Volejte administrátora
Sorry jestli to tady někde není (nechce se mi číst haaafo příspěvků před tím), ale nebylo by fajn udělat třeba jako na pctuning.cz hlasování každého příspěvku "Souhlasím" a "Blábol" ? Bylo by to fajn
Nebo jako na Youtube s těma palcema... ?
Prosííííím
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a k čemu ?Demilich píše:Sorry jestli to tady někde není (nechce se mi číst haaafo příspěvků před tím), ale nebylo by fajn udělat třeba jako na pctuning.cz hlasování každého příspěvku "Souhlasím" a "Blábol" ? Bylo by to fajnNebo jako na Youtube s těma palcema... ?
Prosííííím
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
...krom toho, že by to obávám se nadělalo víc škody než užitku, to na phpbb myslím vůbec nejde (naštěstí). tyhle systémy se - a zvlášť na českém internetu - často zvrhnou v to, že si lidi vzájemně škodí, ubírají body, závodí spolu...
v příští verzi přibude podobné tlačítko, které přinese možnost označit závadný příspěvek (například spam). není to totéž, ale účelu to myslím poslouží dostatečně.
v příští verzi přibude podobné tlačítko, které přinese možnost označit závadný příspěvek (například spam). není to totéž, ale účelu to myslím poslouží dostatečně.
Třeba k tomu, aby tady lidili nedávali několik citací do sebe a nenaváželi se do sebe, prostě by dle svého uvážení buďto názor podpořili nebo neSmrťokvítek píše:a k čemu ?Demilich píše:Sorry jestli to tady někde není (nechce se mi číst haaafo příspěvků před tím), ale nebylo by fajn udělat třeba jako na pctuning.cz hlasování každého příspěvku "Souhlasím" a "Blábol" ? Bylo by to fajnNebo jako na Youtube s těma palcema... ?
Prosííííím
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Jak píše jana, tak by s tím asi byly problémy.
Pokdu jde o citaci, max počet jsou tři, jinak to opravujeme...(je to v kodexu uživatelů)
Pokdu jde o citaci, max počet jsou tři, jinak to opravujeme...(je to v kodexu uživatelů)
Naposledy upravil(a) KIWI dne 12.02.2008 21:26, celkem upraveno 1 x.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
OKKIWI píše:Jak píše jana, tak yb s tím asi byli problémy.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No dovol?Demilich píše:OKKIWI píše:Jak píše jana, tak by s tím asi byly problémy.
Pokdu jde o citaci, max počet jsou tři, jinak to opravujeme...(je to v kodexu uživatelů)Nebudu to dále rozvádět, asi tady není ta sorta lidí, která by to pochopila.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Tys ho prostě nepochopil, tak se netvař, že se tě dotkl. Vždyť on mluvil o úplně jiným problému, než je počet citací. Zkus se zamyslet, než na něco zareaguješKIWI píše:No dovol?Demilich píše:OKKIWI píše:Jak píše jana, tak by s tím asi byly problémy.
Pokdu jde o citaci, max počet jsou tři, jinak to opravujeme...(je to v kodexu uživatelů)Nebudu to dále rozvádět, asi tady není ta sorta lidí, která by to pochopila.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo to chápu. moje otázka byla spíš řečnická. Vždycky když jsem se s tím setkal tak to bylo k ničemu a speciálně na fórech tohoto typu. Po té co zavedli "karmu" na 4um.ocguru.cz (jedou na vBulletinu trochu jiná situace) jsem tam pomalu přestal chodit, protože ikdyž jsem někomu poradil několikrát tak mi stejně nikdo kladné hodnocení nedal, což mě dost štvalo. Nehledě na to, že to tam fungovalo tak pár měsíců než všichni zjistili, že je to moc práce klikat ještě na hodnocení.Demilich píše:Třeba k tomu, aby tady lidili nedávali několik citací do sebe a nenaváželi se do sebe, prostě by dle svého uvážení buďto názor podpořili nebo neSmrťokvítek píše:a k čemu ?Demilich píše:Sorry jestli to tady někde není (nechce se mi číst haaafo příspěvků před tím), ale nebylo by fajn udělat třeba jako na pctuning.cz hlasování každého příspěvku "Souhlasím" a "Blábol" ? Bylo by to fajnNebo jako na Youtube s těma palcema... ?
Prosííííím
V php to určitě dodělat jde a o žádném závodění klikacím nevím. Jasně, všecko se může zvrhnout, a ten kdo bude chtít škodit si vždy cestu najde, že? Navíc myslím, že tady tolik bezmozků nechodí a tohle by prostě bylo takové pěknější vyjádření souhlasu, či nesouhlasu + aspoň by člověk viděl, že si někdo jeho názoru může vážit
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sem rád že taková zbytečnost jako hodnocení tu nebude,páč např. my moderátoři sme na ráně a sou uživatelé co nás nežerou proto co tu děláme a pak bysme měli jen neobjektivní hodnocení
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Wow, hele díkyNesst píše:Tys ho prostě nepochopil, tak se netvař, že se tě dotkl. Vždyť on mluvil o úplně jiným problému, než je počet citací. Zkus se zamyslet, než na něco zareaguješKIWI píše:No dovol?Demilich píše:OKNebudu to dále rozvádět, asi tady není ta sorta lidí, která by to pochopila.
heheRed Bull píše:Sem rád že taková zbytečnost jako hodnocení tu nebude,páč např. my moderátoři sme na ráně a sou uživatelé co nás nežerou proto co tu děláme a pak bysme měli jen neobjektivní hodnocení
Mne je to v zasade jedno, ale na zminenem OC 4u jsem uz nekolik let a ta karma neprinesla vubec nic uzitecnyho, jednak na to nikdo nebere ohled a ani ta motivace "nekomu pomuzu a dostanu za to karmu" nefungovala moc dlouho...
Demilich: technicky to jde, kdyz mas pristup na ftp server
Demilich: technicky to jde, kdyz mas pristup na ftp server
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na tomhle fóru sem některej userům spíš nelíbí že je tady něco co jinde ne a to pravidla.Je to spousta mladých lidí/děcek který pokáráte že něco dělaj v nesouladu s kodexem uživatelů a oni nemaj nic jinýho na práci než vás jen prudit a otravovat ve všech threadech.Jako berte to tak že nikdo neumí být nestraný a nevim jak chcete aby posuzovali rady i useři kteří danému tématu nerozumí,třeba si vygooglují něco a ono to nebude s vašim příspěvkem ve shodě,ale stejně sou obě možnosti správně pak budou všude palce dolu a co pak?Nevim nezdá se mi to moudrý - a nemažem vesele jak chceme ale tohle není x-forum nebo co sem slyšel tady nemá cenu aby se muzikanti hádali a pokud tak jen o daném tématu a adekvátně s etickým kodexem a kodexem uživatelů fóra.
EDIT: prezidenta sem chtěl volit
EDIT: prezidenta sem chtěl volit
Jen dodam, ze tu mame sekci "Co se jinam neveslo", kterou myslim vetsina lidi hojne vyuziva, kdyz si chce jen tak pokecat, proto nevidim duvod, proc tahat OT do threadu v jinych sekcich (coz je nejcastejsi duvod mazani, splitovani topicu, presouvani atd.). Kdyz si chcete o necem popovidat, tak preci neni problem vytvorit novy thread treba v lepe vyhovujici sekci 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj to sem tam zapoměl napsat díky Wohmo,seš stejnak nejlepší