Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
MilanT

Re: Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele

Příspěvek od MilanT »

Já taky ale nemluvím o zkušenostech a znalostech.
Třeba ten bonus povinného ručení získáváš rokama bez nehod, ne tím jestli jezdíš hodně nebo málo nebo máš auto 1O let na špalkách.
Takže si musíš něco odkroutit, abys měl nárok na výhody, bonusy.
Proto taky uživatel se 3 příspěvky zaregistrovaného v 2007 považuji za mazáka. A uživatel s 50 příspěvky zaregistrováný letos v březnu je prostě nováček.
Co je na slově nováček a jeho synonymech tak urážlivého? To jsou fakt někteří tak namyšlení?
Plno lidí tady o sobě klidně napíše "jsem v tomhle lama, jsem začátečník, neumím tohle, jsem tu nový".
Jelenistě, sundej si ty klapky z očí a uvidíš svět v celé jeho barvitosti.
A pak třeba taky zjistíš, o čem je tenhle problém. Čavlimu vadí, že jsem ho nazval uchem. Jenom to!
Za tím si já stojím. Čavlimu jako nováčkovi tady nikdo neubližoval, nikdo ho nešikanoval, nic se mu nesmazalo, nemusí nikomu běhat pro pivo...má tu všechna práva jako staří mazáci. Dokonce se mu oddělilo jeho sloučené vlákno. A to snad nepamatuje ani samotný Nero.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

A teď jsem tu za kmeta, i když jsem tu z diskutujících na posledních stránkách určitě jeden z nejmladších :-D

Ale fakt ne, nepamatuju...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Nero píše:... jsem tu z diskutujících na posledních stránkách určitě jeden z nejmladších :-D
To možná, ale na tomhle fóru se proti tobě považuju za ucho. Proto jsem tě uvedl jako starýho mazáka a díky za potvrzení.
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Milane, ty jsi fakt úplně mimo.

Znovu pro tebe napíšu (ale už fakt naposled), že moje připomínky se netýkaly mne osobně, ani mých příspěvků.

Jedna část byla k systému zavedeném na fóru (duplicita, slučování, zamykání, přesouvání ...)
Druhá se týkala přístupu k nováčkům (jízlivost, ironie ...)
Obě byly ale na obecné úrovni, bez vazby ke mně.

Začátečník je ten, kdo s něčím začíná. Pokud se někde někoho na něco zeptám, s ničím nezačínám, jen se chci něco dozvědět.
Tohle fórum není žádná uzavřená komunita. Lidi se sem chodí zeptat třeba zcela jednorázově. Ptá se tu třeba rodič nemuzikant jakou kytaru koupit pro dceru, nebo přijde naopak profesionální muzikant zkonzultovat zkušenosti kvůli výběru nového aparátu. A ty si tu chceš hrát na ucha a mazáky ??? Oba jsou tu jednorázově a nemají zájem stát se tady nějakými členy, nebo mít nějakou zkušební dobu či výhody apod.
Tohle fórum je veřejné - registrace a schvalování jsou tu pouze z technických důvodů, jediná podmínka je dodržování kodexu. Dál je potom na každém, zda jim odpoví nebo ne - včetně modů.

U mně si získalo v životě hodně lidí autoritu, ale žádnej kvůli datumu registrace, nebo kvůli dělení na ucha a mazáky.

Jinak nadsázka, zveličení, ironie, jízlivost a arogance fakt není to samé. Navíc platí často "Mlčeti zlato" !

Dál už se k tomu vyjadřovat nebudu, od toho je tu Nero aby nastavil jak to bude fungovat. Ona "duplicita" je dost plovoucí pojem. Může to být stejný dotaz stejného uživatele v jiném tématu (i tak se to často v konferencích bere), ale taky jakýkoliv dotaz ke kytaře (protože o kytaře už se píše v jiném vlákně, že ...) - co ještě ano, a co už ne je na subjektivním posouzení.

Z mé strany to byl jen postřeh k přehnanému zasahování, které je podle mně kontraproduktivní - proč, už jsem vysvětlil dříve.
Necítím, že bych se chtěl stát nějakým "členem mazákem" tady, ale občas přijdu a zeptám se, či sám poradím, bude-li to možné.
Předem děkuji za případné budoucí rady či názory.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Čavli píše: Jinak nadsázka, zveličení, ironie, jízlivost a arogance fakt není to samé. Navíc platí často "Mlčeti zlato" !
A tvoje označení "fašounek" řadíš mezi zveličení, ironii nebo jízlivost? Máš pravdu - mlčeti zlato a tím by ses měl řídít hlavně ty.
Čavli píše: Prosím ukonči to, si dost mimo.
Čavli píše:Milane, ty jsi fakt úplně mimo.
A prosím, přestaň tady ukazovat, že jen ty a zase jen ty máš tu pravou pravdu a ostatní jsou mimo.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nevím, jestli má smysl to po více než měsíci zase rozdmýchávat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Nero píše:Nevím, jestli má smysl to po více než měsíci zase rozdmýchávat.
Neboj, nestartuju. Těší mně ale, že si Milan na mně vzpomněl :lol:
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

