znam. jsou to znojmaci... 2 roky zpatky hrali bratranci na stuzkovaku
a myslim ze i Zeller z "k****" je zna protoze kdyz hrali u nas tak mel jejich tricko. no ale stejne X-Cory moc nemusim...
znam. jsou to znojmaci... 2 roky zpatky hrali bratranci na stuzkovaku
a myslim ze i Zeller z "k****" je zna protoze kdyz hrali u nas tak mel jejich tricko. no ale stejne X-Cory moc nemusim...
JanSpilka píše:Tak, zase kdo nehraje punk tak vic jak jeden zvuk... jak bych to rek... proste potrebuje !!
nesouhlasím... někdy je lepší hrát prstama a rozhodně rači bych měl víc efektů než jeden co hraje všecno ale nic....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
X core mi není ale vůůůbec můj styl.... vůůbec... Zlatí Vibrators toe hudba..
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
JanSpilka píše:Tak, zase kdo nehraje punk tak vic jak jeden zvuk... jak bych to rek... proste potrebuje !!
nesouhlasím... někdy je lepší hrát prstama a rozhodně rači bych měl víc efektů než jeden co hraje všecno ale nic....
A tys ten efekt slyšel že už tu hodnotíš?
Musím se RasoMaso(a) zastat víš prd
Já jsem něco málo slyšel v GuitarContest a moc se mi to líbilo. Já mám podobný pedál (DT Expression Factory) a jsem s ním spokojený. Zvuk je opravdu dobrý...
Nemá smysl zavrhovat něco co jsi neslyšel (pokud ano, omlouvám se).
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
---------------------------------------------------------------------------- BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC? BandZone - SKAliSKA Ska/Punk BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
rasomaso píše:A tys ten efekt slyšel že už tu hodnotíš?
ne kdybych na to hrál a neseděl mi tak se nebudu tak krotit... já nějak neviděl potřebu to nějak zkoušet zkoušet
4JanSpilka: Já vím že ty máš rád moderní spíše alternativně laděný metalový zvuk... Možná že takovéto věcy lezou i z digitech krabiček ale nic jiného ne jinak sem hrál na všechny zkreslovadla digitech....
Naposledy upravil(a) turbo_MaCk dne 5.12.2007 16:15, celkem upraveno 1 x.
Nero píše:Taky nad tím přemejšlím, probereme to, chce to nějak limitovat...
toe tak těžký ty vnitřní citace vymazat vždy??
Nero píše:Taky nad tím přemejšlím, probereme to, chce to nějak limitovat...
toe tak těžký ty vnitřní citace vymazat vždy??
No nevim, proč by to měli dělat moderátoři, bude v rámci pravidel maximální počet citací v sobě, kdo nebude dodržovat, bude upozorněn, v horším případě... asi si umíte přestavit co...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:
No nevim, proč by to měli dělat moderátoři, bude v rámci pravidel maximální počet citací v sobě, kdo nebude dodržovat, bude upozorněn, v horším případě... asi si umíte přestavit co...
nříkám že to maj dělat moderátoři (když sem u toho když sem tu byl prve nebyl moderátorem nikdo a najednou je tu každej moderátor už ani nevím koho chcete moderovat). Ať to dělá každej sám...
Nero píše:
nříkám že to maj dělat moderátoři (když sem u toho když sem tu byl prve nebyl moderátorem nikdo a najednou je tu každej moderátor už ani nevím koho chcete moderovat). Ať to dělá každej sám...
Ano, bude to dělat každej sám... jde jen o to vytvořit pravidla...
Abych tě upřesnil... V době, kdy jsi odešel jako rasta-blasta, tak tu byl moderátor každý, ted je tu moderátorů 15, ne všichni...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Ano, bude to dělat každej sám... jde jen o to vytvořit pravidla...
Abych tě upřesnil... V době, kdy jsi odešel jako rasta-blasta, tak tu byl moderátor každý, ted je tu moderátorů 15, ne všichni...
nemusí bejt pravidla na ty ti stejně všici se.... stačí zdravej rozum. když sem odcházel možná... když sem přicházel nebyl moderátor nikdo a fungovalo to tu
Od té doby, co tu jsem, tak tu cvhíle, kdy moderátor nebyl nikdo, trvala asi 5 minut, než jsem změnil už jako admin pravidla moderování... Rozum tu oičividně mnohým chybí...
Nero píše:Od té doby, co tu jsem, tak tu cvhíle, kdy moderátor nebyl nikdo, trvala asi 5 minut, než jsem změnil už jako admin pravidla moderování... Rozum tu oičividně mnohým chybí...
je to dost OT a to je přece proti pravidlům.... můj názor je ten že to moderovaní je spíš buzerace... když admin zamče nováčkovy co se jen chce zeptat podle čeho vybrat kytaru téma tak asi moc těch nováčků nenapíše znova jinam. Asi si z toho ani moc nevezmou když jim tam ten dotyčný dá 5 odkazů na téma týkající se problémů někoho jinýho. vynadámu a ani nedá přležitost se bránit protože to zrovna zamče.... Jestli toto je smysl fóra pak už se tu neukážu ani pod jiným nickem... Je mi jasný že mě tu spousta lidí nevidí rádi u už radostí nadskakujou ale já se kvůli nim svůj postoj měnit nebudu... jew stejnej jako když sem odcházel.. Moderátoři nezvedají úroveň fóra ale naopak ji shazují.