Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
r0nn!e

Re: Metallica

Příspěvek od r0nn!e »

Hegrik píše:Pánové nevim jak vám ale mě se dříve strašně líbila metallica a prostě ty starší alby byli boží...takovej krásnej trash ale poslední dobou se z nich stává pouze a jenom komerční skupina což je škoda :(

:mrgreen: JJ, taky je už nemám rád, jsou z nich lovci pokladů a né hudebníci :mrgreen:

Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

žebrák píše:
Hegrik píše:Pánové nevim jak vám ale mě se dříve strašně líbila metallica a prostě ty starší alby byli boží...takovej krásnej trash ale poslední dobou se z nich stává pouze a jenom komerční skupina což je škoda :(
No a teď si to rozlousk a vyhrál si celý fórum... :)
no sice jsem možná vyhrál celý forum :D :D ale uznej že to tak nějak nejspíš je....
Varach

Příspěvek od Varach »

No ja nevim jestli to má cenu, jestli si pročteš tonhle topic tak zjistíš, že se to tady řešilo X stránek a vracet se pořád dokola i na stý stránce k tomu co se tady řešilo před rokem...No nevim...A komerce?Co sakra všichni chcete? :) Je snad jasný, že s jménem a popularitou roste přijem prachů, nároky na to aby vubec vylezli na podium a i ta komerce...Já jsem třeba začal poslouchat Metallicu kdyz jsem si nahodou stahnul par pisnicek a mezi nimi byly tusim-Frantic, All nightmare long, The day that never comes, My apocalypse.Takže na albech, ktery furt kritizujete jsem ja zacal.Nerikam, ze se mi nektery starsi pisnicky nezalibily vic, ale proste i na novym albumu se daji najit super pecky...To, že to pro někoho není TA METALLICA jako bejvávala před dvaceti protože je tam min slyset basa, bici maji jinej zvuk a James zpiva o pulton niz je jenom jeho problem, protoze se vsechno meni a Metla neni vyjimka a prece neni mozny aby hral nekdo skoro 3O roku stejnou muziku.Prichazi jinej pohled cloveka na hudbu a chut vyzkouset neco novyho...Podle mě se to klukům povedlo a budu je dal poustet bez toho abych měl playlist srovnany podle albumu...Rict ze ted to neni ono je podle mne blbost :)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Varach píše:...prece neni mozny aby hral nekdo skoro 3O roku stejnou muziku...

Je - AC/DC například. Ale to není podstatné. Podstatné je, že Metallica je komerční s****a :mrgreen: (o_O)
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

r0nn!e píše:

Je - AC/DC například. Ale to není podstatné. Podstatné je, že Metallica je komerční s****a :mrgreen: (o_O)
Najednou je to komerční s****a, komerční s****a je pro mě taková kapela která se dostane na svět jen díky komerci a ne díky tomu co dokázala, což pro mě teda metallica ze začátku rozhodně není a to, že je teď známá a je komerční je vývoj každé slavné kapely která se chce udržet a dělal byznys ať už to jsou korni, acdc, slipknoti. Prostě si myslím, že jsou 2 způsoby jak se stát slavným a myslím si, že mezi slovy komerce a sláva(popularita) je velký rozdíl.
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Flajtr píše:
r0nn!e píše:

Najednou je to komerční s****a, komerční s****a je pro mě taková kapela která se dostane na svět jen díky komerci a ne díky tomu co dokázala, což pro mě teda metallica ze začátku rozhodně není a to, že je teď známá a je komerční je vývoj každé slavné kapely která se chce udržet a dělal byznys ať už to jsou korni, acdc, slipknoti. Prostě si myslím, že jsou 2 způsoby jak se stát slavným a myslím si, že mezi slovy komerce a sláva(popularita) je velký rozdíl.
+ležatá osmička na ležatou osmičku=svatá pravda
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Já myslím že r0nn!e to myslel ironicky :wink: .. jestli ne, tak se omlouvám a nazvu se prakolosálním rybím pinď***em.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nechci tu rozpoutávat vášně, které tu už byli tolikrát. Každý má pravdu. Pro mě osobně se komerční stala tím, že nahrála DM. St. Anger bylo skvělé album, nová zkušenost a jen kuli tomu, že jej někdo nepřijal se podřídili a udělali něco na "starej způsob". To je pro mě komerce. Kde jsou doby, že jim bylo jedno co ostatní hlavně, že je baví hrát a dávaj do toho své emoce? Teď to přizpůsobují fanouškům a to není dobře. Žel bohu, takových kapel je teď hodně :roll: a mrzí mě to.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

