Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

hlavně se nalaď :D celkově to v těch sólech bolelo
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Sluchali jste někdo tu mou věc?
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Mastr píše:Sluchali jste někdo tu mou věc?
JJ a docela to tahalo za uši :?
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Mastr

Příspěvek od Mastr »

co přesně kytary nebo hlas?
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Obojí :( Ale předpokládám že to bylo narychlo spachtěný :wink: A ten zpěv, blbě dýcháš.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

jj měl jsem problém s tím že jsem to zpíval tolikrát na nečisto že jsem měl tak vyschlo v krku že už to nešlo :D:D:D a pití nikde tak jsem to zpachtil
až bude kondice přezpívám zpěv a pošlu
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

A zkus aj ty kytary trochec překopat :wink: Myslím že to bude v poho :wink:
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dark Axel píše:hlavně se nalaď :D celkově to v těch sólech bolelo
Hraju rok a pul , neutáhnu ty kirkovi masivní shredy , prostě to nejde tak se aspon pokoušim :wink:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

o Kirkových masivních shredech pomlčme :lol: jde o to, žes měl rozladěnou kytaru, to je všechno
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dark Axel píše:o Kirkových masivních shredech pomlčme :lol: jde o to, žes měl rozladěnou kytaru, to je všechno
ok jsem prase a neumim si to naladit :lol:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

:)))))) pro změnu U2 - sometimes you can´t make it on your own. Kdo nemá rád at neposlouchá začátek celkem uspávací kolem 2,30 se to rozjede trošku :D tenhle song je spíš o zajimavem zvuku nez rockove kytare :)

http://www.bar-kruh.cz/pupack/sometimes_pupack.mp3

opět bez slidu :oops:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Velmi dobre. :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Pumpacku o tvém hraní nemá smysl mluvit prostě supr spíš mě fascinuje kvalita tvých nahrávek je to fakt maso :twisted: máš nějakou profi zvukovku?
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Mastr píše:Pumpacku o tvém hraní nemá smysl mluvit prostě supr spíš mě fascinuje kvalita tvých nahrávek je to fakt maso :twisted: máš nějakou profi zvukovku?
ahooj nemam zvukovku mam line6 podxt nahrava to ve 24bit 48000khz ale tohle je jen mp3 na 160kb jinak wav je mnohem kvalitnejsi tady chybí a ztraci se spousty dozvuků, ozvěn atd. prostě komprimace. jinak díky ale pravdou je že já jeden song piluju třeba 2 měsíce a i tak tomu hodně chybí a jsem zaměřen jen na u2 :) člověk se naučí cokoliv když to drtí denně. ale nic jinýho defacto nezahraju hehe :))

edit: no vlastne to je defacto externi zvukovka pres usb :D
Naposledy upravil(a) pupack dne 7.08.2008 21:13, celkem upraveno 1 x.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Atkins píše:Velmi dobre. :)
díky! :oops:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

hrej i jiné věci, posune tě to zase jinam :-) což neznamená že musíš nechat U2

ale zajímaly by mě od tebe i další covery, tvůj styl mě tu oslovuje takovým způsobem, že envynechám jedinou tvoji nahrávku :-)

a chci vidět nové nahrávky i se slidem :wink: dneska jsem ho poslal
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Dark Axel píše:hrej i jiné věci, posune tě to zase jinam :-) což neznamená že musíš nechat U2

ale zajímaly by mě od tebe i další covery, tvůj styl mě tu oslovuje takovým způsobem, že envynechám jedinou tvoji nahrávku :-)

a chci vidět nové nahrávky i se slidem :wink: dneska jsem ho poslal
wow diky tak se na něj budu těšit, ale musíš mi dát par týdnů než to ohmatám asi to bude peklo :D jinak jiný věci... nojo ale který když mě distortion kytara nebere ale vůbec jako klasickej rock styl.. já rád čistej zvuk strata a kromě u2 a možná pinkflodu me ni nenapada a na pink floyd fakt nemam technicky :D no uvidim zkusim neco vymyslet... ale nevim no :) ostatne na kytaru sem zacal hrat jenom pro to abych si zahral u2 :D
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

pupack píše::)))))) pro změnu U2 - sometimes you can´t make it on your own. Kdo nemá rád at neposlouchá začátek celkem uspávací kolem 2,30 se to rozjede trošku :D tenhle song je spíš o zajimavem zvuku nez rockove kytare :)

Krása strašně se mi to líbí..... fakt paráda je tam feeling,máš parádní zvuk prostě není o čem mluvit... :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

pupack píše::)))))) pro změnu U2 - sometimes you can´t make it on your own. Kdo nemá rád at neposlouchá začátek celkem uspávací kolem 2,30 se to rozjede trošku :D tenhle song je spíš o zajimavem zvuku nez rockove kytare :)

hezké,
je příjemné si občas zahrát chill out hudbu a nedrtit pořád kila :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Pupack má nejlepší, že to co nahraje už je fakt dotažený - zvukem i technikou. Já mám problém svoje věci vypilovat až na takovouhle úroveň, nemám na to sílu.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“