Ten spam ve vláknu od Doctoru PP. Bude to někdo nějak řešit? Já vim, že to nikoho neotravuje, že tam nikdo nechodí, než furt ten samej človíček, pokaždý s jinym nickem. Nicméně už se tady hrotily i větší prkotiny.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

jeleniste píše:Ten spam ve vláknu od Doctoru PP.
Nevím, jestli se to dá označit za spam, když je to přesně k věci. Stejně tak by se dalo nahlížet na vlákno o kterékoli jiné skupině.
Ty sám jsi tam před rokem hýřil suprlativy jao "super, díky" a najednou je to spam.
Pro mě za mě, i když Pečenýho poslouchám a mám ho rád, tak to klidně smažte. Určitě to módi řeší a vyřeší.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Nevidím to jako spam. Podobné vychvalování se dá nají v každém druhém threadu v té sekci.

PetrPeter 1975 - 2008
jeleniste

Příspěvek od jeleniste »

No, asi jsme si špatně rozuměli. Mě přijde problematický, že tam je řada informačně jalovejch příspěvků od uživatelů s podobnym nickem (podobnym slohem) a jednim příspěvkem. Ono je fajn, když někdo něco pochválí, nicméně u uživatele s jedinym příspěvkem si to nějak nemam jak zaškatulkovat. A tady to fakt budí dojem, že to tam dává někdo, kdo to dělá jako PR.
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

U posledních příspěvků není u různých uživatelů stejná IP.

"Informačně jalových" příspěvků je docela dost všude na fóru. Kdyby se to mělo trestat nebo promazávat, můžeme fórum zavřít. A já rozhodně nebudu ten, kdo bude rozhodovat o tom, který takový příspěvek je ještě OK a který už ne.

PetrPeter 1975 - 2008
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Nešlo by uživatele kulemen88 bloknout? Začíná to být otravné.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Taky jsem názoru že tady "tytyty" nepomůže ...
Buď je to troll jako břeh, nebo to nemá v hlavě v pořádku, každopádně ale kodex neporušil. Dejme tomu spam, ale sám bych o tom rozhodovat nechtěl 8)
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
DenisEr

Příspěvek od DenisEr »

pavel68 píše:Taky jsem názoru že tady "tytyty" nepomůže ...
Starý, známý, I love scooter alias Ich liebe scooter alias soap1973 se vrátil
GIBSON SG Special Faded MH 2016 T Satin Cherry
Epiphone SG G-400 PRO Cherry + Gibson 498T
Marshall DSL 5C
Fender Frontman 212r + Boss DS-1
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS

Jsem vášnivý Doomař a milovník jitrnic
DenisEr

Příspěvek od DenisEr »

to je síla, tohle mi před chvílí přišlo
Přílohy
Bez názvu.jpg
Marshall DSL 5C
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS

pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

DenisEr píše:
pavel68 píše:Taky jsem názoru že tady "tytyty" nepomůže ...
Starý, známý, I love scooter alias Ich liebe scooter alias soap1973 se vrátil
Myslíš ?

Edit - pecka. Po tý SZ už je banán jasnej.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
DenisEr

Příspěvek od DenisEr »

Scooter to je 100% - stejnej styl trollingu a obtěžování úplně stejně dementníma zprávama přes SZ
Marshall DSL 5C

kulemen88

Příspěvek od kulemen88 »

Koukam, ze me tady velice neprijemne pomlouvate :( :cry:

Ja se tady snazim vam rozsirit hudebni obzory o nove umelce, nekterym pisu SZ, (napr denis) kde dotycnemu lichotim ale vse obratite proti me a delate, ze se jedna o trolling :cry:

Co je spatneho na tom, co delam ?
MilanT

Příspěvek od MilanT »

pavel68 píše:...sám bych o tom rozhodovat nechtěl 8)
Teď je situace jasná (i když už po jeho prvním příspěvku jsem psal, že je to scooter), ale přesto...netřeba se odpovědnosti bát. Ať se rozhodneš jak se rozhodneš, tak pro někoho budeš arogantní a pro jiného měkejš. Takže je to úplně jedno, nejde o život, jen o jedno fórum z milionu. Ale to už ve svém věku Pavle, určitě víš. :wink:
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“