A to já zas budu konkrétní a vrátím se k příčině této polemiky.jeleniste píše:Pokud se máme považovat za nějakou komunitu, tak nám neni pěknou vizitkou stírání uch. Já teďka, a to zdůrazňuju, nemam na mysli nikoho konkrétního.
Je pěknou vizitkou komunity, když ucho Čavli setře moderátora, který se ho ničím nedotkl, žádný příspěvek mu nesmazal, nepřesunul, nesloučil a nevysmíval se mu?
Projdi si všech jeho 33 příspěvků a najdi mi mojí negativní reakci byť na jeho jediný příspěvek.
Čavli svým prvním příspěvkem založil vlákno o svém studiu - mixazni-pulty/usb-mix-nebo-zvukovka-t39704.html Bylo mu ponecháno v nezměněné podobě.
Pak si Čavli založil další vlákno o svém studiu - studio-a-recording/vyber-zarizeni-pro-m ... ml#p662862 To už mu bylo sloučeno Hendrekem.
Takže nováčci si tu budou zakládat duplicitní vlákna jak se jim zlíbí a čočku dostanu já?
Pokud chceš takovou komunitu, tak v takové pro mě není místo. Rodiče, škola, vojna, zaměstnání a život mezi lidmi mě naučili jiné disciplíně, pořádku a smyslu pro spravedlnost.
Na "pěknej zvyk" je potřeba si zvyknout a nevěřím, že nováček jde automaticky do představovacího vlákna a tam napíše svůj první příspěvek. Promiň, ale po zkušenostech z tohoto fóra nejsem tak naivní. Tady dostane nováček při registraci uvítací SZ s informacemi, co má dělat, jak se má chovat. A realita je jiná. Málokterý nováček se hned ztotožní se zaběhlými zvyky.jeleniste píše:takovej pěknej zvyk, že je tam vlákno, do kterýho každej nováček napíše první příspěvek, kde se představí. Myslim, že by nebylop od věco to zavýst i sem a že by to i částečně řešilo řešilo i tenhle problém.