mycountry píše:Proč bych to řešil s tebou, když se to týká úplně všech? A nechápu, když už je tu možnost zapsat důvod editace, která se navíc zapisuje do moderátorskýho logu, takže jde krásně zpětně dohledat, neruší a přitom je dostatečně výrazná, tak proč místo ní používat násilný zapisování do příspěvku? Navíc se dá jednoduše přestylovat tak, aby byla teda výraznější a rušivější, když ti to tak vadí. A byla to technická směrem na Nera aby se mohl dohodnout s vámi, ty jsi poslední člověk se kterým bych to řešil, možná zkus popřemýšlet proč. Navíc nechápu, proč si to bereš tak osobně.
Já si to neberu osobně, jen se ti snažím vysvětlit, jak na tom jsme. Migrovali jsme před 8 dny - já nevymetám fóra, takže upřímně přechod na phpbb3 například pro mě, taky není jednoduchý. O této editaci navím naprosto nic, proto byla editace provedena takzvaným "klasickým" způsobem. Samozřejmě se teď bude řešit, jak se to má dělat po migraci, někteří z nás doopravdy pracují v phpbb3 týden, tak prosím omluv "mé" nedostatky v tomto ohledu. Změna editací se ještě neřešila, bohužel fórum není jediná aktivita našeho života.