Já se ptám, protože pro mě zatim platí to, že si stejně člověk na všem najde podobnej svuj zvuk. Jediný zásadní rozdíly jsou pro mě takový, že něco má v základu silnější gain, něco musí člověk honit u konce dráhy, něco má víc tight řešenej preamp a něco míň, takže u něčeho se neobejdeš bez TSka a u něčeho to potřeba neni, ale stejně to s nim zní líp. Viz náš případ
S tim spojení TSka a Englu, že je to sprostý slovo jsem tu napsal naschvál, protože v minulosti tu od někoho padlo, že kdo používá Tsko s Englem, tak neni v pořádku. Takže jsem si chtěl spíš rejpnout do místních.
Ale jinak jsem chtěl vlastně říct, že jsem dřív taky hledal nejlepší nastavení, který by mi mohli ostatní poradit, ale přišel jsem na to, že je to vlastně stejně k ničemu. A to z důvodu, že bys musel mít kompletní jejich řetězec, aby ti to znělo úplně stejně. Od kytary, která společně s danejma snímačema se podílí na tom, jak moc zkreslení bude tight (společně teda s tim TSkem a preampem danýho zesilovače), potom bych přisuzoval další podíl na reprobox a daný repráky a nakonec je tu až ten EQ na aparátu což má 90% high gainů posazenejch za zkreslenim. Takže závěrem bych chtěl říct, že to co máš je na moderní metaly jedno z nejlepších a těžko se můžeš posunout někam dál co se toho zesíku týče. Sice se to neposlouchá dobře, ale prostě jenom ty si můžeš ten EQ nastavit tak nějak nejlíp s tim ostatnim co ty máš, protože nikdo tady nemá celej ten stejnej řetězec. Každá ta sekce, jak jsem psal, má nějakej vliv na výslednej zvuk. Sice samotný nejsou tak rapidní, ale když se to všechno sejde, tak je ten výsledek fakt uplně jinej. Vedle v tématu 6505 vs triplexxx jsem například nahrál rozdíly JSX s Tskem on/off a 6505 s Tskem. Dost lidí rozdíly ani nepoznali a to tu muzice nejspíš rozumí z části všichni, ale vlastně trochu se mi potvrdilo to, co jsem tu psal. Na všem si nějak tak najdeš ten svuj zvuk, pokud používáš stejnej zbytek řetězce. Nechci dělat chytrýho,ale prostě píšu mojí zkušenost. Někdo jí má třeba zase jinou.