Ewa Farná
Re: Ewa Farna
Tak hele, Ewa je má dlouholetá kámoška. Nechápu, proč ji všichni odsuzujete z jejího prvního songu "Měls mně vůbec rád"... Který nazpívala ve 12ti letech !
.... Podívejte se, jaký má hlas teď... http://www.youtube.com/watch?v=X3DC9Y4_dhM ....... Je to něco... Ty výšky, hluboký, vypracovaný hlas... Líbí se mnoha lidem... Je pravda, že víc koncertuje v Polsku... Taky jsem Polák... ale to je fuk... Poslechněte si třeba od ní pár písniček... A uvidíte... Že to je úplně něco jiného než před pár lety

Re: Ewa Farná
Hlas zacina mit pekny (a nejen ten), ale ta podle me uz nadosmrti zustane v tom komercnim kolotoci a bude hrat cosi na pomezi popu a tvrdyho rocku. Leda ze by se sekla a zacala delat neco uplne jinyho - jazz, swing, nejakou latinu nebo treba new age
Coz by ale zas byla skoda, ma dobrej rockovej hlas.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
posloucham jak chci a vtom stylu ktery dela nuda nuda nuda...jak psal wohma, uz to je mainstream..kdo vi, kdyby se sekla a hrala naky UG po klubechkostek píše:Tak hele, Ewa je má dlouholetá kámoška. Nechápu, proč ji všichni odsuzujete z jejího prvního songu "Měls mně vůbec rád"... Který nazpívala ve 12ti letech !.... Podívejte se, jaký má hlas teď... http://www.youtube.com/watch?v=X3DC9Y4_dhM ....... Je to něco... Ty výšky, hluboký, vypracovaný hlas... Líbí se mnoha lidem... Je pravda, že víc koncertuje v Polsku... Taky jsem Polák... ale to je fuk... Poslechněte si třeba od ní pár písniček... A uvidíte... Že to je úplně něco jiného než před pár lety
![]()
![]()
kliiid:-) Tady se uspech neodpousti... je hezka, zpivat umi... a ze zpiva veci, ktery se tu (a nejen tu) mnohym nelibi? No a? O jeji hudbe (ano je to hudba) se, na rozdil od hudby mnohych prispevatelu tady, mluvi... tak o co jde...kostek píše:Tak hele, Ewa je má dlouholetá kámoška. Nechápu, proč ji všichni odsuzujete z jejího prvního songu "Měls mně vůbec rád"... Který nazpívala ve 12ti letech !.... Podívejte se, jaký má hlas teď... http://www.youtube.com/watch?v=X3DC9Y4_dhM ....... Je to něco... Ty výšky, hluboký, vypracovaný hlas... Líbí se mnoha lidem... Je pravda, že víc koncertuje v Polsku... Taky jsem Polák... ale to je fuk... Poslechněte si třeba od ní pár písniček... A uvidíte... Že to je úplně něco jiného než před pár lety
![]()
![]()
Neni nic spatnyho na mainstreamu, pokud ma urcitou kvalitu. Mainstream tu byl od dob, co lide hudbu objevili.... ano muzem se bavit o tom, jestli to ma dostatecnou kvalitu nebo nema. ... nicmene to ze holka je muzikalni je fakt, jestli chce zpivat pop, at si ho zpiva... jestli bude zpivat cokoliv je jen jeji volba...
Me osobne nevadi... na koncert bych ji nesel, ale kdyz bych ji zaslech v aute (jediny misto kde si poustim radio), tak bych ji nevypnul... tyhle holce je 16 let a urcite nebude preslapovat na miste... A jestli si ji nekdo zaskatulkuje nejak, ji muze byt ve finale uplne ukradeny...
