Ty ja zase nektery pisnicko joo ale co sem koukal na zivak tak nektewry ty sola byly udesny fakt mi to prislo vsecho falesny ....ale zase pred tolika lidmi a takovy vrazdy hrat
,jinak můj názor na neoklasiku-pouhopouhá onanie,kytaristům prostě ty tony ,,něvěřím" narozdíl od feelingových hráčů- ti dokážou oslňovat i jinak než rychlostí-a hudba není o rychlosti¨ "I am your new god, checkt this sh*t "
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
jasně že hudba neni o rychlosti,ale berte to takl že třeba cjlapci z dragonforce by bezproblému zahráli to co my,já když něco trénuju tak u toho taky nevypadám že to prožívám,když třeba hraju HnR nebo AC/DC tak to člověka nutí...ale berte je jako dobrý muzikanty protože furt zahrajou to co my a asi bez větších problému,jde o to jestli jim to někdo bude věřit....
Na tom videu Dragonforce ten kytarista v čepici vypadá, že ho tam jen posadili a čeká až na něj přijde řada
Hrajou ale fakt hustě. Sice je neposloucham, ale prostě umí.
Martin656 píše:Jezisi kriste sry..ale se musite vsichi porad hadat..?trosku se rezpektujte navzajem jak marty ostatni tak ostani martyho....nebo se hadejte po sz
Martin656 píše:Jezisi kriste sry..ale se musite vsichi porad hadat..?trosku se rezpektujte navzajem jak marty ostatni tak ostani martyho....nebo se hadejte po sz
Ty tu vidíš nějakou hádku
A kde prosím tě
Tak dobre zadnou nevidim..no ale uz by kni zase smerovalo tim ruznym postuchovanim...