squier nebo fokus

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
LeMarc

Příspěvek od LeMarc »

turbo_MaCk píše:ano záleží i na kabelu.... ne zbytečně dlouhej a ne sh*t... TEn ProCo je asi nej kabel co se dá sehnat. Já mám PW. Píšeš jako bys neměl moc zkušeností a přitom do toho vrážíš dost velký prachy (na začátek). No Ten Hartke stack je ****. KAbel ProCo je nej nej, Squirer kytara nic nepodělá.
Okej, ještě se rozmyslím, ale asi vezmu tex Excalibur od Pro Co. S tím aparátem to máš těžký, za ty prachy je prej ten Piggy Back v poho a někde ho hodnotí hrozně dobře, někdo by ho házel do šrotu a někdo ho označuje jako sráč =) Zatím ho budu mít převážně na cvičení doma. Ale myslí si tady někdo že by za těch 8-9 litrů byla nějaká lepší koupě co se týče těch "beden?" Tranzistorový aď už kombo tak zesilovače-hlavy jsou prej nic moc a lampový jsou drahý a cca na těch 8-9 teprve začíná jejich cenová relace a byly by to skoro ty nejlevnější =)
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Ok, já budu mít od fokusu tu žlutou kopii strata s humbuckerem u kobyly xD Tak mi držte palce, ať to hraje :D Budu jako Janick Gers (když budu mít jen jeden HB a ne 3 jako Dave xD )
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“