Ja radsi necham poslouchat svy deti tohle nez Slipknoty nebo novodoby kabaty, jejichz hudebni prinos je taky nulovy:-) (Kdo rika opak je jen jejich zaslepeny fanda:-)
No, srovnávat SlipKnot a Kabáty s Evou, to mi přijde trochu zcestný
a to nejsem skalní fanda ani jednich
-
woro90-1
Někdo tu mě hezké přirovnání k Satrianimu - mám stejný názor. Umí ale nebaví mě. Rád si to poslechnu v autě, jako zvuková kulisa je to dobré, ale nic to ve mně nezanechá. Maximálně mi ještě chvlíli bude v hlavě znít ten ohraný akordový postup a nějaký zlomek melodie, ale z obsahu lautr nic. Nicméně zpívat rozhodně umí, v popu je jí trochu škoda. Jenže v jazzu by tolik nevydělávala.
Presne to jsem se snazil rictworo90-1 píše:v popu je jí trochu škoda.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Všichni máme trochu zdeformovaný pohled díky rádiu a médiím. Mnozí neposlouchají mainstream jen natruc, nebo že se jim to díky rádiu zhnusilo. Pak zaniká to skutečné měřítko kvality i toho, co se komu skutečně líbí.
Když postavíte proti sobě song Kabátu v demo kvalitě a studiovou nahrávku nějaké hard-rockové klubovky - vyhraje zaručeně Kabát. Když zabrouzdám po Bandzone, tak co se týče tohodle stylu, je to samá zábavovka bez šťávy (především většinou díky marným zpěvům). Jedinej, kdo Kabátům šlape na paty je Harlej. Od Dogy dál to jde rapidně dolů. U Ewy podobná situace, v jejím podžánru jednoduše nemá konkurenci, proto je tak populární.
Šmelit si něco pro sebe na pódiu a mít v obecenstvu pár zlitých pogujících hovad, to umí každej. Někdo tomu říká underground. Já to nazývám odpad.
Ale "hrát pro lidi" a umět strnout puberťáka, babičku i ostříleného metalistu, to je daleko tvrdší oříšek.
Když postavíte proti sobě song Kabátu v demo kvalitě a studiovou nahrávku nějaké hard-rockové klubovky - vyhraje zaručeně Kabát. Když zabrouzdám po Bandzone, tak co se týče tohodle stylu, je to samá zábavovka bez šťávy (především většinou díky marným zpěvům). Jedinej, kdo Kabátům šlape na paty je Harlej. Od Dogy dál to jde rapidně dolů. U Ewy podobná situace, v jejím podžánru jednoduše nemá konkurenci, proto je tak populární.
Šmelit si něco pro sebe na pódiu a mít v obecenstvu pár zlitých pogujících hovad, to umí každej. Někdo tomu říká underground. Já to nazývám odpad.
Ale "hrát pro lidi" a umět strnout puberťáka, babičku i ostříleného metalistu, to je daleko tvrdší oříšek.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
dayslypper: tak zrovna demac kabatu (myslim Orgasmus) mi prijde jako docela dost fajn muzika a prijde mi jich skoda na to, co robi dneska
Jinak ja osobne povazuju za odpad muziku co vlastne neni muzikou ale spis vyrobkem, oni pankaci sice umej prd ale bavej se tim (i kdyz zvukari se uz asi tolik nebavej
) a v zasade hrajou pro lidi, jimiz je tech par zdrogovanejch hovad...
Ono "umet strhnout pubose, babcu i metlaka" rozhodne neni lehky, obzvlast hudbou. Jenze to se dneska taky uz moc nedeje. Co kdyz se nekde nachazi nejaka popova kapelka, co hraje mnohem zajimavejsi hudbu nez vsecnhy ty Ewy, bobrove, Lady co Kaká a podobne, jenom proste za sebou nemaj bohaty rodice, manazery, nevypadaj strasne krasne a media (da-li se bulvar nazvat medii, asi jo co?) jim nedelaj dalsi reklamu? Bohuzel, i o tom to je... jak jsem se zvladnul dozvedet, moje hudba je divna, to ten pop je lepsi, tam to zpivaj aspon pekny holky, ne nejaky vlasaty manicky....
