Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od Red Bull »

mycountry píše:Proč bych to řešil s tebou, když se to týká úplně všech? A nechápu, když už je tu možnost zapsat důvod editace, která se navíc zapisuje do moderátorskýho logu, takže jde krásně zpětně dohledat, neruší a přitom je dostatečně výrazná, tak proč místo ní používat násilný zapisování do příspěvku? Navíc se dá jednoduše přestylovat tak, aby byla teda výraznější a rušivější, když ti to tak vadí. A byla to technická směrem na Nera aby se mohl dohodnout s vámi, ty jsi poslední člověk se kterým bych to řešil, možná zkus popřemýšlet proč. Navíc nechápu, proč si to bereš tak osobně.

Já si to neberu osobně, jen se ti snažím vysvětlit, jak na tom jsme. Migrovali jsme před 8 dny - já nevymetám fóra, takže upřímně přechod na phpbb3 například pro mě, taky není jednoduchý. O této editaci navím naprosto nic, proto byla editace provedena takzvaným "klasickým" způsobem. Samozřejmě se teď bude řešit, jak se to má dělat po migraci, někteří z nás doopravdy pracují v phpbb3 týden, tak prosím omluv "mé" nedostatky v tomto ohledu. Změna editací se ještě neřešila, bohužel fórum není jediná aktivita našeho života.
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 21.05.2009 13:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Tak, už je vyřešeno. Seznámení s novou funkcí proběhlo úspěšně.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

V tomto případě jde problém tak trochu na mou hlavu...

Modům jsem neřekl, že existuje moderátorský log, který vidím. Navíc pro ně je nedostupný, takže u podespaných editací navzájem vidí, co kdo dělal.

Ohledně systému editace a jejich důvodů - já o tom sice vím, ale zatím jsem to nedostal "do ruky a do hlavy", takže to automaticky sám nedělám a modům jsem to nezdůrazňoval. Jsme přece jen na phpBB3 jen chvíli, je to tu o dost jiné než na dvojce a než se tu všichni zorientujeme, tak to chce chvíli hájení - a je jedno jestli jde o editace od modů nebo to, že user neví jak editovat vlastní post.

S mazáním duplicitů máš asi pravdu, tak je vskutku zbytečné to nějak zvýrazňovat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pan_vykázaný

Příspěvek od pan_vykázaný »

Prosil bych důvod banu nicku žebrák, konkrétní post nebo takněco. Děkuju :wink:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

pan_vykázaný píše:Prosil bych důvod banu nicku žebrák, konkrétní post nebo takněco. Děkuju :wink:
Zebraku, kdybys nebyl ignorant, tak bys vedel, ze informace o banech jsou vzdy v prislusne sekci (Oznameni). Kdybys nekdy cetl pravidla, tak by ti mozna i doslo, cim ses provinil.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pan_vykázaný

To je moc zajímavý...

Je tam kupodivu napsaný to samý co se mi zjevilo když sem se chtěl přihlásit. Já sem se ptal na nějakej konkrétní post.

Nechci se tady dohadovat co sem udělal a neudělal špatně, jen chci vidět co tady komu zas tak hrozně vadí. Já to holt sám nepoznám kdy napíšu něco strašlivě zlýho.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Vulgaritou a nekonstruktivnosti se vyznacuje temer kazdy tvuj post, co chces vedet vic? :))
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pan_vykázaný

Hmm aha...nic, škoda slov.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Ano, kupodivu je důvod uvedený na fóru všem a důvod uvedený tobě stejný - mělo by to snad být jinak? Důvody jsou jasné a zřejmé.

Jinak smysl banu je vykázání uživatele, tzn. pokud se zde hodláš objevovat pod nickem XY a být zde aktivní, tak mi nezbyde nic jiného, než i tento nick zabanovat. Už jen z toho důvodu, že zakládání duplicitních účtů je zakázáno.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pan_vykázaný

Chci si tady přečíst něco vo hudbě, to je celý.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Číst si mšůže, ale smysl banu je v tom, že nemůžeš psát.

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jak praví Red Bull. Na čtení nepotřebuješ mít žádný duplicitní účet. Pokud se tady objeví jakýkoli post z tvé IP, budu nucet zajít s banováním dále, než jsem dosud zašel.

