Rozdíl mezi kabely?
Pravidla fóra
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Mel bych takovy dotaz nevite na kolik by me vysly kabely u p. Smrčky ? Chtěl bych jeden 2m a 6m(neutriky a PW cable station) na jeho strankach jsem nikde nenasel žádný ceník...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Napiš mu e-mail a ceník ti pošle. Teď bude mít asi na nový rok nový ceny.LarryColl píše:Mel bych takovy dotaz nevite na kolik by me vysly kabely u p. Smrčky ? Chtěl bych jeden 2m a 6m(neutriky a PW cable station) na jeho strankach jsem nikde nenasel žádný ceník...
Teď jsem ty kabely taky objednával (1m a 5m) a jsou fakt super!
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
ok zkusim dikyKamahl píše:Napiš mu e-mail a ceník ti pošle. Teď bude mít asi na nový rok nový ceny.LarryColl píše:Mel bych takovy dotaz nevite na kolik by me vysly kabely u p. Smrčky ? Chtěl bych jeden 2m a 6m(neutriky a PW cable station) na jeho strankach jsem nikde nenasel žádný ceník...![]()
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Co rikate na http://kytary.cz/pro-co-pllc10/100828/?SE5758:0:0:1:0 ??? Docela slusna cena na PRO CO...akorat mne to nejak nedá...je to docela skok v cene od ostatnich kabelu PRO CO...planuju poridit novou kabelaz a toto me zaujalo...a nebo druha moznost, koupit Sommer na metraz + lepsi Neutriky...cenove bych na tom byl asi stejne jak tady ten PRO CO...co si myslite vy?
Kamahl píše:Napiš mu e-mail a ceník ti pošle. Teď bude mít asi na nový rok nový ceny.LarryColl píše:Mel bych takovy dotaz nevite na kolik by me vysly kabely u p. Smrčky ? Chtěl bych jeden 2m a 6m(neutriky a PW cable station) na jeho strankach jsem nikde nenasel žádný ceník...![]()
A kolik jsi za ně platil?
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Za jsem 2 200,- Kč za napájecí zdroj, ty dva kabely a tři propojky. Z toho teda litr za zdroj, kilo za poštu, jeden metr kabelu za 65,- Kč, jeden Neutrik za 120,- Kč, cena práce na jednom kabelu 30,- Kč... Dejte mi to tom obědu alespoň chvilku na vydechnutí.drStanek píše:Kamahl píše:Napiš mu e-mail a ceník ti pošle. Teď bude mít asi na nový rok nový ceny.LarryColl píše:Mel bych takovy dotaz nevite na kolik by me vysly kabely u p. Smrčky ? Chtěl bych jeden 2m a 6m(neutriky a PW cable station) na jeho strankach jsem nikde nenasel žádný ceník...![]()
A kolik jsi za ně platil?
dneska sem si od houdka dotah planet waves custom series 6.1m oproti warwicku neskutecnej rozdil...
a poznal sem to i na te me nicmoc aparature
a poznal sem to i na te me nicmoc aparature
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- Stratmaster
PW Custom Pro
Dneska jsem si byl koupit novej kabel...Vybíral jsem mezi PW Custom Pro s koncovkami Amphenol se zlacenými konektory (6 m) za 590,- a kabelem Adam Hall s Neutrikama (což je divný, ale bylo to tak) 6 m za 500,-. Vzhledem k tomu, že se v kabelech moc nevyznám, sáhl jsem po PW kvůli vyšší ceně, kterou jsem pokládal za ekvivalent vyšší kvality a taky kvůli doživotní záruce. Teď ale koukám, že Neutriky jsou tady hodně vychvalovaný a skoro si říkám, jestli jsem neudělal chybu. Jak slušnej je ten kabel, co mám a myslíte, že ten druhej by byl lepší? A ještě jedna věc. Dávám si kabel vždycky za popruh. Když se dostane mezi tělo kytary a popruh těsně nad kolíkem pro popruh (tam, kde se dotýkají) a vlivem váhy kytary popruh na kabel tlačí, nemůže se kabel poškodit? Předem díky.
Cort KX-5 BKM + Seymour Duncan SH-6/Squier Bullet Strat Sunburst → Planet Waves Custom Pro → Peavey "Redstripe" Bandit 112
Na cvičení: Crate Flex Wave 15R
Na cesty: VOX AmPlug LEAD → SHURE SRH 240
Na cvičení: Crate Flex Wave 15R
Na cesty: VOX AmPlug LEAD → SHURE SRH 240
S kvalitnim konektorem by mela byt pozice kabelu uplne ukradena. Neutrik tu kazdej chvali, protoze je to jedina bezne sehnatelna znacka konektoru, ktera za neco stoji, resp. je velmi dobra. To neznamena, ze by jina znacka mela byt nutne horsi 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ono je taky potreba dodat, jakej presne mate na mysli model, v podstate kazda znacka dela aspon 2 nebo 3 rady kabelu a jejich kvalita ( i cena) se muze diametralne lisit.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
kdybych tak věděl jakej mam model...já ho dostal ke kytaře od jednoho chlápka...tak yktara mě stála 2500kč takže kabel asi nebude žádná výhra le ma pozlacený jacky a BTW má 3m...pochybuju o tom že by mi dal kabel za 1000 ke kytaře za 2500. Ta kytara mimochodem za ty prachy nebyla špatná...lepší než staggyWohma píše:Ono je taky potreba dodat, jakej presne mate na mysli model, v podstate kazda znacka dela aspon 2 nebo 3 rady kabelu a jejich kvalita ( i cena) se muze diametralne lisit.
