Na co hrajete?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
flushedawayone

Re: Na co hrajete?

Příspěvek od flushedawayone »

JakubSoska píše:
flushedawayone píše:
Luker píše:Kytara ESP LTD KH-25 BK w. Stickers Kirk Hammet signature,Kombo RANDALL KH75E Kirk Hammet Efekt ELECTRO-HARMONIX Metal Muff a DUNLOP Kirk Hammett Signature :D

Ano jsem fanoušek Kirka Hammeta :lol:

Kytara super,kvákadlo taky ale víš že na randalla Kirk nehraje?
Ale je fakt že z toho (sice tranzistáku) vymáčkneš asi víc než já z tý 15W verze.
Nemáš nějakou ukázku,něco co sis nahrál...cokoliv jen bych to chtěl slyšet.
a víš že na Randalla Kirk hraje? :D
Randall RM100KH Kirk Hammett Signature amp heads
Randall Kirk Hammett Signature 4x12 speaker cabinets

Jinak mé vybavení se skládá kytar: Epiphone G-400 Pro EB, AXL Headliner, kombo: roland cube 15xl (na doma a do zkušebny, jinak momentálně pracuju na stavbě vlastního aparátu) a efekty: Razzor British Sound, Razzor Extreme metal a Razzor Digital Delay
a jsem velmi spokojen :D
Ale vždycky to byla Mesa nebo ze začátku Marshall. Na žádnym ze starejch a dobrech alb randalla nepoužívá.
např Master of puppets- Mesa boogie Mark IIc+ , nebo i pozdějc .. St.Anger - Diezel VH4.
A i naživo hrajou - clean ( Roland JC-120+ Mesa boogie Triaxis ) a distortion (Diezel VH4+ Mesa boogie Triaxis) a hromada preampů a dalších ale Randall nikde. : http://www.youtube.com/watch?v=TmOQ1tt22q8
1984 White Gibsopn Explorer Copy s EMG JH Pickups,Epiphone Explorer GT
Randall KH-15, Line6 POD 2.0
Ernie ball Slinky Cobalt 10-13-17-30-42-52
Jim Dunlop Jazz III 1.3mm, Hetfield Blackfang Ultex 1.14mm
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

flushedawayone píše:Ale vždycky to byla Mesa nebo ze začátku Marshall. Na žádnym ze starejch a dobrech alb randalla nepoužívá.
např Master of puppets- Mesa boogie Mark IIc+ , nebo i pozdějc .. St.Anger - Diezel VH4.
A i naživo hrajou - clean ( Roland JC-120+ Mesa boogie Triaxis ) a distortion (Diezel VH4+ Mesa boogie Triaxis) a hromada preampů a dalších ale Randall nikde. : http://www.youtube.com/watch?v=TmOQ1tt22q8
Nevím, jestli jsem tatar nebo ne, ale asi mi nějak nedochází co má společného Jamesův rig s Kirkovým rigem? Můžeš mi to nějak vysvětlit?

Určitě nehraje živě ani ve studiu jen na Randall, ale používá ho. Asi tak jako Satriani svůj Peavey JSX model, kde měl tři kanály, ale používal jen čistý s krabičkami.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
flushedawayone

Příspěvek od flushedawayone »

Řikám jen že ty nejhlavnější zesilovače co kapela kdy měla tak mesa prostě vede.Ok na randalla hraje ale asi na tom neni postavenej celej zvuk za těch 30 let.

Ok celou dobu se tu vykecávám z toho že jsem to po*ral a tvrdil jsem že na to nehraje.Sorry myslel jsem že to je tranzistorova hlava. Prostě sorry
1984 White Gibsopn Explorer Copy s EMG JH Pickups,Epiphone Explorer GT
Randall KH-15, Line6 POD 2.0
Ernie ball Slinky Cobalt 10-13-17-30-42-52
Jim Dunlop Jazz III 1.3mm, Hetfield Blackfang Ultex 1.14mm
morolidin

Příspěvek od morolidin »

Kytaru mám Epiphone G-310 Ebony ze začátku mi moc nezněla, ale po roce jsem přišel na to, že když dám snímače mírně dolů, že to zní mnohem mnohem líp... :D :D Dílenské zpracování dobré a mohu jen doporučit. Co se komba týče tak zatím hraju na tranzák Randall RX15DM. Zní dobře, ale až od vyšší hlasitosti. Výkon slušný, ale repráček 6,5´ jde poznat... K zkreslení používám Boss DS-1. Celkem slušný distoršn, takový mezi... Nedokáže zkreslit do metal sound, ale jelikož hraju spíš hard-rock tak mi vyhovuje.
Kytary: Ibanez RGDIX6PB Iron Label, Squier Bullet Mustang HH
Komba/Zesíky: Mooer GE200, Blackstar ID:CORE 40H, Blackstar FLY-3
countryrock

