Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Veno

Re: Pedalboardy

Příspěvek od Veno »

Moleek píše:Jen technická... K čemu je tam to pc? K pohodlnějšímu nastavování a nahrávání?
V PC si pouštím podklady a písničky když doma hraju. Taky tam nahrávám v Audacity a dělám covery.
.: NBE Jolana Diamant 2008 :: Epiphone Les Paul Standard :.
.: Line6 Relay G30 :: Widara A/B Lax Box :: Dunlop MXR M222 TalkBox :: Hotone Soulpress :: Boss TU-3 :: Boss SD-1 :: Boss NS-2 :: Razzor Delay Box :: GuitarTech GTE-005 Volume Pedal :.
.: Blackstar HT Studio 20-H :: Blackstar HTV-112 :.
grock

Příspěvek od grock »

Tak jsem si přečetl od Nera, že kytary nabízejí multiadaptér Joyo s odděleným výstupem za 1800,- a koupil to. Klucí, nedělejte to. Bručí to jak blázen, je to napájené samostatným adaptérem se spínaným zdrojem a tady je podle mě problém. Že já vůl nekoupil u Smrčky..
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

grock píše:Tak jsem si přečetl od Nera, že kytary nabízejí multiadaptér Joyo s odděleným výstupem za 1800,- a koupil to. Klucí, nedělejte to. Bručí to jak blázen, je to napájené samostatným adaptérem se spínaným zdrojem a tady je podle mě problém. Že já vůl nekoupil u Smrčky..
dík za radu. Chtěl jsem zkoušet Powerplant od Bentonu, ale prdím na to. Osobně už tady ty joja, behringery a razorry můžu ohrát, ve finále jsou to vyhozené peníze...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

grock píše:Tak jsem si přečetl od Nera, že kytary nabízejí multiadaptér Joyo s odděleným výstupem za 1800,- a koupil to. Klucí, nedělejte to. Bručí to jak blázen, je to napájené samostatným adaptérem se spínaným zdrojem a tady je podle mě problém. Že já vůl nekoupil u Smrčky..
Tak šup s tím zpět v rámci možnosti vrácení... :? Škoda, papírově to vypadalo nadějně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Tak jsem si zase trošku přešašil pedalbord ... respektivě pedalbordy, tak snad to nějakou chvilku vydrží
Přílohy
pedalboard indica.JPG
pedalboard slyzband.JPG
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

pěkné :) používáš oba najednou?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Pěkná práce, to se mi líbí.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Dík :wink:
Používám každý v jiný kapele, protože mám jiné požadavky
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

Tak sem taky přidám můj skromný pedalboard, který jsem dnes dokončil. Časem tam ještě přibude multizdroj a nějaký wah :)
Přílohy
DSC008882.jpg
timy1123

Příspěvek od timy1123 »

Taky jsem trošku upravoval šouboard... přidal jsem diy bigmuffa a dopředu sem chytil na nejty a na šroubky na malý l-ka takovou lištičku aby krabky ze předu měli nějakou ochranu .....
Přílohy
pedalboard 2013 002.jpg
pedalboard 2013 001.jpg
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Ctibi píše:Tak sem taky přidám můj skromný pedalboard, který jsem dnes dokončil. Časem tam ještě přibude multizdroj a nějaký wah :)
používáš boost za delayem?
Ctibi

Příspěvek od Ctibi »

OndrejCvrk píše:používáš boost za delayem?
jj. puvodně jsem ho měl na začátku, ale dělal ve zvuku takový divný bordel, tak jsem to zkusil dat na konec a je to v pohodě
OndrejCvrk

Příspěvek od OndrejCvrk »

Aha, já totiž vždycky strkal boost před modulační efekty, delaye a reverby :)
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

timy1123 píše: .....
"Showboard"? Doufám, že se tvoje kapela nejmenuje Showband :D :D
tady hraju teď KOSMONOPOL
timy1123

Příspěvek od timy1123 »

Kdepak to sem tam napsal když mi zbylo trochu barvy ve víčku když sem počmárával lpb1 a big mufa...
tak sem nevěděl co stím zbytkem..tak sem tam plác nápis showboard.... :lol:
Showband to slyším prvně to taky existuje nějaká kapela s takovým názvem ??
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

timy1123 píše:Kdepak to sem tam napsal když mi zbylo trochu barvy ve víčku když sem počmárával lpb1 a big mufa...
tak sem nevěděl co stím zbytkem..tak sem tam plác nápis showboard.... :lol:
Showband to slyším prvně to taky existuje nějaká kapela s takovým názvem ??
Jo, bohužel - http://www.showband.cz/ - takovej ten odpad českýho revivalu viz tady ten rozhovor: http://kultura.idnes.cz/falesne-album-t ... _hudba_vdr
tady hraju teď KOSMONOPOL
timy1123

Příspěvek od timy1123 »

ty vogo když koukneš jak maj naplněnej kalendář akcí...tak musej bejt docela v balíku...
to už je čistě byznys ......to už nemá s hraním pro zábavu, relax a potěšení nic společnýho
koukám podle fotek kytarista má maršála, tele od fendra...a na zemi nějaký pastičky jsou taky vidět ale nejde rozeznat co...
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Řeším teď zase kufr/pedalboard a po neúspěšných pokusech na Google jsem dospěl k následujícímu:

Krabičky: Line6 m13, Bespeco VM12L (exp. pedál), Fulltone Fulldrive 2, EHX Germanium Big Muff4 + prodlužovačka.

Potřebuju něco opravdu lehkého - nechce se mi s tím tahat. Co jsem měl kufr Warvick, tak vážil 11kg (prázdný). Moje představa je tedy taková, že základ by byla hliníková deska 80x40x0,5cm (s tou tloušťkou nevím). Krabičky bych natvrdo přišrouboval. Pod krabičkama (v místech kde by nebyly přišroubované) bych nechal vyřezat otvory - prostě to co nejvíc odlehčit. Na body by se přidělaly madla, aby to bylo za co chytit.

Problém ale je, jak to převážet. Není problém si nehcat ušít polstrované pouzdro, jenže bych byl rád, kdyby byly krabičky chráněny zvrchu. Takže mě napadlo nechat si vyrobit ještě "víko" - jenom takovou mříž, která by se nasadila na desku. Celé by se to pak dalo převážet v tom polstrovaném obalu.

Teď jen sehnat někoho, kdo to vyrobí :-)
krasty

Příspěvek od krasty »

A co nechat dát do polstovaného futrálu do víka desku, třeba překližky, a pak nějakou molitanovou pěnu (nebo jak se tomu dnes říká) blíž ke krabičkách? Tím to zpevníš.
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

krasty píše:A co nechat dát do polstovaného futrálu do víka desku, třeba překližky, a pak nějakou molitanovou pěnu (nebo jak se tomu dnes říká) blíž ke krabičkách? Tím to zpevníš.
To je takové řešení napůl - na tohle už by nešlo nic postavit a to by stačilo jenom víko s tlustším polstrováním.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“