Jak je na tom Tokio Hotel???
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
nenech se ovlivňovat těmahle anketama, udělej si vlastní názor na to jaký je to bubeník. respektuju ho jako bubeníka, protože si sám občas zabubnuju a vím, že je těžké hrát rychle a čistě, ale s**e mě prostě tou nesehraností se skupinou, to je pro mě snad důležitější než to jak hraje
koukni na Eagles of death metal. Bicí tam hraje Josh Homme z kyuss a QOTSA, hraje jednoduché rytmy, které bych zahrál i já, bubenický začátečník, ale stačí dva akordy na celou písničku, Joshovy jednoduché bicí a Jessův zpěv a vznikne tak úžasný rokenrolový vypalovák, který tě prostě donutí hýbat se, že to není možný (příkladem budiž I only want you, zkus youtube)
a to že hrál s KoRnama? jo, je to zajímavé, odehrál s nima celé turné, pokud ovšem to, co tam na těch pódiích stálo ještě považuješ za KoRn
koukni na Eagles of death metal. Bicí tam hraje Josh Homme z kyuss a QOTSA, hraje jednoduché rytmy, které bych zahrál i já, bubenický začátečník, ale stačí dva akordy na celou písničku, Joshovy jednoduché bicí a Jessův zpěv a vznikne tak úžasný rokenrolový vypalovák, který tě prostě donutí hýbat se, že to není možný (příkladem budiž I only want you, zkus youtube)
a to že hrál s KoRnama? jo, je to zajímavé, odehrál s nima celé turné, pokud ovšem to, co tam na těch pódiích stálo ještě považuješ za KoRn
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- JohanHeggII.
- banana bonus
- Kontaktovat uživatele:

Tokio Hotel se rozhodnou,že pojedou do Španělska.Gustav tedy říká-mě říkejte deGustav,Georg říká-mě říkejte deGeorg ,Tom-mě říkejte deTom.Bill se zamračí a na všechno řekne-Kluci já s váma nikam nejedu!!!!!!!!!!
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Prosba mojí segry aby se naše kapela jmenovala Hongkong Penzion nebyla vyslyšena 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nero píše:Anglofonné obyvatelstvo naší planety tomu stvoření říká she-male, myslím, že je to dost výstižné...
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Sou to iba hnusní srá*ov^ co se přes manažera dostaly do popshowbusinesu vydělali těžký prachy zbalili nějaký malý scheis* holčičky,možná TO She-male aji nějakýho chlapce a doufám že se budou pakovat,mě nijak neovlivnili,ale kdo se má koukat na ty tuny zdegenerovaných dětiček bez názoru co se slepě vydají po stopě těchdle Tokiomonů stejně jako kdysi my sme šli ve šlépějích Pikachua a jeho kamarádů 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
pokemoni sou super aj na kompAlcarmo píše:Náhodou pokémoni sou podle mě co se her na gameboy týče i po té době nejlepší:)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Myslím že zpívat umí, to mu nechci křivdit.Cliff píše:TH ? hudba s****a zpěv s****a a ještě ktomu straší lidi svojím zjevem hlavně ta bukva zpěvák.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...