Váš nejoblíbenější kytarista současnosti
Pravidla fóra
Zahranicni Tom Morello a Noodles z Offspringu, Angus. A vzory si beru cesky: Honza Homola - Wohnout, Radek Pastrňák z Buty. Takovho hendrixe, slashe, halena, hladika, pavlicka(vyjma pusobeni v prazskym vyberu) sem nikdy moc neuznaval.
Kytara: Epi LP Standard, Squier Tele Custom II, Akustika Crafter, basa Stagg
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone
Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10
Kombo: Marshall Valvestate vs102r, Danelectro Honeytone
Kabel planet waves, trsadla Dunlop Tortex 1,14, struny Dadarka 10
Systemy mám hodně rád... Ale Malakian mě jako kytarista neoslovuje... Jeho riffy mi přijdou nenápaditý jenom zatraceně rychlý...Sadam.S píše:Daron Malakian.... je to uplnej magor
Samozřejmě sou vyjmky - Aerials, Lonely Day, Soldier Side...
Ale jinak ty jeho obvyklý riffy jako tentative, sad statue apod. fakt nemusim:) Ale je to jen muj názor:)
malakian patří k elitě...aerials myslíš asi intro ne?pak se to celý skládá ze single note,powerchordy a otevřený powerchordy....
Mě zas malakian přijde říznej,když hraju něco od něj tak neudržim emoce,když hraju laiha atd tak mam kamenej výraz a soustředim se abych si to dal...ale když hraju malakiana,tak do tě strun pořádně říznu,uplně mě to vybízí,třeba právě v aerials...ale každej holduje něčemu jinýmu,špatnej kytarista to rozhodně neni...
Edit:jen takovej detail že "neudržim emoce ne emo
"
Mě zas malakian přijde říznej,když hraju něco od něj tak neudržim emoce,když hraju laiha atd tak mam kamenej výraz a soustředim se abych si to dal...ale když hraju malakiana,tak do tě strun pořádně říznu,uplně mě to vybízí,třeba právě v aerials...ale každej holduje něčemu jinýmu,špatnej kytarista to rozhodně neni...
Edit:jen takovej detail že "neudržim emoce ne emo
Naposledy upravil(a) Drobák dne 13.08.2008 16:26, celkem upraveno 1 x.
Další dva co jsem si oblbíil jsou John Petrucci a Joe Satriani.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
vikicek - ne, mel by si zalizt do skrine a stydet se!!
:-D
moji oblibenci jsou Noodles (offspring), Dave Grohl (foo fighters), Jerry Horton (papa roach) a Matt Roberts (3 doors down). mozna (urcite) sou na svete lepsi kytaristi ale tihle me "pritahli" k hrani na kytaru a proto je mam rad.
moji oblibenci jsou Noodles (offspring), Dave Grohl (foo fighters), Jerry Horton (papa roach) a Matt Roberts (3 doors down). mozna (urcite) sou na svete lepsi kytaristi ale tihle me "pritahli" k hrani na kytaru a proto je mam rad.
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: