Moc díky všem za rady/názory/informace.rotten77 píše: 26.03.2026 12:09 Co je podle vás teď aktuálně nejlepší all-in-one řešení (modeler+efekty) do 20.000,-
Dnes jsem to vyřešil.Udělla jsem možná pár ústupků, ale věřím, že jsem udělal dobře, to ukáže až čas
Moje požadavky byly/jak to vidím teď:
- Musí umět "všechno" - Zde jsem zapoměl zmínit, že chci "zreplikovat" svůj současný gear, což mimo jiné znamená "středně velký pedalboard" - cca 11 krabiček. Nejsem příznivcem presetů/scén - pořád radši "tancuju po přepínačích", i když i to se možná časem změní. Tím pádem byl i požadavek na to, aby měl multiefekt co nejvíc přepínačů - nechci zapojovat další MIDI pedály atp. (technicky s tím nemám problém, ale prostě chci mít malý setup)
- Starší mašinky - Tady bylo ve hře nejen datum vydání, ale taky updatů a nějakého výhledu do budoucna. Současně ale taky kvalita hardware i software, aby člověk nemusle mít strach, že se za chvíli něco pos**e. Tím pádem je to otázka buď "starou dobrou ověřenou mašinku" nebo "novější mašinku". Rozhodně jsem ale chtěl něco, co je alespoň pár let na trhu a ověřené.
Pokud se osvědčí, tak za tu cenu můžu pořídit časem druhej a mít ho do zálohy a prodat všechno ostatní (kromě pedalbaordu mám doma tak 20 dalších pedálů