Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

OndrejCvrk

Re: Pedalboardy

Příspěvek od OndrejCvrk »

Wohma píše:Už se mi to rýsuje... Line6 Echo Park, Boss RV-3, Biyang AD-10 (ten ale asi vyměním), EHX LPB-1, TC Polytune mini; na cestě EHX Holy Stain, Joyo US Dream, Biyang Tri-Verb a na sestavení Moody Sounds Mushroom :)
A v hlavě hlodá EHX Freeze.
Ten Joyo US Dream to je kopie Suhr Riota, ne? Já koukám, že je asi ještě pořád na bazaru originál a bohužel na něj peníze nemám. Řekni pak, jak to hraje :)))
krasty

Příspěvek od krasty »

Mám vedle sebe Joyo US Dream a Suhr Riot a Suhr je o velký kus dál. Nejen možnostmi přepínání pásem, ale i zpracováním signálu. Ale zase poměr cen vše US Dreamu odpustí :wink:
Jinak se mi od Joyo o chlup víc než US Dream líbí Hot Plexi (asi moje Marshall deformace), ale ten má v celé dráze Drive jen jednu úroveň, jen na konci dráhy má takový gain boost...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Já mám Riota jen na špínu, takže mě vlastně ani moc ten charakter netrápí :D Ale pak poreferuju.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Konečně dokončeno :-)

Fulltone FullDrive 2 Mosfet, MXR Doubleshoot Distortion, Line6 M13 + Bespeco VM12L, kabely Widara Spirit, propojky Klotz. Maximální spokojenost.

Kufr na míru od pana Adlera z Vyškova (http://adlercases.cz/). M13 drží na perfektním suchém zipu 3M Dual Lock (http://www.g3.cz/cs/catalog/suche-zipy- ... zka-sj3540) - můžu všem doporučit.

Obrázek
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Tak u mě zas nastávají menší změny, které mě donutily pořídit i větší pedalboard :D
Než to hodím na bazar - kdyby měl někdo zájem o Kinsman KUPB5, tak pište. Je ve slušném stavu, jen se mi sloupla ta látka, co byla na spodu, takže si to zájemce bude muset vylepit velcrem, kobercem nebo něčím dle svých finančních možností a estetických požadavků :)
Pravděpodobně mi budou i přebývat nějaké efekty, ale o tom až potom.

Mimochodem Moody Mushroom je skvělý efekt i jen jako delay.
Somnus Aeternus
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

https://lh5.googleusercontent.com/-_yeF ... C_0021.jpg

Zatím dost bordel a ještě je na cestě Boss DD-20 (který vyšoupne Memory Boye, ten už je na bazaru na prodej). A stále hlodá EHX Freeze.
Somnus Aeternus
Elkesar

Příspěvek od Elkesar »

Spíš bych ti doporučil investovat směrem k super egu. Freeze jsem chvíli měl a když jsem viděl co dokáže super ego tak jsem ho hned vyměnil...:)
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

To se mi moc nechce - jetý Super Ego asi jen tak neseženu a dávat 4,5K za takhle jednoúčelovou krabičku, to se mi moc nechce ;) Už tak mě ten pedalboard stál hodně :)
Somnus Aeternus
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Mě teď v kufru přibyl ještě MIDI převodník M-Audio MIDI Sport, protože budu efekty přepínat přes MIDI Abletonem :-)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

a jedno vzpominkove umeni

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Snad to tu ještě nebylo..

Obrázek
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Nn, posté ještě ne. :wink:
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

No jo, někdo nemá tolik času, aby prolezl 65 stránek vlákna a ujistil se, že tu není jeden obrázek..
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Nevím, jestli je to zrovna v tomto vlákně, ale každopádně každý má určitě tolik času, aby pochopil (tj. přečetl si to v prvním postu nebo vydedukoval z těch ostatních), že v tomto tématu mají uživatelé prezentovat své pedalboardy, a ne se zde chlubit cizím – a navíc na internetu tak profláklým – cizím peřím.
zaza_3121

Příspěvek od zaza_3121 »

Tak teda pardon, jdu pečlivě studovat internet, aby se to už neopakovalo.

Je to pedalboard? Je. Posláno jako kuriozita K TÉMATU, což se nedá říct o téhle diskuzi.
OndrejCvrk

Boss CS-2 -> St.Anley's Tube Amps OC Driver -> Russian Black Big Muff -> EHX Electric Mistress (1978 version) -> EHX Deluxe Memory Man -> Boss TU-2 (Direct out)

Ten OC Driver akorát čeká ještě na krabičku :))
Přílohy
Fotografie0542.jpg
OndrejCvrk

Kamahl píše:Nevím, jestli je to zrovna v tomto vlákně, ale každopádně každý má určitě tolik času, aby pochopil (tj. přečetl si to v prvním postu nebo vydedukoval z těch ostatních), že v tomto tématu mají uživatelé prezentovat své pedalboardy, a ne se zde chlubit cizím – a navíc na internetu tak profláklým – cizím peřím.
hyenik tu taky dává cizí pedalboardy a myslím si, že je to k tématu. Nevím, proč by sem někdo nemohl dávat cizí pedalboard :)
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

zaza_3121 píše:Je to pedalboard? Je. Posláno jako kuriozita K TÉMATU, což se nedá říct o téhle diskuzi.
OndrejCvrk píše:hyenik tu taky dává cizí pedalboardy a myslím si, že je to k tématu. Nevím, proč by sem někdo nemohl dávat cizí pedalboard :)
Cizích pedalboardů tu pár bude. Z názvu tématu není jasné, k čemu se přesně vztahuje. První příspěvky moc lidí IMHO nečte. Příspěvek od zaza_3121 je tedy podle mě na správném místě - to, že už tu na nějaké předchozí stránce je, bych přehlédl - pokud se to nebude opakovat každý třetí příspěvek (a tím nemyslím jenom ze strany zaza_3121 ale všech).
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

nepředjímej abys neprojímal.
jestliže se thread jmenuje - Pedalboardy, tak predpokladat, ze se tyka jenom osobnich boardu, rozhodne neni na miste. A ze to tu uz bylo? No boze...
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Tak takhle vypadá teď. Rozhodně to pořád není finální varianta, musím tam udělat trochu pořádek, vyměnit některé kabely atd. Navíc musím uvolnit místo pro zoom G3, expresion pedál a ještě jeden GD panorama volume :) Takže asi budu řešit nějaké patro, pod které schovám zdroje, externí lištu k g-labu a ostatní nepotřebné věci. Nejraděj bych to za sebe už nechal někoho udělat, nevím, jestli budu mít dost pevné nervy.
Přílohy
PB červen 2013.jpg
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“