píše:Zdarec.... mám Brain 0,60 (fialovej) Brain 0,73 (červnej) a Tortexa 1,00 ale s tím tortexem nehraju... je moc tvrdý na doprovody... a zvlášť když hraju dolů-nahoru tak se s tím hraje hrozně blbě a votáčí se mi v prstech a párkrát mi už vypadlo![]()
Většinu doprovodů hraju s tou 0,60 nějak nechápu jak někdo může hrát s 2,00
Tak to můžeš rovnou hrát desetikorunourasta_blasta píše:jojo s reprákama mi teď příjde 5x2.0 od dunlopu - 3mm nemělicd_jojn píše:Zdarec.... mám Brain 0,60 (fialovej) Brain 0,73 (červnej) a Tortexa 1,00 ale s tím tortexem nehraju... je moc tvrdý na doprovody... a zvlášť když hraju dolů-nahoru tak se s tím hraje hrozně blbě a votáčí se mi v prstech a párkrát mi už vypadlo![]()
![]()
tu sem ještě neviděl! to se dělácd_jojn píše:Tak to můžeš rovnou hrát desetikorunourasta_blasta píše:jojo s reprákama mi teď příjde 5x2.0 od dunlopu - 3mm nemělicd_jojn píše:Zdarec.... mám Brain 0,60 (fialovej) Brain 0,73 (červnej) a Tortexa 1,00 ale s tím tortexem nehraju... je moc tvrdý na doprovody... a zvlášť když hraju dolů-nahoru tak se s tím hraje hrozně blbě a votáčí se mi v prstech a párkrát mi už vypadlo![]()
![]()
zkus hrát z JAZZ III na basu a uvidímeWohma píše:Muzes hrat cim chces, ale vetsi velikosti trsatka nez 1,5mm uz se pouzivaji spis na basu...
Vsak klasickej Jazz III je 1,38mm...rasta_blasta píše:zkus hrát z JAZZ III na basu a uvidímeWohma píše:Muzes hrat cim chces, ale vetsi velikosti trsatka nez 1,5mm uz se pouzivaji spis na basu...
sem myslel že 2mm.... no já hraju na cokoliv co se moc neohýbáWohma píše:Vsak klasickej Jazz III je 1,38mm...rasta_blasta píše:zkus hrát z JAZZ III na basu a uvidímeWohma píše:Muzes hrat cim chces, ale vetsi velikosti trsatka nez 1,5mm uz se pouzivaji spis na basu...