PetrPeter 1975 - 2008
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Red Bull píše:křičet na moderátora
... tak to pardón, já sám jsem si nevšim, že křičím, ani nevím, jak bych to tu udělal. Říct moderátorovi, ať si dá sám ban je samo o sobě jasná nadsázka, to mě vážně nenapadlo, že to někdo nepochopí.
který není v rozporu s jediným bodem pravidel uživatelských ani moderátorských
... v rozporu možná není, jen mi přišlo a přijde hloupý, aby tu kdokoliv komukoliv na jeho nahrávku řek, že tu dělá ramena s naučenou "dosaď si cokoliv"
Nemáš právo, ani postavení - tu křičet kdo má dostat BAN.
... to radši nekomentuju.
Ještě chci podotknout, že jsem nikoho nechtěl urazit
... to já taky ne.
jako se učit básničku, kdo chce, ten se jí nakonec naučí, ale když chce být člověk básník, tak se neučí nazpaměť cizí práci.
... to je moc pěkný přirovnání. Ne každej chce bejt básník, i dobrej recitátor je kumšt a kolikrát poezii vdechne život. Mimochodem to třeba filharmonici a prakticky všichni interpreti vážný hudby jsou taky jen cvičený opice...
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

S prvními třemi body souhlasím, to je prosté nedorozumnění.

Ano recitátoři budiž, ale je to pouze interpretace uměleckého díla. Recitátor může být také umělec, o tom žádná. Revival kapel je po celém světě hodně, a pro některé muzikanty to je naplněním jejich uměleckého života, ale já to pořád beru jen za interpretaci cizí práce, cizího kreativního prvku. Ty filharmonie je dobrá připomínka, ale tam se zase promítá osoba dirigenta, která sice nemění skladbu, ale opět její interpretaci. Protože dobré těleso vážné hudby se špatným dirigentem je k ničemu.

Já odkazuji pouze na to, že začínající kytaristé snad první sjedou k používání GP, ano nevylučuji, že to člověka něco naučí - jak něco technicky, tak i například trpělivostí, ale snad pořád více se stává, že ubývá všehovšudy vlastní inovace na úkor přesné interpretace vzoru. Naprosto mi nevadí, když někdo hraje nějakou píseň a část improvizuje, improvizuje sólo atd. na tom je vidět, že se snaží tomu dát i sebe sama.
Opravdu mam takhle dysfunkčního kamaráda, co hraje na kytaru a spíš mě to mrzí, protože je technicky nadaný atd. atd.

Ještě k vážné hudbě - byl to trend své doby, autoři psali svá díla pro velká tělesa a jediná možná interpretace je opět pouze velkým tělesem. Hráči z AMU a JAMU si musí projít prostě cvičením klasických děl atd. atd., ale často můžeme vidět, že se i mimo to potom angažují, jako kreativní sólisté.

Četl jsem poměrně, zajímavý článek o vlivu tréninku poslechu, pro celkové hraní na kytaru.

Shrnul bych to - GP dobrý sluha, ale špatný pán.

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

V sekci Hraní na kytaru na sebe "křičíte", tady si začnete normálně povídat - no kam to ten svět spěje... :roll:

Tak doufám, že jste si to už vyjasnili a nebude třeba se v tom dále rýpat.

PetrPeter 1975 - 2008
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Red Bull píše:S prvními třemi body souhlasím, to je prosté nedorozumnění.
OK.
Shrnul bych to - GP dobrý sluha, ale špatný pán.
To je pravda.

Nemám problém.. :wink:
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Na druhou stranu, nejsem si jist, jestli zde v tomto threadu nevybocujeme z tematu, ale dodal bych, ze hodne zacatecniku vlastne mozna ani moc nestoji o to, improvizovat do skladby a menit ji, spouste lidi staci a take je tesi to, ze zahraji pisen tak, jak je v originale. Samozrejme s tim, ze GP je dobry sluha, ale spatny pan, souhlasim, to snad my vsichni vime. Aby se do me nekdo nepustil, nepouzivam GP, taby jen na zakladni "ocumnuti" stavby pisne, a dle mych nepovedenych zvlastne osobitych sol je to i videt, ale snazim se rozvijet. No..
EDIT: Omlouvam se ;)
Naposledy upravil(a) ...EDGE... dne 15.03.2010 17:15, celkem upraveno 1 x.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Lidi, prosím váš, přečtěte si nadpis tohoto threadu a nedělejte tu bordel... Díky.

PetrPeter 1975 - 2008
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Vadí mi Red Bullův přístup k rasově orientovaným vtipům, konkrétně post co-se-nikam-jinam-neveslo/haluze-t6082- ... ml#p303693 - mám důvodné podezření na diskriminaci bílého etnika, proč, když jsou povoleny vtipy na adresu blondýnek a policistů, proč by nemohly být povoleny vtipy na adresu cikánů? Měl jsem pocit, že v absurdnu jsme, když pan premiér Fisher v nějakém silvestrovském projevu označil za největší problémy národa korupci (ano, ale největší?), xenofobii a rasizmus, ale abychom nemohli ani vtipkovat, to půjdu raději skočit z mostu (a čekám, že mi to Red Bull po jeho stylu ochotně poradí). K absurdnu na druhé straně - jak by řekl náš webmaster - rasizmus národa není bug, to je feature.