uf takže přepostnu to sem ať se nezakládá nové téma...planety jsem se rozhodl navždy zahodit páč už mě neskutečně s*rou a doteď jsem nějak neřešil to že jich padlo víc za vlast..ke kabelům se chovám slušně..ale..např. nejvyšší řady PW s doživotní zárukou...na zkušebně máme dva..oba už byly nejméně 2x reklamované..v kapele další dva PW střední třídy oba na h*vno..PW celkově hrozně poruchové...teď s 4x12 začínají být káble hoodně "slyšet" a není to nic extra...zajímají mě kabely Guerilla..6m vyjde na 600, má je dany v boogiestanu.

"Kabely, které nabízíme, mají 5 let záruku při normálním používání. Pokud po nich budete jezdit rackama, nikdo vám samozřejmě nic nevrátí! Mají speciální oplet, který zabraňuje překrucovaní jádra a tím chrání samozřejmě i vodiče. Jacky jsou pozlacené 24 karátovým zlatem pro ten nejlepší kontakt! V případě zájmu zákazníka dodáváme i s pravoúhlým jackem. "
Je nějaká zkušenost?? Nebo třeba kabely Gotham???

"Kabely, které nabízíme, mají 5 let záruku při normálním používání. Pokud po nich budete jezdit rackama, nikdo vám samozřejmě nic nevrátí! Mají speciální oplet, který zabraňuje překrucovaní jádra a tím chrání samozřejmě i vodiče. Jacky jsou pozlacené 24 karátovým zlatem pro ten nejlepší kontakt! V případě zájmu zákazníka dodáváme i s pravoúhlým jackem. "
Je nějaká zkušenost?? Nebo třeba kabely Gotham???
600 mi prijde jako relativne rozumna cena, nemusi byt spatne. Kazdopadne zlacene konektory jsou spis na okrasu nez pro cokoli jineho - nebo vam snad nejaky slusnejsi jack korodoval? 
Gotham jsou spickove kabely, rekl bych, ze podobna nebo mozna i lepsi sorta nez Sommer, ale s jejich nastrojakama zkusenost nemam.
P.S.: Nove rady konektoru Neutrik s drahymi kameny od Swarowskeho taky jiste vylepsi zvuk
Gotham jsou spickove kabely, rekl bych, ze podobna nebo mozna i lepsi sorta nez Sommer, ale s jejich nastrojakama zkusenost nemam.
P.S.: Nove rady konektoru Neutrik s drahymi kameny od Swarowskeho taky jiste vylepsi zvuk
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Právě že gothamy jsem taky koukal vždy jen silové a je to poctivě odvedená práce ale silový hodlám upgradovat asi jen novým metrem kabelu. Konektory mám kvalitní...kabel je bespeco ale taky fajn...tak uvidím co vyberu..
u těch guerilla mě láká ten "textil"...i když kabely skládám vcelku úhledně tak se mi pořád motají a kroutí(jsou ale používané dost často).
Každopádně ten typ co má dany jsem nějak nikde neviděl...
..co se zlata týče tak mi i kamarád elektrikář potvrdil, že zlepšuje kontakt..
co se týče Gotham je na mě výběr málo polopatický
:Dtakže bych uvítal někoho kdo by mi to nějak ujasnil
:D na tohle hlavu fakt nemám a proto mám na tohle výborného kamaráda, který teď ale nemá čas
:D
Možnost Neutrik + např. sommer taky řeším...
u těch guerilla mě láká ten "textil"...i když kabely skládám vcelku úhledně tak se mi pořád motají a kroutí(jsou ale používané dost často).
Každopádně ten typ co má dany jsem nějak nikde neviděl...
..co se zlata týče tak mi i kamarád elektrikář potvrdil, že zlepšuje kontakt..
co se týče Gotham je na mě výběr málo polopatický
Možnost Neutrik + např. sommer taky řeším...
Zlato se na konektory, mám ten pocit, dává kvůli zmenšení přechodového odporu ne kvůli korozi. Buďme rádi, že do normálních kytarových káblů ještě nedorazily výmysly z hifi - třeba rhodiové konektory (sám jeden vlastnímWohma píše:Kazdopadne zlacene konektory jsou spis na okrasu nez pro cokoli jineho - nebo vam snad nejaky slusnejsi jack korodoval?![]()