Typický zaslepený fanoušek.žebrák píše:Mně se líbí jak tady každej přesně ví jak Metallica funguje, zná osobně všechny její členy a jejich myšlení...
Nepochopim jak dokážete mít tolik problémů s jednou kapelouUpe si tu připadám jak nějakej exot když se mi to všecko líbí a nemám problém s tim mít Metallicu rád.
Metallica
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Metallica
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Řekni mi důvod, proč bych hledal nějaký takovýdle h***a jako vy na něčem, co se mi líbí...Red Bull píše:Typický zaslepený fanoušek.
Okej, abych nelhal, moc se mi nelíbilo když se vostříhali, to je tak všecko
Přidávám se do klubu typicky zaslepených fanoušků metallici a vůbec se za to nestydím 
Typický zaslepený fanoušek.[/quoRed Bull píše:žebrák píše:Mně se líbí jak tady každej přesně ví jak Metallica funguje, zná osobně všechny její členy a jejich myšlení...
Nepochopim jak dokážete mít tolik problémů s jednou kapelouUpe si tu připadám jak nějakej exot když se mi to všecko líbí a nemám problém s tim mít Metallicu rád.
Strucne, jasne, vystizne:-) slovy nekterych teenageru "Upe husty":-)
to prejde:-)Flajtr píše:Přidávám se do klubu typicky zaslepených fanoušků metallici a vůbec se za to nestydím
Ty chceš abysme tě obdivovali za to, že si dokázal přestat poslouchat Metallicu a začal na ní nadávat?:-) Prosím sděl mi záměr tvejch postů!:-)
: -)
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak..jejich hudba se mi líbí..líbí se mi jejich koncerty..a abych hledal nějaký chyby na to bych se mohl..víte co..
Definice typů fanoušků `Tallicy:
Heavy Sheepish - ovečka - zaslepenec - heavy varianta - fanoušek zaslepen láskou, i jednoznačné chyby např.: v live výkonech nevidí, respektive dělá, že je nevidí a ještě je omlouvá nesmyslnými až trapnými výmluvami.
Sheep - nejširší sorta "onlajn fandů" - milují Metallicu, ale neustále hledají a vypichují nějaké chyby, upozorňují, že todle by bylo lepší takhle, a todle támdle takto a dokazují si tak, že umí na Metallicu nahlédnout kriticky, ale neuvědomují si, že u toho vypadají jako paka, kromě neustále omílaného Larse, kde ho na druhou stranu ovečky brání co to dá i když nějaká období např.: 2008 zasloužil kritiku oprávněně. Takže pořád paka.
A pak jsou former sheeps - new generation sheeps, kteří velice rádi kopou do Metallicy ve stylu: hudba pro děcka, dřív jsem to poslouchal, teď už ne - vyrostl jsem z toho huhu, teď je ze mě ultra-heavy-death-metalcore-jazz-blues-metalista py*o a tam to je teprv hudba. A všude kde se mluví o Metallice, tam oni musí přijít a dát to ať ovečkám nebo normálním diskutujicím patřičně najevo, že jsou to děcka.
To jsem tak na rychlo zfouknul, tak to vidím já za těch pár let co se okolo Metallicy na netu pohybuji. Do dob nedávných jsem byl ve skupině sheep
teď už nějak nic moc neřeším a prostě jenom headbanguju na muziku která se mi líbí, ať je to Metallica nebo Megadeth, Slayer nebo Anthrax....
\m/ -_- \m/
Heavy Sheepish - ovečka - zaslepenec - heavy varianta - fanoušek zaslepen láskou, i jednoznačné chyby např.: v live výkonech nevidí, respektive dělá, že je nevidí a ještě je omlouvá nesmyslnými až trapnými výmluvami.
Sheep - nejširší sorta "onlajn fandů" - milují Metallicu, ale neustále hledají a vypichují nějaké chyby, upozorňují, že todle by bylo lepší takhle, a todle támdle takto a dokazují si tak, že umí na Metallicu nahlédnout kriticky, ale neuvědomují si, že u toho vypadají jako paka, kromě neustále omílaného Larse, kde ho na druhou stranu ovečky brání co to dá i když nějaká období např.: 2008 zasloužil kritiku oprávněně. Takže pořád paka.