Btw, kdyz jsem byl ve ctvrtek v posilce (18:00-19:00) tak tam hrala E2 (Beat asi v takovych mistech nelze ocekavat), tak tam nejak mluvili o kritice jakesi popove zpevacky, ze pouziva vokoder a ze tohle a tamto a pointou vlastne bylo, ze i kdyz dela strasnou hudbu, tak to nevadi, protoze je uspesna... nacez pustili neco jinyho, nejakyho rapera co sem tam neco beknul do silene modulovanyho hlasu nejaky holky... coz me zase utvrzuje v tom, ze radiovej obsah nema kvalithu hudebni, ale spise financni...
Jinak ja osobne povazuju za odpad muziku co vlastne neni muzikou ale spis vyrobkem, oni pankaci sice umej prd ale bavej se tim (i kdyz zvukari se uz asi tolik nebavej
Ono "umet strhnout pubose, babcu i metlaka" rozhodne neni lehky, obzvlast hudbou. Jenze to se dneska taky uz moc nedeje. Co kdyz se nekde nachazi nejaka popova kapelka, co hraje mnohem zajimavejsi hudbu nez vsecnhy ty Ewy, bobrove, Lady co Kaká a podobne, jenom proste za sebou nemaj bohaty rodice, manazery, nevypadaj strasne krasne a media (da-li se bulvar nazvat medii, asi jo co?) jim nedelaj dalsi reklamu? Bohuzel, i o tom to je... jak jsem se zvladnul dozvedet, moje hudba je divna, to ten pop je lepsi, tam to zpivaj aspon pekny holky, ne nejaky vlasaty manicky....
Btw, kdyz jsem byl ve ctvrtek v posilce (18:00-19:00) tak tam hrala E2 (Beat asi v takovych mistech nelze ocekavat), tak tam nejak mluvili o kritice jakesi popove zpevacky, ze pouziva vokoder a ze tohle a tamto a pointou vlastne bylo, ze i kdyz dela strasnou hudbu, tak to nevadi, protoze je uspesna... nacez pustili neco jinyho, nejakyho rapera co sem tam neco beknul do silene modulovanyho hlasu nejaky holky... coz me zase utvrzuje v tom, ze radiovej obsah nema kvalithu hudebni, ale spise financni...
Hodně budem někde...
Tak tohle mi neda a musim reagovat. Podle tebe undergroundova muzika nemuze byt dobra? Jen proto, ze neoslovuje masy, tak je to spatny? A to, ze muzika strhne pubertaka, babicku i ostrileneho metalistu (mimochodem takova IMHO neexistuje a uz vubec to neni Ewa Farna) je absolutnim meritkem kvality?dayslypper píše:Šmelit si něco pro sebe na pódiu a mít v obecenstvu pár zlitých pogujících hovad, to umí každej. Někdo tomu říká underground. Já to nazývám odpad.
To je nazor jak z materske skolky. Zvlaste kdyz na nas vsude utoci vyblitky typu Eva a Vasek, vanocni CD Ivety Bartosove a podobne chutovky, ktere maji velky uspech u velmi siroke verejnosti - to pak asi bude velmi kvalitni a prinosna hudba, ze? Kam se na to hrabou kapely, ktery jeste nemaji platinovku.
A to, ze ty neznas kvalitni hard rockovy kapely, jeste nic nerika, kdyz ti ocividne staci zakysnout u Kabatu, kteri uz 15 let stale dokola hraji tu samou pisnicku v ruznych obmenach, podobne jako pulka nasi hudebni sceny.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
LOL
. Dayslyppere, ty si fakt myslíš, že tady nikdo, kdo není v televizi neumí dělat dobrou muziku? Tak to je mi tě ale opravdu líto. Protože dobrých rockových kapel je i u nás opravdu hodně, akorát člověk nesmí být línej a musí zvednout řiť a zajít si na nějaký lokální koncert.
