Strap lock-zámky na řemen

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Re: Strap lock-zámky na řemen

Příspěvek od Skipper »

Marvel ani náhodou, asi za 2 měsíce sem je vyhodil, nedrželi a Schaller to jsou ty samý jako Fender - a ty používám a doporučuji
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

http://www.muzikant.cz/images/zbozi/21864.jpg co je na tom velkého? Stejné jako většina jiných zámků.
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Joey01 píše:Aha, prostě bych chtěl nějaké kvalitní, které nejdou vidět nějak až moc :D A hlavně ať nemusím vrtat do kytary... A co ty marvel? http://www.muzikant.cz/baskytary-7/bask ... -14406.php
Přesně tyhle marvely mam. Podle mě jsou konstrukčně řešeny nejlíp, ale nevim, jestli jsou nejlepší. S jinýma totiž zkušenosti nemam.
Mě oproti Skipperovi drží dost. Je tam sice ňáká vůle, ale zanedbatelná. Kdyby to bylo úplně na těsno, tak by tam zas šel blbě zacvaknout ten protikus.
Jediný co bych jim vytknul je to, že se povoluje ten kus co je na pásu. Ostatně jako každákoli matka, kolem který je nějakej pohyb. Neni problém vždycky vyzkoušet, jestli je to dotažený. Mě se povoluje jen ten co je vepředu. Řešením by bylo to nějak roznejtovat, ale to by to pak zas nešlo sundat.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Myslím že zachvíli (nebo aspoň mě se to tak stalo) pujdou ty kuličky s pružinkou co tam je do háje, najednou se mi to tam nějak vyháklo a na kytaře už to bylo jen zastrčený
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Skipper píše:Myslím že zachvíli (nebo aspoň mě se to tak stalo) pujdou ty kuličky s pružinkou co tam je do háje, najednou se mi to tam nějak vyháklo a na kytaře už to bylo jen zastrčený
Možný to je. Já je mam cca rok a zatim slouží jak mají, kuličky drží. Až odejdou, tak je nahradim kdyžtak jinýma. Stejně jsem chtěl zlatý, aby pasovaly k hardware :wink:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

No nevím no...Spíš bych asi řešil, které určitě nebrat a pak to bude jedno, které vezmu
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ty Marvely mám. Drží moc pěkně a ten způsob vyndavání/nandavání je super, jen se mi pořád vyšroubovává ten úchyt blíž ke krku, takže to musím tak jednou za týden dotáhnout. Asi by to vyřešil jiný vrut, ale to bych nesměl být línej. :)
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

doporucuju vyresit, jinac se ti to casem vykotla...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Asi tam kápnu trochu vteřiňáku, zašroubuju a už se to ani nehne.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

jj, nebo standa papez tam myslim dava herkules, on vytvrdi ten zavit a pak to drzi, ja s tim mel docela problemy, ale ted musim zaklepat, ted s to rok nehlo...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Jojo, někde jsem to tu četl. Herkules a smíchat s pilinami. Teď jsme demontovali kuchyň, tak se tu snad nějaký piliny najdou. :)

Joey01

Příspěvek od Joey01 »

A skoro všechny strap locky mají stejný způsob vyndávání/zandavání? Nebo některe http://cgi.ebay.com/Bass-Guitar-Strap-L ... 56387bced4 jako tyhle můžou být divné? Ja vím, že to je noname ale za těch 80 Kč bych to zkusil :D Aha...item location: Hong Kong. Takže buď Marvel anebo Dunlop, Dunlopům bych věřil více vypadá to jednodušeji. Přece jenom mám skoro vše od nich :D A to přijde na oba konce že? Protože na ebay je v balíčku ukázán jen jeden...

mirko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirko »

Diera na remeni sa aj mne zväčšovala, tak som si kúpil Dunlop Straplok. Gitaru nosím dosť nízko a pohyb nie je taký nemotorný, ale voľný a veľmi pohodlný.

Systémom sa mi ale viac páčili zámky od ErnieBall, ale inštruktážne video kde chlapík vŕtal do gitary ma odradilo. :D
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
anabi00

Příspěvek od anabi00 »

kdyz uz jste se dostali k Marvelu .. Nebrat :) .. ja ho mam cca rok a po pul roce mi zacaly zamky uplne vypadavat .. pominu to ze se porad povoluje ta matka co je primo na remenu .. kytaru musim porad drzeta nepoustet se krku ze strachu ze mi upadne ..
je to tim ze ten kus co je na kytare primo nasroubovany se pouzivanim zuzil , sice jen o nejaky setiny
ale uzsi a nedrzi to ..
nadruhou stranu nejlepsi co sem kdy videl a drzel byly zamky na ibaneze
myslim ze to byli primo tyhle ale i kdyby ne byly hodne podobny

Kód: Vybrat vše

http://kytary.cz/warwick-zamky-na-remen/HN097926/

az bude trocha penez sam si je koupim ..
kytara :Washburn ,Adonis strat
apc :roland micro cube, Ashton GA 80W
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Joey01 píše:A skoro všechny strap locky mají stejný způsob vyndávání/zandavání? Nebo některe http://cgi.ebay.com/Bass-Guitar-Strap-L ... 56387bced4 jako tyhle můžou být divné? Ja vím, že to je noname ale za těch 80 Kč bych to zkusil :D Aha...item location: Hong Kong. Takže buď Marvel anebo Dunlop, Dunlopům bych věřil více vypadá to jednodušeji. Přece jenom mám skoro vše od nich :D A to přijde na oba konce že? Protože na ebay je v balíčku ukázán jen jeden...

Zkoušel jsem tyhle ty z číny koupit. A jsou stejné jako ty od Fenderu. Akorát to opracování odpovídá ceně. Prostě to nejsou tak hezky obrobené kousky železa a není to tak pěkně nachromované. Ale fungují úplně normálně.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jó? Nezačnou se opotřebovat? A pak třeba se začnou vyklat?

Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Kdybys četl vedlejší thread, tak bys věděl, že se píše viklat...

K věci - ten systém je okopírovanej od firem, co je dělají výrazně dráž. Tzn. že funkčnost je stejná. Rozdíl je opravdu spíše ve kvalitě zpracování, jak píše aivn.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Tak mi ty Marvely taky odešly a to jsem jim nijak zabrat nedával. :( Přestaly vylejzat kuličky, který drží ty dvě části u sebe. Tenhle mechanismus už nikdy.

arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Bummer píše:Tak mi ty Marvely taky odešly a to jsem jim nijak zabrat nedával. :( Přestaly vylejzat kuličky, který drží ty dvě části u sebe. Tenhle mechanismus už nikdy.
no to je hroznej srot, vem si dunlopy ,ale jestli te neboli pustit neco navic tak gotoh!!
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

vy si ten pás vážně potřebujete odepínat? já tam mám dvě kovový matky mezi řemenem a vrškem čudlíku, nadosmrti a nikdy se to nevyviklá. :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“