Jo, ale myslel jsem tím hlavně tu barvu.del píše:karel-d: Suhr?
Stratocaster - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Stratocaster - jaké se vám líbí?
Fender Std. Strat, Laney CUB12
Adonis Jazz Bass, Roland CB-30
Tak mně se taky líbí můj Strat 

Ten perleťový pickguard je parádní....
(akorát s tou fotkou jsem si mohl více vyhrát)

Ten perleťový pickguard je parádní....
(akorát s tou fotkou jsem si mohl více vyhrát)
grock & MilanT: Rocky_MK tvrdil, že kytara má 4,3 kg (což je dost na strata), tak sem se logicky ptal na javor. Vzhledem k tomu, že javor je těžší, než olše nebo jasan. Z fotky to fakt nepoznám.
Tak to je nadhera!Tu chci domůkarel-d píše:
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Harrisonův Rocky:
vzorek Paisley And Floral:
Affinity Strat, Harley Benton GA5H, 112 box (Eminence Texas Heat) | Epi Viola, Hocke Bass 100
Mně se strašně zalíbil strat od pana Macha. Na FB ve složce art guitars - design Tomáš Sedlář. Javorovej hmatník a humbucker u kobyly a hned bych ho bral. ( mít na to
)
Nevím, jestli bych nějak neporušoval autorská práva, kdybych to sem házel, proto nepřikládám obrázek, kdo má zájem, tak si ho může dohledat.
Nevím, jestli bych nějak neporušoval autorská práva, kdybych to sem házel, proto nepřikládám obrázek, kdo má zájem, tak si ho může dohledat.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
tá biela SX je skor taká zelenkavá , jak muchomůrka zelená , paráda , chcem si ju pritunit" malbičkou muchomůrky červenej , čierna ABX je zas tmavo modrá 
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Ty šedý jsou pěkný.
Jen u tohohle se mi zrovna nelíbí hlava v barvě těla.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Mně se na tom právě líbí i ta hlava, ta světlá barva dřeva by k té šedé imo moc neseděla.
Moje poklady:
Vintage VS6
Blackstar HT1
Vintage VS6
Blackstar HT1
Já bych chtěl právě javorovej krk, a k tomu by pasovala krásně! 
Ale je fakt, že by musel být asi i světlej pickguard, aby to pasovalo. Třeba jako má tahle.
Ale je fakt, že by musel být asi i světlej pickguard, aby to pasovalo. Třeba jako má tahle.
Del - teď jsem dostal chuť na čokoládový dort s polevou.
Pěkná.
Moc hezká, jen poťáky se mi ( aspoň z fotky ) vůbec nelíbí.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Co to je zač? Některé rysy jsou z tohoto úhlu pohledu až AXLovité.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nero: Trefil si to, je to AXL. 
Podle hlavy to bude AXL.
Edit: Jej, pozdě
Edit: Jej, pozdě
Když visela na brněnské prodejně, tak jsem ji tam chodíval okukovat a byl jsem těžce zamilován.

Fender Std. Strat, Laney CUB12

Foto flame.