A pak jsou former sheeps - new generation sheeps, kteří velice rádi kopou do Metallicy ve stylu: hudba pro děcka, dřív jsem to poslouchal, teď už ne - vyrostl jsem z toho huhu, teď je ze mě ultra-heavy-death-metalcore-jazz-blues-metalista py*o a tam to je teprv hudba. A všude kde se mluví o Metallice, tam oni musí přijít a dát to ať ovečkám nebo normálním diskutujicím patřičně najevo, že jsou to děcka.
To jsem tak na rychlo zfouknul, tak to vidím já za těch pár let co se okolo Metallicy na netu pohybuji. Do dob nedávných jsem byl ve skupině sheep
\m/ -_- \m/
-
dfleischer
Ikdyž sem fanda Metallici,neřadim se ani do jedné z kategorií...posloucham docela velkou škálu muziky (od Bluesu až po Heavy Metal) a u každé kapely (je jich fakt hodně,vypisovat je tu nemá cenu) dokážu "střízlivě" posoudit jejich pro a proti...každýmu snad musí bejt jasný že z uspěchem přichází biznis,bohužel...jinak Metallica je jedna z těch kapel,která se s každym albem "vyvíjí" (někdo by možná řek že vyměkli,jinej že zase zkomerčnili atd.) mě se jejich hudba líbí,a jestli se někomu nelíbí tak at to prostě neposlouchá a dá si do přehrávače CD který má rád,no co k tomu říct? 
EDIT: jinak strašně se mi na tomhle topicu líbí jak je tu nákej konflikt,pak 2 tejdny mrtvo,pak tu někdo napíše jak ho s**e Lars,že už hraje p*ču,pak se to tu tejden řeší,pak zase klid,atd atd atd

EDIT: jinak strašně se mi na tomhle topicu líbí jak je tu nákej konflikt,pak 2 tejdny mrtvo,pak tu někdo napíše jak ho s**e Lars,že už hraje p*ču,pak se to tu tejden řeší,pak zase klid,atd atd atd
1) mensi rada do zivota - mluv za sebe a ne za nekoho jinyhožebrák píše:Ty chceš abysme tě obdivovali za to, že si dokázal přestat poslouchat Metallicu a začal na ní nadávat?:-) Prosím sděl mi záměr tvejch postů!:-)
2) Kdo ti rekl, ze Metalliku neposloucham? Kdes videl ze na ni nadavam?
3) Zamer mych postu ti muze bejt uplne ukradenej, protoze i kdybych ti ho tejden vysvetloval, ty ho stejne nepochopis
A tady je asi ten zasadni duvod "rozporu" zde. Ja tvrdim, ze Metallica se nijak nevyviji...Jedinou vyjimkou od Load byl St. Anger a to byl krok vedle. Je uplne jedno jestli hrajou rychle, nebo pomalu, tvrde nebo mekce, komercne nebo nekomercne (btw kazda hudba, ktera se vydava je svym zpusobem komercni). Vyvoj tam neni.dfleischer píše:jinak Metallica je jedna z těch kapel,která se s každym albem "vyvíjí" (někdo by možná řek že vyměkli,jinej že zase zkomerčnili atd.) mě se jejich hudba líbí,a jestli se někomu nelíbí tak at to prostě neposlouchá a dá si do přehrávače CD který má rád,no co k tomu říct?