IMHO jediná muzika, kterou jsem viděl, že zvedla ze židle celou naši famiglii od babičky po mojí popovou sestřenkou byl swingovej bigband a ne Ewa Farná
IMHO jediná muzika, kterou jsem viděl, že zvedla ze židle celou naši famiglii od babičky po mojí popovou sestřenkou byl swingovej bigband a ne Ewa Farná
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
-
Pepe.killer
- Kontaktovat uživatele:
U nás to je zase třeba Johnny Cash, ale teď jsem si koupil super bluesovou kompilaci (Blues Giants - The Essential Songbook) a to se moc líbilo taky celý rodině, přesto, že blues neni jejich parketa..
Jinak Ewa se mi líbí co se hudební stránky týče, ale zdá se mi, že na ní má obrovskej vlvil Lucie Bílá a je to slyšet...
Jinak Ewa se mi líbí co se hudební stránky týče, ale zdá se mi, že na ní má obrovskej vlvil Lucie Bílá a je to slyšet...
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Pozor, pánové. Rozhodně jsem zde nechtěl sdělovat názory jak z mateřské školky, jen jsem doufal, že je nebude potřeba rozebírat, jak pro děti z mateřské školky.
Nesst: Ne, nemyslím. Narážel jsem na kapely, co se snaží bezúspěšně napodobit Kabát. Úmyslně jsem psal:
Tímto jsem se snažil vyjádřit, že underground by měla být hudba, která je kvalitní, ale tuto kvalitu neumí neocenit jen tak někdo. Ne jako hudba, která se nikomu nelíbí. A tak ji jsou schopna strávit jen ožralá hovada, která v den koncertu zavítala do oného klubu, a kterým je v podstatě jedno, co poslouchají. Asi každá kapela by měla mířit trochu výš. Ne se prvoplánově podbízet, ale stále myslet na to, že se hudba dělá pro lidi a jestli to, co zahrají, se jim líbit bude. Myslím přesně to, co má Nesst v podpisu.dayslypper píše:Šmelit si něco pro sebe na pódiu a mít v obecenstvu pár zlitých pogujících hovad, to umí každej. Někdo tomu říká underground. Já to nazývám odpad.
Nesst: Ne, nemyslím. Narážel jsem na kapely, co se snaží bezúspěšně napodobit Kabát. Úmyslně jsem psal:
Jako komerční udělátko bych považoval spíš Sandru Bell. To mi asi každý dá za pravdu, že zlatá Ewa.U Ewy podobná situace, v jejím podžánru jednoduše nemá konkurenci, proto je tak populární.
tak Sandru Bell snad ani netreba komentovat.. 
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
Tak pokud je toto současná produkce Ewy tak se hlásím k jejim fanouškům.kostek píše:
Musím si sehnat nějaký jeji CD.
Vztek, zkreslení.

∞=0

∞=0
kdyby ewa měla víc písniček jako je ticho http://www.youtube.com/watch?v=uN_eYHQ_Kc8 tak bych byl schopnej jít i na koncert a to jsem metalista 
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
a v cem?:-) Jen pro to, že Slipknot a Kabati jsou pro "tvrdy chlapy" a Ewa pro pubose?:-)NHK píše:No, srovnávat SlipKnot a Kabáty s Evou, to mi přijde trochu zcestný![]()
Dante... muzes zacit:-)
http://www.youtube.com/watch?v=il3hTh7J ... re=related
P.S. Kdo je to Sandra Bell?:-) /beze srandy/...
-
arcilucifer
a v cem?:-) Jen pro to, že Slipknot a Kabati jsou pro "tvrdy chlapy" a Ewa .....holkoun píše:NHK píše:No, srovnávat SlipKnot a Kabáty s Evou, to mi přijde trochu zcestný![]()
ne ne kabati jsou pro zamrzly pubose, farna pro cool pubose, a slipknoti ti opicaci jsou pro natvrdly pubose. takze prast jak uhod.
Omyl obě Bartošky zpívat umějí: jenže zpívají hrozný sr.čky tak se to nepozná. Nutno říct že Viana zpívá líp.dayslypper píše:Ta se ale narozdíl od Ewy dodnes nenaučila zpívat.dalabo píše:To byla Iveta Bartošová-Pomejová taky.Jirka-N píše:K*urva, ale ona je vážně kost!