Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
...EDGE...

Re: Vaše sny

Příspěvek od ...EDGE... »

Latam píše:Asi by se víc hodila ta dira na chcaní, v něčem takovém bych asi měl problém neucvrknout si :lol:
Asi tak :D
Jinak ja jsem rad ze "mam" Fabku tyjo..a kdyzuz, tak:
Obrázek
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

McKozias píše:to bylo mozna na me, diky za tip :)
Ano, na tebe. Jako menší jsem šel s Když byl Pepa ještě mladý do recitační soutěže, všichni samé vážné básně... A já tam příjdu s Jarkem. :D Od té doby to říkám pokaždé, když musím říkat básníčku...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

koukal sem na cimrmana ale je moc kratky, ale to od toho jarka nema chybu, aji se to dobre pamatuje :)
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

McKozias píše:koukal sem na cimrmana ale je moc kratky, ale to od toho jarka nema chybu, aji se to dobre pamatuje :)
Ten Cimrman je spíš taková komedie pro ostatní, když jste dva. Jestli znáš, taky jedna ze super scén tohoto divadla...
Tak pak dej vědět jak jsi dopadl. Určitě po tobě vyjede nejméně polovina holek z té třídy... Pak může dát přídavek jako například Telefonování nebo Co děláme o přestávce... :D
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

...EDGE... píše:
Latam píše:Asi by se víc hodila ta dira na chcaní, v něčem takovém bych asi měl problém neucvrknout si :lol:
Obrázek
Pindíka máš velikýho dost? :lol:
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak to já bych si nechal líbit něco takového
Obrázek
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

EDGE: Do te tatrovky se vlezou aspon 2 kapely se svou vlastni vybavou! :twisted:
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

můj momentální sen je vlastnit vybavenou truhlářskou a elektrotechnickou dílnu
abych mohl jako koníčka stavět kytary a aparáty :)
Splnění je bohužel hoodně v nedohlednu - vidím to tak někdy na důchod pokavaď se ho s mým stylem života dožiju :lol:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
woro90

Příspěvek od woro90 »

MrB14ck píše:můj momentální sen je vlastnit vybavenou truhlářskou a elektrotechnickou dílnu
abych mohl jako koníčka stavět kytary a aparáty :)
Splnění je bohužel hoodně v nedohlednu - vidím to tak někdy na důchod pokavaď se ho s mým stylem života dožiju :lol:
+1
A ještě by to chtělo pár zámečnických a strojařských blbostí, případně CNC frézu :D
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Vlastnit kvalitní a prosperující továrnu na kytary :-) bys mohl pak lidem jen říkat, no já bych chtěl zkusit na tom změnit to a to :-D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Docela rád bych se naučil pájet :-( akorát že nějak nedokážu najít čas s tím začít

rád bych se postupně toiž dostal do fáze kdy jsem schopný si sám postavit efekt, případně si ho i sám navrhnout
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Dark Axel píše:Docela rád bych se naučil pájet :-( akorát že nějak nedokážu najít čas s tím začít

rád bych se postupně toiž dostal do fáze kdy jsem schopný si sám postavit efekt, případně si ho i sám navrhnout
Tak to nebude třeba umět jen pájet :D ...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Pájení není problém to se naučíš během chvilky, spájíš pár kabelů, zjistíš co jsi udělal za chybu a už jí neuděláš :) Spíš bych chtěl mít ten čas na to... Potřebuju si přepájet kabel, protože tam mám někde studenej spoj, ale nějak sem línej a vždy to jen rozmontuju přitáhnu k sobě a hraju dál :roll:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

McKozias píše:
cerfotoc píše:ja mam hroznou tremu precist pred tridou referat, ale jako na koncertech absolutně trému nemám...
jo to je hrozne..ja mam mit tedkom basnicku pred tridou plnou bab :roll: :x
Tak to si pockejte na rocnikovou praci nebo na diplomku :D :D
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
volfi4499

Příspěvek od volfi4499 »

jen tak spájet 2 kablíky od světla tak to je pohodička ale pokud letuješ něco v kombu kabely nebo prostě něco se zvukem tak to nic lehkýho neni nesmí ti tam vzniknout studenej spoj nesmíš s tim ani trošku hnout a musíš porádně prohřád oba konce a mít kvalitní kalafunu a cín a jak mile to tam máš musíš na to fokouat aspon půl minuty
Naposledy upravil(a) volfi4499 dne 15.02.2010 18:00, celkem upraveno 1 x.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

MLorenzo píše:
Dark Axel píše:Docela rád bych se naučil pájet :-( akorát že nějak nedokážu najít čas s tím začít

Tak to nebude třeba umět jen pájet :D ...
to je mi jasný, ale to je základ toh oabych mohl dělat další věci :-D :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Tak pájet se snad naučí člověk rychle.
volfi4499

Příspěvek od volfi4499 »

no naučíš, ale jak to fakt neni pořádně udělaný tak je to prostě slyšet tak jak sto udělal tak to hraje
Pikus

Příspěvek od Pikus »

volfi4499 píše:no naučíš, ale jak to fakt neni pořádně udělaný tak je to prostě slyšet tak jak sto udělal tak to hraje
Poradím ti... ve škole nás to učili tak, že nám dali kuprextit, páječku, kalafunu a cín. A na ten kuprextit jsme dělali "kolečka" tak dlouho, dokud se nám ten cín nezačal pěkně slejvat a lesknout. Pak jsme udělali tři před učitelem "na ostro" a ten nám to oznámkoval (a protože jsem v té době už uměl pájet, tak když učitel nedával pozor, prohodili jsme si ty kuprextiti a já to udělal dalším lidem).

Pak jsem z drátů 10cm dlouhých pájeli krychli. To je sice obtížnější (měděnej drát dobře vede teplo a když se ti povede pěkně spájet dva dráty kolmo k sobě, tak třetí drát způsobí to, že se ti zbylé dva roypadnou. Když si je ale pocínuješ, dáš všechny tři k sobě a pořádně to prohřeješ, uděláš krásnej spoj).

Pokud budeš pájet dva (a více drátků k sobě) dělá se to tak, že si oba pocínuješ, zamotáš je do sebe a pěkně je prohreješ a popř. přidáš cín.

A abych nezapomněl, postup je asi takovejhle:
TRAFOPÁJKA: nahřát>kalafuna>cin>spoj (vhodná i na pájení drátků - né že by to nešlo i s mikropájkou, ale touhle se mi to dělá nejlépe)
MIKROPÁJKA: přiložit ke spoji>prohřát (s mírou)>přidat cín (nejlepší je cínová trubička, ve který je kalafuna)

Co k tomu napsat víc... dyštak se zeptej, rád ti poradím. A nepájej před hraním. Cín se taví při 350 stupních a občas se stane, že se trošku spálíš. Opravdu na tom nic moc není (pokud nepočítám SMD součástky).
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

biker_xx píše:
...EDGE... píše:
Obrázek
Pindíka máš velikýho dost? :lol:
Tady nejde o pindika, tohleto je nejlepsi nakladacek jaky kdy lidi vyrobili, v jednoduchosti je absolutni dokonalost.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“