Vyviji se treba Dream Theater (byt ne tak, jak bych si ja pral, ale to neni podstatny). Vyvijej se Muse, vyvijej se Symphony X. Uz i ten Megadeth si vyzkousel za poslednich 15 let nekolik poloh...Metallica ne. Schvalne srovnejte vyvoj od prvniho alba az po Load...a pak od Reload po posledni album...skrtnu-li St.Anger tak proste nevidim nic...(Reedici coververzi and symphony album neberu v potaz)
-
dfleischer
Tak si skus srovnat Kill em all a třeba Load když tvrdíš že se nevyvíjí...zdá se ti že sou ty alba stejný?holkoun píše:A tady je asi ten zasadni duvod "rozporu" zde. Ja tvrdim, ze Metallica se nijak nevyviji...Jedinou vyjimkou od Load byl St. Anger a to byl krok vedle. Je uplne jedno jestli hrajou rychle, nebo pomalu, tvrde nebo mekce, komercne nebo nekomercne (btw kazda hudba, ktera se vydava je svym zpusobem komercni). Vyvoj tam neni.
EDIT: jinak ted posloucham živák z Lisabonu (2007) a moc dopporučuji! zahráli tam fakt krutý pecky (Ride the lightning,Disposable heroes,Justice for all,Orion,...)
Naposledy upravil(a) dfleischer dne 8.05.2010 8:17, celkem upraveno 1 x.
Mě celý ten text příjde "velice inteligentní"r0nn!e píše:Definice typů fanoušků `Tallicy:
To jsem tak na rychlo zfouknul, tak to vidím já za těch pár let co se okolo Metallicy na netu pohybuji. Do dob nedávných jsem byl ve skupině sheepteď už nějak nic moc neřeším a prostě jenom headbanguju na muziku která se mi líbí, ať je to Metallica nebo Megadeth, Slayer nebo Anthrax....
\m/ -_- \m/
dfleischer píše:Tak si skus srovnat Kill em all a třeba Load když tvrdíš že se nevyvíjí...zdá se ti že sou ty alba stejný?holkoun píše:A tady je asi ten zasadni duvod "rozporu" zde. Ja tvrdim, ze Metallica se nijak nevyviji...Jedinou vyjimkou od Load byl St. Anger a to byl krok vedle. Je uplne jedno jestli hrajou rychle, nebo pomalu, tvrde nebo mekce, komercne nebo nekomercne (btw kazda hudba, ktera se vydava je svym zpusobem komercni). Vyvoj tam neni.
EDIT: jinak ted posloucham živák z Lisabonu (2007) a moc dopporučuji! zahráli tam fakt krutý pecky (Ride the lightning,Disposable heroes,Justice for all,Orion,...)
Hele tys me asi necet moc pozorne vid:-) pisu "srovnejte vyvoj od KEA po Load a pak od Reload po posledni album"....myslim, ze celkem jasne pisu ze do Load se vyvijeli...od reload s vyjimkou st.anger ne.
-
dfleischer
ajo sory
hluboce se omlouvam

holkoun píše:mrdky kecy blabla
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Metallicu, když ji slyším, nepřepnu, ale absolutně nevyhledávám... až na pár songů mi Metallica připadá hudebně mrtvá a nudná... je fakt, že treš fakt nemusím.
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
moje slova... k tomu není co dodatwreptile píše:Metallicu, když ji slyším, nepřepnu, ale absolutně nevyhledávám... až na pár songů mi Metallica připadá hudebně mrtvá a nudná... je fakt, že treš fakt nemusím.
proste je to metalfuckin'ka se vsim vsudy, myslim ze nejakej progres od nich nikdo neocekava a ani se od nich nechce - coz dokazali na death magnetic kde dokonale zrecyklovali sami sebe takovym zpusobem ze jsem chvilkama jen nevericne koukal
a presto je mam rad. ale na sonicsphere (modlim se abych se na nej dostal) se vic tesim na anthrax
doufam ze pri dalsi desce se pri sebevykradani vic zameri na load eru
doufam ze pri dalsi desce se pri sebevykradani vic zameri na load eru
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Kinx píše:doufam ze pri dalsi desce se pri sebevykradani vic zameri na load eru
If you don´t like Metallica, then you canwreptile píše:Metallicu, když ji slyším, nepřepnu, ale absolutně nevyhledávám... až na pár songů mi Metallica připadá hudebně mrtvá a nudná... je fakt, že treš fakt nemusím.
Furt tady nadáváte na DM, ale abyste napsali album který máte nejraději to ne
Tak do toho