FLeischer, byls rychlejší, jinak tohle je klasika, metla, co čekáš?
Miluju ty jejich proslovy, skoukněte to
To jsme na tom stejně, já a moje angličtinaVarach píše:Docela mě štve že tomu nerozumím
To je širokej pojem on jich má hodnědfleischer píše:k***a toho Hetovo expa chcidokonce i plánuju i jeho stavbu ale nemam rozměry těla (má to trochu jiný proporce než explorer od Gibsna)

Nebylo to tohle?kytarákjames píše:nedíval se náhodou někdo včera večer na VH1..? byl tam nějakej dokument o Metallice ale bohužel sem chytl konec..:-/
100% moje řečJoey01 píše:Mě se líbí explorer ten s tím železným povrchem a pak to úplně dřevěné a to matně černé Gibson LP se zlatým lemováním...
která?myslíš ta ''s mumií''?Wocass píše:Mě se víc líbí kytary Kirka

Tak toto je můj sen, nebo by klidně stačila bez tý ouiji jen černá. Zajímalo by mě jestli by z toho nějaká babka duchařka byla schopná ty duchy vyvolávatJoey01 píše:Ouija, pokud se bavíme o téhle
či s tou mumii?
jojo to by mělo být ono..žebrák píše:Nebylo to tohle?kytarákjames píše:nedíval se náhodou někdo včera večer na VH1..? byl tam nějakej dokument o Metallice ale bohužel sem chytl konec..:-/
Sou tam pak i další party.
krása...ale stejně se mi asi nejvíc líbí jak už tu byla jednou zminovaná ta Jamesova taková úplně dřevěná...Joey01 píše:Ouija, pokud se bavíme o téhle
či s tou mumii?