S tímhle taky souhlasím ! tohle je silně komerční :( ale na druhou stranu to možná z jejich strany nebyl záměr, ale bylo to třeba proto, že si vyzkoušeli nové a zase se vrátili, ale kvůli fanouškům je to jako hlavní záměr, mě se st.anger líbí a jestli někdo říká, že st.anger není metallica tak je vocas.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Tak vidíte, já znám od Metallicy párek profláklých klasik, a takovými věcmi se netrápím :)
Naposledy upravil(a) mtmccox dne 4.05.2010 19:29, celkem upraveno 1 x.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Já se tím taky netrápím, jen sem řekl svůj názor a ať si říká kdo chce co chce tak St. anger u mě vždy bude jedním z nej alb Metallici.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

hlavně by si mohli borci vzít příklad třeba z poison nebo ac/dc vždyt tam na tom podiu jenom stojí na místě melou palicí a valí to svoje tempo....trocha šťávy do té hry by to chtělo...ale to souvisí s tim že hraju protože chci hrát a baví měto a ne protože mi za to platí :wink:
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Hegrik píše:hlavně by si mohli borci vzít příklad třeba z poison nebo ac/dc vždyt tam na tom podiu jenom stojí na místě melou palicí a valí to svoje tempo....trocha šťávy do té hry by to chtělo...ale to souvisí s tim že hraju protože chci hrát a baví měto a ne protože mi za to platí :wink:
Ale třeba u AC/DC to oblítá hlavně Angus a Brian a navíc je to kapela svou show pověstná a i taková metallica má na tom podiu své... navíc se nedovedu moc představit jak tam Kirk valí sólícko a otáčí se u toho na zádech a mezitím James hraje na kytaru za hlavou :D každá kapela si udělá svou show ( acdc jedou jednu show celý život ) a nesmí to vypadat jak cirkusové vystoupení, ale acdc má show skvělou :twisted:
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Tak když je to vaše jediná práce a chcete ať vás fanoušci mají rádi, tak to taky uděláte. Taky sem hodíte cover, co stojí za prd, a lidi vám řeknou, že je naprd, a proto se snažíte lépe hrát, nevyserete se na ně a nebudete nadále hrát stejně. Já st.anger miluju, asi kvůli SKOM, protože tohle úžasné kombo, mě zasvětilo do kouzla čár a víl, jinými slovy, metallicy
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Varach

Příspěvek od Varach »

Hegrik píše:hlavně by si mohli borci vzít příklad třeba z poison nebo ac/dc vždyt tam na tom podiu jenom stojí na místě melou palicí a valí to svoje tempo....trocha šťávy do té hry by to chtělo...ale to souvisí s tim že hraju protože chci hrát a baví měto a ne protože mi za to platí :wink:
¨
tyjo ja nevim ale asi se tady oba bavime o jiny kapele... :roll:

Edit: Samozřejmě, já taky nechápu jak James muze jenom jako tvrdy Y stat na jednom miste a nenaskace po celym podiu celem vzad 50 Km na jedny noze s kreci v palci ve druhe jako Angus Young...Co je na tom, že přitom zpívá? :roll: :roll: achjo ...
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen: JJ, Metallica neumí dělat show, její koncerty mě vždycky málem unudily k smrti, a protože už chci umřít, pojedu na další a další a další.... :mrgreen:

Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Flajtr píše:S tímhle taky souhlasím ! tohle je silně komerční :( ale na druhou stranu to možná z jejich strany nebyl záměr, ale bylo to třeba proto, že si vyzkoušeli nové a zase se vrátili, ale kvůli fanouškům je to jako hlavní záměr, mě se st.anger líbí a jestli někdo říká, že st.anger není metallica tak je vocas.
DM je jasný ústup fanouškům kapely, říkal jsem to tu x krát. Ve chvíli kdy se Metallica jako taková podřídila, pro mě přestala aktivně existovat. Jinak kdo neslyší na některých písní DM, že vykrádají sami sebe a vzor z mládí Iron Maiden, tak je doopravdy hluchý, či zaslepený.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

r0nn!e píše::mrgreen: JJ, Metallica neumí dělat show, její koncerty mě vždycky málem unudily k smrti, a protože už chci umřít, pojedu na další a další a další.... :mrgreen:

další názornej příklad že v jednoduchosti je krása...vždycky když tuhle písničku slyším od nějaké revivalové kapely tak prásknu pivem o stůl a jdu mlátit hlavou:D:D sakra už bude zbývat přesně měsíc od té MEGA akce a já pořád nejsem rozhodnutej jesi jet....:-(:D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Poprvé vidím tu laser show takhle z nadhledu... pokaždé když jsem to viděl od někoho z kotle, připadalo mi to jenom jako bordel světel a že to nemůže fungovat, ale takhle se mi to velice líbí a dokonce to i může fungovat pro lidi :-)

EDIT: ale přechod na End of the Line je naprostá špica....!!!

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Mně se líbí jak tady každej přesně ví jak Metallica funguje, zná osobně všechny její členy a jejich myšlení...

Nepochopim jak dokážete mít tolik problémů s jednou kapelou :) Upe si tu připadám jak nějakej exot když se mi to všecko líbí a nemám problém s tim mít Metallicu rád.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“