Pořadí zapojení kytarových efektů
Pravidla fóra
Re: Pořadí zapojení kytarových efektů
No jde mi o to, že noisegate, trackuje kytaru. Proto ho vždy zapojuji jako první za kytaru. Když před něj dám wah, tak bych ho nerad nějak zblbnul. Říkám si, že TB wah musí být naprosto OK, otázka zda klasický crybaby nebude dělat trochu problém.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
No to je ta otázka umístění NG, řešilo se to vedle, že. Používám NG sporadicky, vlastně jen v multiefektu. Přijde mi logičtější, když řeže jen ostře bordel za HG zkreslením. Jinak NG nevyžaduji, šum nevadí, činely ho přehluší ...
Ale na co teorie? Vyzkoušej, zahraj si, poslechni, zjistíš, co je lepší.
Ale na co teorie? Vyzkoušej, zahraj si, poslechni, zjistíš, co je lepší.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Nemám to jak vyzkoušet, nedostanu se kvůli karanténě do zkušebny pro wah. A potřebuju do konce týdne objednat Pedalboard, aby mi ještě stihnul přijít před hraním. PB chci co nejmenší, ale to závisí na tom, zda bude wah jako 1. jelikož by byl mimo PB.
A NG nepoužívám ani tolik pro odstranění šumu jako pro zabránění nechtěnýmu vazbení atd. Proto potřebuju, aby ten tracking kytary byl OK.
Myslím si, že bude ikdyž wah bude 1., ale třeba s tím má někdo zkušenost a proto se ptám.
A NG nepoužívám ani tolik pro odstranění šumu jako pro zabránění nechtěnýmu vazbení atd. Proto potřebuju, aby ten tracking kytary byl OK.
Myslím si, že bude ikdyž wah bude 1., ale třeba s tím má někdo zkušenost a proto se ptám.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň