Metal!

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Libi se tady nekomu Mastodon? Mam od nich Blood Mountain a rekl bych ze to je povedene album :) Uz jen proto ze ve skladbe Colony of Birchmen zpiva hlavni vokaly Joshua Homme (Kyuss, QOTSA, Desert Sessions) :) Pak na skladbu Sleeping Giant nedam dopustit.
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Nevadí mi, myslím si , že jim potřebuju dít čas a třeba se mi víc zalíbí, cdčko Blood Mountain jsem měl , ale vymazal jsem ho, kvuli uvolnění místa pro jiný kapely, ale jsou mladí a mají budoucnost!
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

gazosh píše:Nevadí mi, myslím si , že jim potřebuju dít čas a třeba se mi víc zalíbí, cdčko Blood Mountain jsem měl , ale vymazal jsem ho, kvuli uvolnění místa pro jiný kapely, ale jsou mladí a mají budoucnost!
Me trvalo delsi dobu nez se me vryli pod kuzi. Jako obecne progresivni metal me moc nerika, ale u nich se me ten sound libi, tak proc u nich nezacit ze.
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

an_albatross píše:nj, ty vaše metály se rychle oposlouchaj
Ha - ted si pichnul do vosiho hnizda :twisted: :lol:
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

co takhle Drowning Pool, nejdriv sem je dost rychle zavrhnul, ze je to sracka. Pak sem se k tomu nak jeste jednou dostal, poslechnul a ted na nich ujizdim :twisted:

Jinak zezacatku (psal se rok 2001) se mi nelibili SOAD jen pisnicka Toxicity a rok na to moje NEJ kapela!!
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

JanSpilka píše:co takhle Drowning Pool, nejdriv sem je dost rychle zavrhnul, ze je to sracka. Pak sem se k tomu nak jeste jednou dostal, poslechnul a ted na nich ujizdim :twisted:

Jinak zezacatku (psal se rok 2001) se mi nelibili SOAD jen pisnicka Toxicity a rok na to moje NEJ kapela!!
SOAD jsou z te instrumentalni casti hodne zajimavi, ikdyz nic prevratneho nehrajou vlastne. Jenze zpevak je pro me kamen urazu. Ja je neposloucham prave kvuli dikci a barve hlasu toho zpevaka. A zrejme jsem v sirem okoli jedinej, kdo ten zpev nemusi. CO se s nimi tedkom deje? Dlouho jsem o nich nic noveho necet, tocej album ci co?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Drowning pool jsou bezvadní :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
gazosh

Příspěvek od gazosh »

SOAD neposlouchám, DROWNING POOL neznám!

WIKXZEN - já progressive neposlouchám vubec, ale do čeho jsem zajel to je progressive death metal, stará léta - znáte někdo kapely jako jsou : PESTILENCE, ATHEIST,SADIST (Ty už ale asi nebudou progresivní, ale mají pěkný instrumentální skladby)
Paja

Příspěvek od Paja »

wikxzen píše:
JanSpilka píše:co takhle Drowning Pool, nejdriv sem je dost rychle zavrhnul, ze je to sracka. Pak sem se k tomu nak jeste jednou dostal, poslechnul a ted na nich ujizdim :twisted:

SOAD jsou z te instrumentalni casti hodne zajimavi, ikdyz nic prevratneho nehrajou vlastne. Jenze zpevak je pro me kamen urazu. Ja je neposloucham prave kvuli dikci a barve hlasu toho zpevaka. A zrejme jsem v sirem okoli jedinej, kdo ten zpev nemusi. CO se s nimi tedkom deje? Dlouho jsem o nich nic noveho necet, tocej album ci co?
Pokud sem si pamatuju tak sem někde četl že SOAD maj teď zas pauzu na nějakej ten rok kdo ví jestli se daj ještě do kupy - udou teď dělat jiný projekty!
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jojo, SOAD mají pauzu, prý abychom strávili Hypnotize a Mezmerize :roll:
Rommy

Příspěvek od Rommy »

Ja VIM, ze se to metalu netyka, ale tem, kteri tu povazuji metalovou(a kytarovou v metalu) propracovanost za nejlepsi, bych doporucila 3x tydne vitamin Yes. Klidne prekracujte davkovani :) ,vedlejsi ucinky:U cele indikacni skupiny AOR/Art rock (i nekterych jinich),se muze objevit nezajem o jednoduchou hudbu,hudebni vybiravost,muzikantsky mlsny jazycek :D .Vyborne byva snasen u jedincu s alergii na punk atp. :D :D
Naposledy upravil(a) Rommy dne 7.04.2007 16:06, celkem upraveno 1 x.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

:lol: Hezký

Lidi, zajímalo by mě, která metalová skupina má podle vás nejtěžší kytary. Chápete, myslím prostě které vám dělaly/dělají problém se naučit, protože byly tak technicky náročné a podobně

U mně vedou Lamb of god
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Dark Axel píše::lol: Hezký

Lidi, zajímalo by mě, která metalová skupina má podle vás nejtěžší kytary. Chápete, myslím prostě které vám dělaly/dělají problém se naučit, protože byly tak technicky náročné a podobně

U mně vedou Lamb of god
Arakain!!!! 8)
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Tak já vím , že než dám nějakou skladbu od Pantery, tak budu muset hodně trenovat, hlavně ty Dimovo sola!

Ale jinak , hraju na akustiku, takže jsem nezkoušel zahrát toho tolik!
Paja

Příspěvek od Paja »

Blackened od Metallicy to je fak hukot to fakt nikdy umět nebudu!
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
andy.02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andy.02 »

Znáte Bullet for My Valentine ??? se nemůžu furt naučit Hand of blood :(
Ibanez GAX30 + kryté snímače Epiphone,Ibanez Tone Blaster 15W,Peavey Express 112 65W, MetalMuff ,Ibanez phaser ,Ibanez chorus/flanger, Tortex 0,50mm
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

BFMV jsou boží, umím zatím jen dva kousky (Tears don't fall a Her voice resides), ale chystám se na další...občas mi přijdou poměrně obtížní, ale jak už se do toho jednou člověk dostane, hrajou se skvěle
Paja

Příspěvek od Paja »

Od BFMV mam rád Tears don't Fall to je super písnička ale nehraju je ale poslouchám je občas.
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Baterka taky neni zrovna nejlehci...

A pak samozrejme pokud clovek bere v uvahu sola tak tech je celkem hodne od vsech moznejch skupin tezkejch...

ale vsechno je relativni... takze mozna ze nekdo kdo umi pride a rekne ze je to v poho...
gazosh

Příspěvek od gazosh »

Tak znám je, neposlouchám je, ale mají něco do sebe, přijde mi to spíš jak Punk-Rock , ale to je jedno, je to dobrý!
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“