Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
Pravidla fóra
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Me asi nejvic John Frusciante, pak Blink 182 a Sum 41, Linkin Park, The Offspring a taky muj bratranec., kterej ma skupinu. Ale ti me ovlivnili jen pro hru na elektrickou kytaru. Na klasiku jsem zacal hrat, no vlastne uz nevim proc, ale strasne sem chtel umet hrat na kytaru. 
Naposledy upravil(a) kmanglogi dne 15.06.2009 20:09, celkem upraveno 3 x.
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Laiho, Hladík, Noodles
Je to dost různorodý ale je to tak
Je to dost různorodý ale je to tak
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
-
PetrosMachros
Co mne vedlo?
mne ke kytare privedla Metallica, nejlepsi skupina sveta, jezdim na jejich koncerty a mam obecne rad tento styl hudby, proste jsem si rekl ze se chci naucit hrat na tento super nastroj(skoro ve tricitce na krku, ale nikdy neni pozde se naucit na neco hrat, ze
), poridil jsem si asi pred dvema lety Strata za 8 klacku, aby mi vydrzel co nejdele, ale jelikoz na to nemam cas, tak se ucim strasne pomalu, ale zato rad, je to jeden z nejlepsich zpusobu relaxace si jen tak brnkat
)
Re: Co mne vedlo?
presne takPetrosMachros píše:je to jeden z nejlepsich zpusobu relaxace si jen tak brnkat)
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Jen tak si brnkat třeba Master of PuppetsPetrosMachros píše:je to jeden z nejlepsich zpusobu relaxace si jen tak brnkat)
-
PetrosMachros
mno z prvniho sola ti urcite nespadne ani kapka potuJen tak si brnkat třeba Master of PuppetsU toho dycky potim krev
já hcodil do ZUš .odtud mne v patej tříde vyhodili .pak sem aspi po 3 letech koukal na youtube na nejakyho typka co hraje cover Nightwish a pekne mu to zní a nepřipadalo mi to nejak složitý tak sem si řek.omg chlape to bys dal taky.tak sed k pianu a hrál asi 3 mesíce.potom sem si pořídil el. klavesy0 no a u tech sedim až doted.
btw. doufam že vám nevadí že jakožto klávesák píšu do topiku o kytarách.
btw. doufam že vám nevadí že jakožto klávesák píšu do topiku o kytarách.
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
Re: Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
The Beatles 
GUITAR: Fender Classic Player Jaguar HH
AMP: Peavey - ValveKing Head (100W)
+ Repro Framus 2 x 12"
Celestion Vintage 30
PEDALS: BOSS DS-2, EHX Smal Clone,
BOSS AC-3, BOSS TU-2
+ Repro Framus 2 x 12"
Celestion Vintage 30
BOSS AC-3, BOSS TU-2
Re: Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?
The Beatles 
GUITAR: Fender Classic Player Jaguar HH
+ Repro Framus 2 x 12"
Celestion Vintage 30
BOSS AC-3, BOSS TU-2
+ Repro Framus 2 x 12"
Celestion Vintage 30
BOSS AC-3, BOSS TU-2
No to já to tak vznešeně neměl. Jednou jsem byl na nějakym dětskym táboře a jeden blbeček tam hrál nějaký trempárny a všechny ženský se mohly zbláznit. Tak jsem přijel domů s tím, že chci hrát, tak mě naši najali učitele na klasiku. Oni si tehdy mysleli, že klasická kytara znamená právě ty trempárny. Takže všechno špatně. Až po letech mě to nasralo tak, že jsem koupil první elektriku. No dneska jsem tomu rád, že to tak všechno bylo...