Rovněž mi vadí jeho jednostranný názor na to, co je haluz a co ne. Připadá mi to podobné, jako chce ČSSD filtrovat co je to umění (zde na fóru odsouzeno).

A nakonec poradím jednu věc - když už dělat nepopulární rozhodnutí (a jakože jsou chvíle, kdy je třeba je udělat) tak s daleko méně zlostným tónem, a věta "Reakce zde na tento příspěvek, také okamžitě mažu.", mimoto, že není ani česky, tak působí jak od Kim Čong-ila... protože to prostě uživatelům není příjemné...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Přišlo to zhruba, tak rychle, jak jsem čekal.

Blondýnky a policisté nejsou národnostní menšina, to je potřeba si uvědomit. Já to nechával nějakou dobu být, když se objevil ten rádoby vtipný vtip. Říkal jsem si: "Nebudu do toho šahat, když to nebudou dále pitvat.". Stalo se, dál to bylo řešeno a přihazovány další absurdní příspěvky s rasovým podtextem. Na toto fórum chodí i romští muzikanti. A už se stalo, že se tu nějaký muž ozýval, že je barevný (ciuji ho) a že se ho dotkla generalizace, kterou tu někteří muziknati šíří. Z toho jasně vyplývá, že rasový podtext tu jako vedení nebudeme trpět v žádné podobě. Pořád je v pravidlech napsáno, že admin a moderátor mají právo rozhodovat, co tu má a co nemá být.

Co říká nějaký webmaster mě tu nezajímá.

Podle někoho je názor jednostraný a podle někoho ne, opět narážíme na to, že admin a moderátoři rozhodují, co by tu mělo a co nemělo být. Nevykládejte si to jako buzeraci, nebo projev moci. Je to ochrana tohoto fóra a i nás, protože naše jména jsou s tímto fórem spojena až u šéfa kytary.cz. My jako tým moderátorů odpovídáme za to, jak to tu vypadá, a proto se snažíme, aby toto fórum fungovalo bezproblémově.

Moc rychle čteš a málo chápeš. Reakce na ten příspěvek jsou přeměrovány do tohoto tématu, protože jsem čekal reklamace. Flame na neurčeném místě není nejrozumnější - tudíž tvou radu akceptuji, ale nebudu se podle ní řídit.

Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Když se vyjádřil Bull, řeknu své i já...
mycountry píše:Vadí mi Red Bullův přístup k rasově orientovaným vtipům, konkrétně post co-se-nikam-jinam-neveslo/haluze-t6082- ... ml#p303693 - mám důvodné podezření na diskriminaci bílého etnika, proč, když jsou povoleny vtipy na adresu blondýnek a policistů, proč by nemohly být povoleny vtipy na adresu cikánů? Měl jsem pocit, že v absurdnu jsme, když pan premiér Fisher v nějakém silvestrovském projevu označil za největší problémy národa korupci (ano, ale největší?), xenofobii a rasizmus, ale abychom nemohli ani vtipkovat, to půjdu raději skočit z mostu (a čekám, že mi to Red Bull po jeho stylu ochotně poradí). K absurdnu na druhé straně - jak by řekl náš webmaster - rasizmus národa není bug, to je feature.
Tohle ani nebudu brát vážně, absurditama nemá cenu se zabývati...
Rovněž mi vadí jeho jednostranný názor na to, co je haluz a co ne. Připadá mi to podobné, jako chce ČSSD filtrovat co je to umění (zde na fóru odsouzeno).
Někdo to tu hlídat musí. Ten někdo jsem já a modi. Já osobně mám za toto fórum zodpovědnost k lidem nahoře. Protože víc očí víc vidí, je tu tým modů. Existuje tu jakási napsaná doktrina, co se toleruje a co ne. A že Bull je ochotnej jít do konfilktu a řešit věci, kteří ostatní modi neřeší, je jen dobře.

Rasismus patří k věcem, které se zde opravdu setkají s nulovou tolerancí. Z mnoha důvodů, které snad inteligentnímu člověku, kterým jistě jsi, nemusím vysvětlovat.
A nakonec poradím jednu věc - když už dělat nepopulární rozhodnutí (a jakože jsou chvíle, kdy je třeba je udělat) tak s daleko méně zlostným tónem, a věta "Reakce zde na tento příspěvek, také okamžitě mažu.", mimoto, že není ani česky, tak působí jak od Kim Čong-ila... protože to prostě uživatelům není příjemné...
Na to asi jediné - účel světí prostředky. Sám jistě víš, že s místními usery to často není zrovna jednoduché. A proto jsou tvrdá řešení někdy jediná možná, protože jiná nejsou uposlechnuta...

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“