Příspěvek od countryrock »

kytara Fender stratocaster Deluxe
kombo Peavey classic 30W, Laney LC15 nebo Roland cube 40XL ted jsem ve fázi že se od Rolanda vracím k lampám i když ze začátku jsem byl nadšenej.
efekty - Smrčka analog chorus TB, Smrčka overdrive TB, Smrčka driver T613 TB,
napájení Dunlop Brick,
ted mi Táta staví 50w celolampovou hlavu, k tomu jsem koupil reprobox Egnater viz odkaz:
http://www.audiotek.cz/product-41083-eg ... eaker-112x
vyměnil jsem reprák dal jsem tam 22let starýho 100W Celestiona 8ohm ještě výroba Anglie zatím zkoušeno na půjčenou 100W lampovou hlavu a to je paráda 8)
Fender stratocaster Deluxe, kombo Peavey classic, Laney LC15 nebo Roland cube 40XL, Smrčka analog chorus TB, Smrčka overdrive TB, Smrčka driver T613 TB
Dawe82

Příspěvek od Dawe82 »

Tak sem si sel do music city pro bullet strata hss a odnes sem si ibanez grx20..
Přílohy
DSC00117.JPG
DSC00118.JPG
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

edit : zmazané , prominte ze sem si dovolil foto ktore mi nepatri
edit2: toto tu asi bolo
v ochode mam odloženu Gibson LP MAX a Marshal JCM 1000000
(edit3(pro neznalí): len žart so skromnym prianím do buducnosti o najlepšej LP a vykonnom marshallovi)
ale zatial:
Ibanez GSA60
crybaby JD
Boss SD2
zoom G1 xn s pedalikom
----------------
moje kombo
Obrázek
aparát
ten bych rád
nejlépe lampovej
VOX nebo Fender
Jo ja sem takovej :roll:
Naposledy upravil(a) jazzym dne 15.10.2012 10:14, celkem upraveno 7 x.
forum pro komplexní hráče
drahec

Příspěvek od drahec »

tomu se mi ani nechce věřit, já bych teda rozhodně lenivej, v dojití si do obchodu pro novou kytaru a kombo, nebyl :p
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

ja som lenivy sa ist v noci aj vychcat, dole schodmi a pak doleva ...
a ked sa pozrieš na tie hračky neni očom :mrgreen:
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

jazzym píše:ja mam v obchode odlozenu Gibson LP Max , a Marshal JCM 10000000
Můžu se zeptat, co je to Gibson LP Max a Marshall JCM 10000000? Ani o jednom jsem ještě neslyšel.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Já jsem někdy někde četl o kytaráři z Hollywoodu - Peter "Max" Baranet z Max Guitars.
Ale o milionovém marshal s jedním "l" jsem neslyšel ani nečetl.

Obrázek
Alternátor

No, v tom případě to není Gibson Les Paul a navíc bych se divil, kdyby tohle měli na objednávku v českých hudebninách (či snad slovenských?).
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Já to taky neznám a jen jsem přemýšlel nahlas co by za tím mohlo být.
Hele, a nemůže to být Gibson Peter "MAX" Baranet 1959 Les Paul burst ?
http://en.audiofanzine.com/lp-shaped-gu ... 51398.html
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

8) klid hoši, netreba se rozčilovat za to že mam predplatenou nejdrahší Gibsnu sveta a nejvýkonnejší marshall.... co ja vim co to jcm jtm znamená?
Alternátor

Takže tímhle skartuju svůj už rozepsanej příspěvek a vracím se k jeho konečný úvaze. Je to blbost/provokace.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Mohl bys nás tu prosím přestat krmit Tvými naprostými bláboly? Myslím, že by to většina místního osazenstva ocenila :roll:
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

jo milane T sem zvedavej .. ukaž ty svý udelátka názorne jak ja.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

A já blbec hledám a věnuju tomu svůj čas.
jazzyme jsi pouhý provokatér a opět jsem ti na to skočil. Už vím na co je tu záložka "Přátelé a nepřátelé".
Jestli chceš vidět moje udělátka, tak hledej tady na fóru. Ale na tvojí výbavu rozhodně nemám.
jazzym
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od jazzym »

smysl pro srandu na desítku jinak se mi nelíbíte 8)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mám dojem, že jednou jsi už ban dostal, tak se laskavě nesnaž si tak rychle vybojovat druhý - tentokrát by to už nebylo na měsíc. Ber to jako přátelskou radu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“