Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Nuker1993 píše:Vážení dámy a pánové dovoluji si Vám představit nejnovější kousek z dilny značky QTX Guitar Amplifier PGA 101 ! Naprosto luxusní tranzistor ... Košněte to :wink:

http://www.edisk.cz/stahni/19780/kvalit ... .75MB.html

(Ten zvuk je fakt libovej vidtě :-D ... válí se mi to pod stolem už rok a nic to nedělá tak jsem to zapnul , docela chutovka) .. omlouvám se , byla to takova spis rozehra
rozladěný jak poleno a dost chyb :lol: , nalaď a nahraj znova :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

Taky něco přidám:

Deep Purple - Sometimes i feel like screaming - solo http://www.youtube.com/watch?v=mWjaXX467Pc

Joe Satriani - The crush of love http://www.youtube.com/watch?v=YS9zSTLzNC0

Gary Moore - Still got the blues solo http://www.youtube.com/watch?v=VVzd9INI5bU

Nahrané přes mikrofon ve foťáku :oops: , kytara epi LP custom - kabel - marshall MG 15dfx (u satrianiho je ještě crybaby), jinak bez krabky.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

oooooo dobře ty , sometimes i feel like screaming je moje srdcovka
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

zakk_wylde: skvělá práce! máš dobře zmáknutou techniku, intonuješ skvěle (hlavně oceňuju křišťálově čisté bendy, v tomhle ti mám co závidět :-) ), moc pěkně se to poslouchá
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

zakk_wylde..tise zavidim..kua chtel bych to taky tak umet...jenze ja mam tedka asi uz aspon 2-3tejdny nechut hrat....znate to ne..?a ted sem si ji jeste upevnil kdyz sem na to sahnul a vubec mi to neslo :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Zakku to crybaby co máš to je ta nejlevnější verze od Dunlopa?
Jinak moc pěkný.
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

zakk_wylde: je to docela čistý , máš pěknej vkus, ale v tom coveru J. Satriany mě vytáčelo jak si tam bezrozmyslu dupal na to kvákádlo, to chce propracovat , budto přesně odposlouchat originál a nebo se doppředu naučit na jaký tony budeš jak dupat, ale jinak mě to hodně překvapilo good :lol:
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Diky :oops: , mám na youtube v profilu víc videií, tak se mrkněte :wink:
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Ragnar: ano, je to 95ka
besip

Příspěvek od besip »

Parada Garry more Ruleezz..pekne zvuk kytary co to je presne za model???

ja mam problem ze se mne libi strasne rozdilne styly muziky takze spis nez 1 kejtu jich budu muset mit vic :lol:
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Je to Epiphone Les Paul Custom + kombicko marshall MG15 DFX
besip

Příspěvek od besip »

zakk_wylde píše:Je to Epiphone Les Paul Custom + kombicko marshall MG15 DFX
je videt ze ta kejta je ok ja mel marshal mg15cd a pekne shitt
no ja bud uvazuju o versatible guitar neco jako ibaneza 2550z...a nebo 2 kejty spis neco jako treba jackson slmg a pak bud nakou kejtu co mas ty a nebo nakeho strata

a jeste 1 pekne hrani :wink: ja jsem zacatecnik ale Garry ruleez super se nato improvizuje kdyz je dobrej backing
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

to kombo je sh*t, ale na domaci cviceni staci :wink: da se na tom vytocit pouzitelny zvuk
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

zakku, jsi borec :wink: ta epina zni pekne
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
afektband

Příspěvek od afektband »

zakku máš stejný hodiny jako já :D Byli jsme na akci u renaultu, auto jsme nevyhráli, ale aspoň ty hodiny...je to už dobrejch 8 let, ale pořád jedou.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 11.05.2012 14:46, celkem upraveno 1 x.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

No po poslechu zdejších hvězd vám možná moje nahrávka bude připadat trapná :D ale mě je to jedno. :lol: Zakku hraješ fakt parádně! :)

Je to Bold As Love, spoustu chyb a ne úplně skvělý načasování. Dneska sem zas po dlouhy době vzal kytaru a konečně se to naučil celý (podle ucha a co sem věděl už od dřív). Jo a na konci se mi úplně náhodou poved úplně skvělej riff. :twisted: :lol: :lol:

:arrow: http://www.box.net/shared/uvmv7lt8gw
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Trochu bych ubral sílu zkreslení, jinak paráda.
A ještě trochu to načasovaní .... :)

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

rasomaso píše:No po poslechu zdejších hvězd vám možná moje nahrávka bude připadat trapná :D ale mě je to jedno. :lol: Zakku hraješ fakt parádně! :)

Je to Bold As Love, spoustu chyb a ne úplně skvělý načasování. Dneska sem zas po dlouhy době vzal kytaru a konečně se to naučil celý (podle ucha a co sem věděl už od dřív). Jo a na konci se mi úplně náhodou poved úplně skvělej riff. :twisted: :lol: :lol:

:arrow: http://www.box.net/shared/uvmv7lt8gw
Neni to dokonalý ale stejně toho hendrixe máš zmáklýho jak tady nikdo. Taky se chystám ho začít učit, zatim "umim" jen intro k little wing, a jde mi to ztuha, páč ho vůbec nemám naposlouchanýho.
Ale jako fakt super, líbilo se mi to moc.
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

r0nn!e píše:Jo a vychytej tu synchronizaci zvuku s obrazem! ;)
rád bych, ale pokaždé co uploaduju video z foťáku na youtube se mi to tak rozhodí a nevím co s tím :cry:
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“